"Nova Highlights: 20 - 29 Μαΐου"…

Τελευταία ενημέρωση 19/05:
«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» - Το θεαματικό blockbuster έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» - Το θεαματικό blockbuster έρχεται αποκλειστικά στη Nova! 
Η ταινία επιστημονικής φαντασίας «Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση», που έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως ξεπερνώντας τα 490 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις εισιτηρίων, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στο Novacinema1HD, την Κυριακή 27 Μαΐου, στις 22:00Η τρίτη κατά σειρά ταινία στη σειρά ταινιών «Ο Πλανήτης των Πιθήκων», σε σκηνοθεσία του Ματ Ριβς, απέσπασε πολύ θετικές κριτικές για τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, τα οπτικά εφέ, τη σκηνοθεσία, αλλά και τη μουσική επένδυση. 
Η κοινότητα των πιθήκων βρίσκεται ξανά σε πόλεμο με τους ανθρώπους. Ο πίθηκος Σίζαρ επιζητεί ανακωχή, μα οι εγκληματικές πράξεις ενός συνταγματάρχη θα οδηγήσουν τις δυο πλευρές σε μια σκληρή μάχη επιβίωσης. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Γούντι Χάρελσον, Στιβ Ζαν, Άντι Σέρκις και Τζούντι Γκρίερ. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

Η τελευταία ταινία της Megan Markle πριν γίνει πριγκίπισσα και ο Βασιλικός Γάμος έρχονται στη Nova!
Η ρομαντική κομεντί «The DatersHandbook», με πρωταγωνίστρια τη μελλοντική πριγκίπισσα της Ουαλίας, Megan Markle, κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1HD, το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 22:00, ενώ θα προβληθεί στο Novalifε, την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 21:00. Επίσης, η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή της επιτυχημένης επαγγελματικά Cass (Megan Markle) της οποίας όμως η προσωπική ζωή φαίνεται ότι δεν έχει την ίδια επιτυχία. Μετά από παρότρυνση της αδερφής της, αποφασίζει να συμβουλευτεί ένα εγχειρίδιο για επιτυχημένα ερωτικά ραντεβού και αρχίζει να κλείνει ραντεβού με διάφορους τύπους, έτσι ώστε να τεστάρει τη διαδικασία. Την Megan Markle πλαισιώνουν οι  Kristoffer Polaha και Jonathan Scarfe, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο James Head. Επίσης, για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν την «κοινή θνητή» Megan να «μετατρέπεται» σε πριγκίπισσα, το κανάλι Ε! θα πραγματοποιήσει ζωντανή κάλυψη του Βασιλικού Γάμου το Σάββατο 19 Μαΐου, στις 12:00, η οποία θα περιλαμβάνει τις αφίξεις της βασιλικής οικογένειας και των διάσημων καλεσμένων, καθώς επίσης την τελετή και την πομπή! Παράλληλα, την Κυριακή 20 Μαΐου, στις 23:00, το κανάλι Ε! θα πραγματοποιήσει ανασκόπηση του Βασιλική Γάμου παρουσιάζοντας τα καλύτερα στιγμιότυπα.

"Nova Highlights: 20 - 29 Μαΐου"…

Κυριακή 20 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΒΑΛΕΡΙΑΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ» Πρεμιέρα
28ος αιώνας. Δύο ειδικά εκπαιδευμένοι στρατιώτες αναλαμβάνουν να εντοπίσουν τη σκοτεινή δύναμη που απειλεί το μέλλον της Αλφα, μιας εκπληκτικής πόλης όπου φυλές από όλο τον κόσμο συμβιώνουν αρμονικά. (Περιπέτεια φαντασίας, Κλάιβ Όουεν, Ριάνα)

Δευτέρα 21 Μαΐου National Geographic στις 21:55
«Η εξουσία του δικτάτορα» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Από τον Μουσολίνι μέχρι τον Σαντάμ Χουσεΐν, οι δικτάτορες έχουν διαμορφώσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Όμως, πώς ακριβώς το έκαναν; Ποιες μεθόδους χρησιμοποίησαν για να αρπάξουν και να διατηρήσουν την εξουσία; Πώς κατέστειλαν τις δυνάμεις που τους αντιστάθηκαν; Και τι ήταν τελικά εκείνο που προκάλεσε την πτώση τους και έφερε το τέλος των καθεστώτων τους;

Τρίτη 22 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΣΤΟΧΟΣ» Πρεμιέρα
Τσεχοσλοβακία, 1942. Δύο μέλη της Αντίστασης φτάνουν στην Πράγα με αποστολή να σκοτώσουν τον πιο επικίνδυνο άνδρα του Γ’ Ράιχ: τον αδίστακτο Ράινχαρντ Χάιντριχ, πρωτοστάτη της ‘Τελικής Λύσης’... (Αληθινή ιστορία, Ρόζαμουντ Πάικ, Μία Βασικόφσκα)

Τρίτη 22 Μαΐου FOX Life στις 21:00
«Modern family 9» (Βμέρος κύκλου)
Η σειρά «Modern Family», η οποία ξεκίνησε το 2009, αφηγείται τις ιστορίες των Πρίτσετ-Ντάνφι-Τάκερ, μιας υπέροχα μεγάλης και ανάμεικτης παρέας. Μαζί, οι τρεις αυτές οικογένειες προσφέρουν μια ειλικρινή και συχνά ξεκαρδιστική ματιά στην πότε όμορφη και πότε ιδιόμορφη καθημερινότητα της σύγχρονης οικογένειας.

Τετάρτη 23 Μαΐου Novacinema2HD στις 22:00
«ROCKNROLLA»
Μια μεγάλη κομπίνα πολλών εκατομμυρίων που σχεδιάζει ένας διάσημος γκάνγκστερ στο Λονδίνο προσελκύει το ενδιαφέρον του υποκόσμου της βρετανικής πρωτεύουσας που θέλει να συμμετάσχει στο κόλπο. (Αστυνομική ταινία δράσης , Τομ Γουίλκινσον, Τζέραρντ Μπάτλερ)

Τετάρτη 23  Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Σουηδικό πρωτάθλημα Χάκεν-ΑΙΚ Στοκχόλμης» (Ζ)
Για τη 10η (εμβόλιμη) αγωνιστική του σουηδικού πρωταθλήματος, η Χάκεν υποδέχεται την ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Πέμπτη 24 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΧΑΣΜΑ» Πρεμιέρα
Δύο παιδικές φίλες συναντιούνται ξανά στη γενέτειρά τους στη διάρκεια ενός καλοκαιριού γεμάτου πάρτι κι ανέμελες στιγμές. Ωστόσο, τα φαντάσματα του παρελθόντος κάνουν αισθητή την παρουσία τους... (Κοινωνική, Τζούνο Τεμπλ, Τζούλια Γκάρνερ)

Παρασκευή 25 Μαΐου Novasportsstories στις 22:00
«Timeline Ολυμπιακός 2010-2011»
Μέσα από την εκπομπή Timeline παρακολουθούμε όλη την ποδοσφαιρική πορεία του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2010-2011.

Σάββατο 26 Μαΐου Novasports1HD στις 19:00
«EFL Championship – Τελικός πλέι οφ ανόδου» (Ζ)
Στο γήπεδο Ουέμπλεϊ διεξάγεται ο τελικός των πλέι οφ της Championship για την άνοδο στην Premier League. Οι ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό το μίνι final four είναι οι Ντέρμπι, Άστον Βίλα, Μίντλεσμπρο και Φούλαμ.

Κυριακή 26 Μαΐου Novasports1HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Final Four Τελικός» (Ζ)
Με τον μεγάλο τελικό στο Βελιγράδι ολοκληρώνεται και η φετινή διοργάνωση. Μία εκ των Φενερμπαχτσέ, ΤΣΣΚΑ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ζάλγκιρις διεκδικούν το στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης.

Σάββατο 26 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ» Πρεμιέρα
Μακροχρόνια άνεργος, ο Ντιβάλ αναλαμβάνει να απομαγνητοφωνήσει προϊόντα υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών, για έναν αινιγματικό εργοδότη. Άθελά του, εμπλέκεται σε μια σκοτεινή συνωμοσία... (Θρίλερ δράσης, Φρανσουά Κλουζέ, Ντενί Πονταλιντές) 

Σάββατο 26 Μαΐου Novasports1HD στις 19:00
«EFL Championship - Τελικός πλέι οφ ανόδου» (Ζ)
Στο γήπεδο Ουέμπλεϊ διεξάγεται ο τελικός των πλέι οφ της Championship για την άνοδο στην Premier League. Οι ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό το μίνι final four είναι οι Ντέρμπι, Άστον Βίλα, Μίντλεσμπρο και Φούλαμ.

Κυριακή 27 Μαΐου National Geographic στις 20:10
«Επιχείρηση βασιλικός γάμος» (Νέο ντοκιμαντέρ)
Στις 19 Μαΐου 2018, τα μάτια όλου του κόσμου θα είναι στραμμένα στη βρετανική πόλη του Ουίνσδορ, όπου ο πρίγκιπας Χάρι θα παντρευτεί την πριγκίπισσα του Χόλιγουντ Μέγκαν Μαρκλ. Ενώ όλος ο κόσμος παρακολουθεί με θαυμασμό, το National Geographic εισχωρεί στις μικρές λεπτομέρειες της διοργάνωσης ενός βασιλικού γάμου. Γιατί αυτή η σημαντική δημόσια εκδήλωση έλκει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και πώς μπορεί κανείς να προετοιμάσει κάτι τόσο θεαματικό και μεγαλοπρεπές;

Κυριακή 27 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ: Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ» Πρεμιέρα
Η κοινότητα των πιθήκων βρίσκεται ξανά σε πόλεμο με τους ανθρώπους. Ο Σίζαρ επιζητεί ανακωχή, μα οι εγκληματικές πράξεις ενός συνταγματάρχη θα οδηγήσουν τις δυο πλευρές σε μια σκληρή μάχη επιβίωσης. (Περιπέτεια δράσης, Γούντι Χάρελσον, Στιβ Ζαν)


Τρίτη 29 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«FAHRENHEIT 451» Πρεμιέρα
Σε ένα δυστοπικό μέλλον, όπου η τεχνολογία κυριαρχεί, το ίντερνετ ελέγχει τη ρουτίνα του κόσμου και τα βιβλία καίγονται, ένας ανήσυχος ‘πυροσβέστης’ αρχίζει να αμφισβητεί το κατεστημένο... (Ταινία επιστημονικής φαντασίας , Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, Μάικλ Σάνον)