Τα βραβεία Grammy ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Best New Artist GRAMMY Rewind...
Η στιγμή της 60ης τελετής απονομής των βραβείων Grammy πλησιάζει και η μεγάλη βραδιά της μουσικής θα προβληθεί, σε ζωντανή μετάδοση την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου (02.30), αποκλειστικά στην COSMOTE TV.


Λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής (21.15, COSMOTECINEMA 2HD) θα απολαύσουμε ένα επετειακό αφιέρωμα με τις εντυπωσιακότερες στιγμές που έχουν μείνει στην εξηντάχρονη ιστορία του θεσμού. Με τη βοήθεια των παρουσιαστών John Legend και Carrie Underwood, θα θυμηθούμε μοναδικές onstage συνεργασίες, καλλιτεχνικές επανασυνδέσεις και ξεχωριστές ερμηνείες. Ενδεικτικά στο αφιέρωμα θα δούμε να συμμετέχουν οι Bruno Mars, Christina Aguilera, Alicia Keys, Sting, Justin Timberlake, EdSheeran, Paul McCartney, Bruce Springsteen, Stevie Wonder και Jennifer Hudson.

 Η στιγμή της 60ης τελετής απονομής των βραβείων Grammy πλησιάζει και η μεγάλη βραδιά της μουσικής θα προβληθεί, σε ζωντανή μετάδοση την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Στις 02.30, θα «μεταφερθούμε» στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, όπου ο οικοδεσπότης της βραδιάς Τζέιμς Κόρντεν θα δώσει το σήμα της έναρξης. Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής θα πραγματοποιηθεί σε ταυτόχρονη μετάδοση από το COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό σχολιασμό από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Κλαούντια Μάτολα και Γιώργο Μουχταρίδη, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD στην πρωτότυπη μετάδοση. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους σε επανάληψη την Δευτέρα 29/1 στις 22.00 στο COSMOTECINEMA 2HD.

Τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος συγκεντρώνει ο Jay-Z,που διεκδικεί 8 βραβεία, ενώ ακολουθούν ο ράπερ Kendrick Lamar και ο Bruno Mars. Ανάμεσα στις υποψηφιότητες, βλέπουμε και τα ονόματα των Leonard Cohen You Want It Darker και Chris Cornell για το τραγούδι Promise, που έφυγαν από τη ζωή το 2016 και το 2017, αντίστοιχα.



Το πλουσιότερο τηλεοπτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα 
 Συνολικά, η COSMOTE TV παρέχει πάνω από 90 ψηφιακά κανάλια σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων 15 αθλητικών καναλιών και 8 καναλιών με ταινίες και σειρές. Επίσης, παρέχει προηγμένες on demand υπηρεσίες για την παρακολούθηση περιεχομένου, που είναι προσβάσιμες στο σύνολο της συνδρομητικής της βάσης, έχοντας λανσάρει την πρώτη υβριδική συνδρομητική πλατφόρμα στη χώρα.


Best New Artist GRAMMY Rewind...