Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Το Κύπελλο Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σ HD την πρώτη αγωνιστική για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με την κληρωτίδα να “βγάζει” ζευγάρια που αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα “ανοιχτά”.
Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ συγκρούονται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο απόλυτο ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο κάτοχος του τροπαίου, ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο που φέτος είναι μεταξύ των καλύτερων ελληνικών ομάδων, ο Πανιώνιος υποδέχεται τη Λαμία, που άφησε εκτός διοργάνωσης τον Παναθηναϊκό, με τους Γιάννενα και Λάρισα να διεκδικούν με ίσες πιθανότητες, το δικαίωμα στο όνειρο.
Ημέρα
Παιχνίδι
Ώρα
Κανάλι
Τετάρτη 24/1
Πανιώνιος ΓΣΣ-Λαμία 1964
17.15
COSMOTE SPORT3HD
Τετάρτη 24/1
Ολυμπιακός-ΑΕΚ
19.30
COSMOTE SPORT1HD
Τετάρτη 24/1
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
21.45
COSMOTE SPORT3HD
Πέμπτη 25/1
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ
19.30
COSMOTE SPORT1HD

Σε κάθε γήπεδο θα υπάρχει αποστολή των καναλιών COSMOTESPORT, για την κάλυψη των αγώνων. Την Τετάρτη 24/1, στις 16.30 θα γίνει μέσω του COSMOTESPORT 3HD, η πρώτη σύνδεση με το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου θα μας περιμένει ο Σωτήρης Κωσταβάρας, για την pregame εκπομπή. Στις 17.15 θα δοθεί η σέντρα του Πανιώνιος-Λαμία και μετά το τέλος θα δούμε αποκλειστικά τις δηλώσεις παικτών και προπονητών, στις κάμερες των καναλιών COSMOTESPORT.
Κάτι αντίστοιχο, ισχύσει και για το ντέρμπι της ημέρας, μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Στις 18.30, μέσα από την εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου»με τον Τάσο Κολλίντζα (COSMOTESPORT 1HD),θα μεταφερθούμε στο “Γ. Καραϊσκάκης” και θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικές συνεντεύξεις των Κώστα Φορτούνη, Όσκαρ Γκαρθία, Αντρέ Σιμόες, Μανόλο Χιμένεθ. Παράλληλα, θα αναλυθούν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων. Στις 19.30 θα μεταδοθεί το μεγάλο ντέρμπι σε περιγραφή Αντρέα Παλομπαρίνι και αμέσως μετά το τέλος του θα συνεχιστεί η εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Τέλος, στις 21.00, μέσω του COSMOTESPORT 3HD, θα συνδεθούμε με την Τούμπα και τον Μιχάλη Τσόχο, ο οποίος θα μας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις, πριν την έναρξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ατρόμητος (21.45). Με το σφύριγμα της λήξης, θα δούμε liveόσα συμβαίνουν στη μεικτή ζώνη και τη συνέντευξη Τύπου.
Την Πέμπτη 25/1, ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης με την αναμέτρηση ΠΑΣΓιάννινα – ΑΕΛ (19.30).Από τις 18.30, θα συντονιστούμε με την εκπομπή «Ώρα Κυπέλλου»στο COSMOTESPORT 1HDπου θα μας μεταφέρει το κλίμα από τους "Ζωσιμάδες". Με την ολοκλήρωση του αγώνα, θα επιστρέψουμε στο στούντιο. Οι Στέφανος Αβραμίδης και Σωτήρης Κωσταβάρας θα μας ενημερώσουν για όλα όσα έγιναν την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης, αφότου ακούσουμε ζωντανά δηλώσεις παικτών και προπονητών. Θα παρακολουθήσετε τα highlights από όλα τα ματς και φυσικά, αναλύσεις των καθοριστικών  φάσεων.