Όλοι οι αγώνες στη φάση των -16- στο UEFA Champions League αποκλειστικά στην COSMOTE

Το UEFA Champions League μπαίνει στη διαδικασία των knockout αγώνων και οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ΗD τις μάχες των 16 καλύτερων ομάδων της ηπείρου.
Η αγωνιστική δράση ξεκινά την Τρίτη 13/2 στις 21.45, με τα ματς Βασιλεία-Μάντσεστερ Σίτι (COSMOTESPORT 1HD) και Γιουβέντους-Τότεναμ (COSMOTESPORT 2HD). Πριν την έναρξη των αγώνων, η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της φάσης των “16” (20.00, COSMOTESPORT 2HD). Στην εκπομπή θα προβληθούν επίσης συνεντεύξεις του Γάλλου αμυντικού της Ρεάλ, Ραφαέλ Βαράν, του βασικού τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον Μοράες, αλλά και του προπονητή των Ελβετών, Ράφαελ Βίκι.
Όσον αφορά στο πρώτο ζευγάρι, η ομάδα της Ελβετίας φτάνει για τρίτη φορά στους “16”. Τις δυο προηγούμενες (2011-12 και 2014-15) αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου και την Πόρτο, αντίστοιχα, ενώ η Σίτι επιστρέφει για τέταρτη διαδοχική χρονιά στα knockout ματς.
Σε ό,τι αφορά στο Γιουβέντους-Τότεναμ, η ιταλική ομάδα μέτρησε σερί νικών στο διάστημα της διακοπής της διοργάνωσης και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η Τότεναμ από την άλλη, υπέστη κάποιες απώλειες στην PremierLeague και τώρα μάχεται να βρει το δρόμο της επιστροφής στις θέσεις που δίνουν θέσεις για το UEFA Champions League της ερχόμενης σεζόν. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά, με τη Vecchia Signora να μετρά 26 εντός έδρας αγώνες, χωρίς ήττα, στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Με το τέλος των παιχνιδιών (23.45) η εκπομπή επιστρέφει, με ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, αναλύσεις και highlights (COSMOTESPORT 2HD).
Ανάλογη θα είναι η εξέλιξη την Τετάρτη 14/2, όταν θα διεξαχθούν τα άλλα δυο ματς των “16”, Πόρτο-Λίβερπουλ (21.45, COSMOTESPORT 1HD) και Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν (21.45, COSMOTESPORT 2HD). Ο Αντρέα Παλομπαρίνι θα βρίσκεται“Santiago Bernabéu”, για όλες τις λεπτομέρειες πριν τη σέντρα, ενώ η πρώτη σύνδεση με την ισπανική πρωτεύουσα θα γίνει μέσω της εκπομπής «UEFA Champions League Show»(20.00, COSMOTESPORT 2HD). Η Ρεάλ είναι αήττητη στην έδρα της, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, στα 17 τελευταία παιχνίδια και διεκδικεί την πρόκριση στους “8”, για 8η συναπτή σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε για έκτη διαδοχική χρονιά στους “16” και φέτος, έχει τον τίτλο του φαβορί.
Το ζευγάρι της Πόρτο-Λίβερπουλ βρίσκεται για πέμπτη φορά, στο πλαίσιο knockout αγώνων του UEFAChampionsLeague και οι “κόκκινοι ” ήταν εκείνοι που συνέχισαν την πορεία τους τις τέσσερις προηγούμενες φορές.
Στις 23.45, η εκπομπή «UEFA Champions League  Show» με τους Τάσο Κολλίντζα, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο επιστρέφει στο COSMOTESPORT 2HD για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, την ανάλυση και τα highlights των αναμετρήσεων.