Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο “SPORTSHOW” της COSMOTE TV

Ο Έλληνας άσος της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, μίλησε αποκλειστικά κάμερα της εκπομπής «SPORTSHOW» και τον Χρήστο Κυριαζή και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας του, την Εθνική Ομάδα και το νέο στοίχημα του Euro 2020. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συνέντευξη του διεθνούς αμυντικού, την Παρασκευή 2/2, στις 19.00 (COSMOTE SPORT 3HD).

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φετινή πορεία της Ντόρτμουντ και την προσπάθεια για καλές εμφανίσεις σε Bundesliga και UEFA EuropaLeague, λέγοντας: «Στην Ντόρτμουντ υπάρχει βάρος και πολλή πίεση. Ο απόλυτος στόχος είναι να πάμε καλά στο Europa League και να κατακτήσουμε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα. Με την έλευση του Πέτερ Στέγκερ, η ομάδα έχει αλλάξει τακτικά».Όσον αφορά στο μέλλον του στη γερμανική ομάδα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, είπε: «Είμαι χαρούμενος στην Ντόρτμουντ, στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν αλλαγές. Θα δείξει».

Όσον αφορά στην Εθνική ομάδα ο ίδιος δήλωσε: «Θέλουμε να προκριθούμε στο Euro. Μόνος στόχος μας είναι η πρόκριση.  Στο παιχνίδι με την Κροατία είχαμε πάρα πολύ κακή εικόνα και το πληρώσαμε χάνοντας την πρόκριση».

Επίσης, μέσα από το SPORTSHOW της Παρασκευής, θα παρακολουθήσουμε θέματα σχετικά με τα μεγάλα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου, αλλά και το SUPER BOWL. Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ, θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές της COSMOTE TV, ζωντανά και σε ποιότητα εικόνας HD μέσα από το κανάλι FΟΧ SPORTS HD, μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής 4/2 (1.00, ξημερώματα Δευτέρας) σε σχολιασμό των Αντρέα Παλομπαρίνι και Μάνου Σπανόπουλου.