"Nova Highlights: 14 - 26 Απριλίου"…

Τελευταία ενημέρωση 14/04:
«The Handmaid’s Tale ΙΙ»: Ο δεύτερος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova

...
«The Handmaid’s Tale ΙΙ»: Ο δεύτερος κύκλος της πολυβραβευμένης σειράς έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Ο δεύτερος κύκλος της βραβευμένης με Emmy και Χρυσές Σφαίρες σειράς, «The Handmaid’s Tale», έρχεται αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema, 12 μόλις ώρες μετά την Αμερική, από την Πέμπτη 26 Απριλίου και κάθε Πέμπτη, στις 22:00, στο Novacinema4HDΤο «The Handmaids Tale», που βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Margaret Atwood, ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές του 2017, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές τόσο για τη σκηνοθεσία και την ποιότητα της παραγωγής της, όσο και για τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών: Elisabeth Moss (βραβείο Emmy και Χρυσή Σφαίρα Ά Γυναικείου Ρόλου), Joseph Fiennes, Madeline Brewer, Yvonne Strahovski και Ann Dowd. Στον δεύτερο κύκλο, η Offred (Elizabeth Moss) είναι πλέον έγκυος και θα προσπαθήσει να σώσει το παιδί της από τη φρίκη του Gilead, της νέας δυστοπικής κοινωνίας που έχει διαμορφωθεί στην Αμερική και έχει αφαιρέσει τα δικαιώματα από τις γυναίκες αναγκάζοντας τες, με ακραίες πρακτικές και βασανιστήρια, να ζουν μόνο ως αντικείμενα αναπαραγωγής. Η σειρά έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. 

"Nova Highlights: 14 - 26 Απριλίου"…

Σάββατο 14 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ» (Πρεμιέρα)
Με επιτυχημένη καριέρα, μια όμορφη οικογένεια και μεγάλη περιουσία, στα 43 του ο Γκιγιόμ Κανέ έχει ό,τι θα ήθελε κάθε άνθρωπος. Τι θα γίνει, όμως, όταν ανακαλύψει ότι δεν είναι πια αρκετά... ροκ; (Κωμωδία, Γκιγιόμ Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ)

Κυριακή 15 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ» (Πρεμιέρα)
Με έναν απρόσμενο σύμμαχο, ο Ρόλαντ, ο τελευταίος Πιστολέρο, προσπαθεί να διατηρήσει την ισορροπία του σύμπαντος αποτρέποντας την κατάρρευση του Μαύρου Πύργου από τον μοχθηρό Μαυροντυμένο άνδρα. (Ταινία δράσης, Μάθιου ΜακΚόναχι, Ιντρις Ελμπα) 

Δευτέρα 16 Απριλίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή Ολυμπιακός-ΑΟΚ» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κέρκυρα στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή. 

Δευτέρα 16 Απριλίου Discovery Showcase HD στις 22:45
«Χρυσός επαναστάτης» (Νέο επεισόδιο)
Όταν ο αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος ολοκληρώθηκε το 1865, ο Τζέφερσον Ντέιβις, Πρόεδρος των Συνομοσπονδιών, έφυγε από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνιας παίρνοντας μαζί του τα περιεχόμενα του θησαυροφυλακίου που ανήκε στη Συνομοσπονδία: χρυσό και ασήμι αξίας περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Έξι εβδομάδες αργότερα, ο Ντέιβις συνελήφθη αλλά ο θησαυρός είχε εξαφανιστεί. Για 150 χρόνια, πολλοί είναι αυτοί που αναζήτησαν τα χαμένα πλούτη, αλλά με περισσότερα από 500 μίλια σιδηρόδρομου, χωματόδρομων και ποταμών προς εξερεύνηση, κανένας δεν κατάφερε να λύσει ένα από τα πιο συναρπαστικά μυστήρια. Η σειρά ακολουθεί επτά έμπειρους κυνηγούς θησαυρών που, κάθε ένας με τα δικά του πάθη κι εμμονές, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανακαλύψουν τα ίχνη του Ντέιβις και του θησαυρού. Θα σκάψουν βαθιά στην ιστορία, τους θρύλους και τις φήμες με σκοπό να ανακαλύψουν τι ακριβώς συνέβη με το εξαφανισμένο χρυσάφι!

Τρίτη 17 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΧΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ Ζ» (Πρεμιέρα)
Αρχές του 20ου αιώνα. Ο Βρετανός εξερευνητής Πέρσι Φόσετ οργανώνει μια αποστολή στον Αμαζόνιο, πιστεύοντας ότι βρίσκεται κοντά στην ανακάλυψη μιας πόλης που ο ίδιος αποκαλεί ‘Χαμένη πόλη του Ζ’. (Αληθινή ιστορία, Τσάρλι Χάναμ, Ρόμπερτ Πάτινσον)

Τρίτη 17 Απριλίου Novasports2HD στις 21:45
«Γερμανικό Κύπελλο Λεβερκούζεν-Μπάγερν» (Ζ)
Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στον ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα υπάρξει παράταση και πέναλτι.

Τρίτη 17 Απριλίου History στις 23:00
«Το χαμένο στοιχείο» (Νέο επεισόδιο)
Η σειρά «Το χαμένο στοιχείο» αφηγείται στιγμές από κρίσιμες μάχες στην Ευρώπη και τον Ειρηνικό, με τη βοήθεια αναγνωριστικών φωτογραφιών που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα και οι οποίες τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια των μαχών, αλλά και εβδομάδες νωρίτερα. Παρακολουθήστε συνεντεύξεις με τους άνδρες που ήταν στο μέτωπο, και από τα δύο στρατόπεδα. Μία νέα προσέγγιση του πολέμου, τόσο από αέρος όσο και από το μέτωπο και την καρδιά της μάχης.

Τετάρτη 18 Απριλίου Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Play Offs - 1ος Αγώνας» (Ζ)
Η μάχη των play offs έχει ήδη ξεκινήσει στην Ευρωλίγκα και οι ομάδες θέλουν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ του Βελιγραδίου.

Τετάρτη 18 Απριλίου Novasports1HD στις 23:00
«Διεθνές Τουρνουά Τένις Γυναικών Fed Cup – 1η Μέρα» (Ζ)
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών θα λάβει χώρα στο Τατόι Κλαμπ 18-21 Απριλίου. Η Μαρία Σάκκαρη θα λάβει μέρος ως μέλος της ελληνικής ομάδας η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη των αντίστοιχων ομάδων της Δανίας, Νορβηγίας, Ισραήλ, Αιγύπτου, Μολδαβίας και Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. 

Πέμπτη 19 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«BAD GIRL» (Πρεμιέρα)
Λόγω ατίθασης συμπεριφοράς, η 17χρονη Εϊμι έχει μια ακόμα ευκαιρία με τους θετούς της γονείς, οι οποίοι την παροτρύνουν να κάνει παρέα με ένα κορίτσι με υποδειγματική, φαινομενικά, συμπεριφορά... (Θρίλερ, Σαμάρα Γουίβινγκ, Σάρα Γουέστ)

Πέμπτη 19 Απριλίου Novacinema2HD στις 22:00
«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ARGO»
Νοέμβριος, 1979. Ένα παρακινδυνευμένο σχέδιο της CIA τίθεται σε εφαρμογή, με σκοπό τη διάσωση έξι υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας στην Τεχεράνη. Η ταινία κέρδισε 3 Όσκαρ και 2 Χρυσές Σφαίρες. (Αληθινή ιστορία, Μπεν Άφλεκ, Μπράιαν Κράνστον)


Παρασκευή 20 Απριλίου Animal Planet στις 21:05
«Η ζωή στο κτηνιατρείο» (Νέο επεισόδιο)
Οι χαρισματικοί κτηνίατροι Δρ. Ντιάρα Μπλου, Δρ. Όμπρι Ρος και Δρ. Μάικλ Λαβίν είναι οι ιδιοκτήτες ενός κτηνιατρικού νοσοκομείου και καταφύγιου ζώων στο Χιούστον του Τέξας. Η σειρά καταγράφει τις ζωές των τριών γιατρών, οι οποίοι προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και τις οικογένειες τους, με πολλές δραματικές στιγμές σε καθημερινή βάση όταν σώζουν τη ζωή των ζώων που έρχονται στην κλινική τους. Στα επεισόδια που θα ακολουθήσουν θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους τρεις γιατρούς να βραβεύονται σε μία μεγάλη εκδήλωση για τη συνεισφορά τους στην κοινότητα του Χιούστον. Εντωμεταξύ, καθημερινά περιποιούνται άρρωστα ζώα, κάθε μεγέθους. Αξιολάτρευτοι σακχαροπέταυροι και τεράστια βοοειδή, κρίσιμες ασθένειες και δύσκολες υποθέσεις. Κάθε μέρα κρύβει κάτι διαφορετικό για τους κτηνιάτρους αυτούς που αντιμετωπίζουν ξεχωριστές δοκιμασίες στο Τέξας!

Σάββατο 21 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ Ή ΤΗ ΜΑΜΑ 2» (Πρεμιέρα)
Αν κι έχει περάσει καιρός από το διαζύγιό τους κι έχουν και οι δύο προχωρήσει, ο Βενσάν και η Φλοράνς έρχονται αντιμέτωποι με την επιθυμία των παιδιών τους που θέλουν να τους δουν και πάλι μαζί... (Κωμωδία, Λοράν Λαφίτ, Μαρίνα Φόις)

Σάββατο 21 Απριλίου Novasports1HD στις 22:30
«Τελικός Κυπέλλου Ισπανίας Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη» (Ζ)
Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη αναμετρώνται για το Κύπελλο Ισπανίας. Η ομάδα του Λιονέλ Μέσι είναι η πολυνίκης του θεσμού. Το ίδιο ζευγάρι ήταν και το 2016 με τους μπλαουγκράνα να κατακτάνε το κύπελλο.

Κυριακή 22 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΚΥΚΛΟΣ» (Πρεμιέρα)
Η Μέι βρίσκει τη δουλειά των ονείρων της σε μια εταιρεία τεχνολογίας και συμμετέχει σε ένα πείραμα, το οποίο, τελικά, θα έχει αντίκτυπο στις διαπροσωπικές της σχέσεις αλλά και σε όλη την ανθρωπότητα. (Ταινία επιστημονικής φαντασίας, Τομ Χανκς, Έμα Γουάτσον)

Δευτέρα 23 Απριλίου FOX στις 22:45
«Trust» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, το «Trust» καταγράφει τις δυσκολίες και τους θριάμβους μιας από τις πιο πλούσιες αλλά δυστυχισμένες οικογένειες της Αμερικής. Η ιστορία μιας οικογένειας, το έπος μιας δυναστείας και μια ψυχρή ματιά στη διαβρωτική δύναμη του χρήματος. Η σειρά μελετά τις πολύπλοκες καταστάσεις στο εσωτερικό κάθε οικογένειας, πλούσιας ή φτωχής.

Τρίτη 24 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥΣ» (Πρεμιέρα)
Λονδίνο, 1940. Αψηφώντας τους βομβαρδισμούς, μια άπειρη σεναριογράφος αναλαμβάνει να δημιουργήσει μια ταινία που θα ανυψώσει το ηθικό του λαού και θα εμπνεύσει τις ΗΠΑ να προσφέρουν βοήθεια. (Κομεντί, Τζέμα Άρτερτον, Σαμ Κλάφλιν)