Οι εντός έδρας αναμετρήσεις Παναθηναϊκού Superfoods & Ολυμπιακού στην ημιτελική φάση της Stoiximan.gr Basket League αποκλειστικά στην COSMOTE TV

To πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League πλησιάζει στην τελική ευθεία, με την ημιτελική φάση να ξεκινά την Πέμπτη 24/5. Οι φίλοι του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εντός έδρας «μάχες» του Παναθηναϊκού Superfoods και του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα Πάτρας αντίστοιχα, ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV.
Την αρχή κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Πέμπτη 24/5 στις 18.00, την «έκπληξη» της φετινής σεζόν, Προμηθέα Πάτρας (COSMOTE SPORT 7HD). Στα κανάλια COSMOTE SPORT ανήκει αποκλειστικά και η δεύτερη συνάντηση των ομάδων στο ΣΕΦ, το Σάββατο 26/5 στις 19.30 (COSMOTE SPORT 4HD), καθώς και αυτή που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3/6, σε περίπτωση που καμία ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει μέχρι τότε 3 συνολικά νίκες (20.00, COSMOTE SPORT 4HD)
Το ίδιο ισχύει και για το ζευγάρι Παναθηναϊκός Superfoods-ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την Πέμπτη 24/5 στις 20.00 (COSMOTE SPORT 4HD), καθώς και το Σάββατο 26/5 στις 17.30 (COSMOTE SPORT 7HD) τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο ΟΑΚΑ. Εφόσον κανείς από τους δύο δεν έχει σημειώσει μέχρι τότε 3 νίκες, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν στη διάθεσή τους και την 5η μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 3/6 στις 18.00 (COSMOTE SPORT 7HD).