"Nova Highlights: 04 - 13 Φεβρουαρίου"…

Τελευταία ενημέρωση 01/02:
«Café Society»: Το αμερικάνικο όνειρο από τον Γούντι Άλεν στην οθόνη της Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Café Society»: Το αμερικάνικο όνειρο από τον Γούντι Άλεν στην οθόνη της Nova! 
 Η ταινία «Café Society», του οσκαρικού δημιουργού Γούντι Άλεν, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου , στις 22:00. Η κομεντί «Café Society» περιγράφει την ιστορία του νεαρού Μπόμπι που αφήνει τη Νέα Υόρκη για να ζήσει το αμερικάνικο όνειρο στο Χόλυγουντ. Η ταινία μας μεταφέρει στην χρυσή εποχή του Χόλυγουντ κατά την δεκαετία του ’30, όπου ο Μπόμπι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά και να κάνει οτιδήποτε για να πετύχει στην κινηματογραφική βιομηχανία. Εκεί θα συναντήσει τον θείο του που θα του δώσει μια βοηθητική δουλειά και θα τον γνωρίσει στην γραμματέα του Βόνι. Η Βόνι θα τον ξεναγήσει στα πέριξ της κινηματογραφικής Μέκκας και οι βόλτες τους θα καταλήξουν να είναι το πιο λαμπερό κομμάτι της ζωής στο Χόλυγουντ. Ο Μπόμπι ερωτεύεται την Βόνι από την πρώτη κιόλας στιγμή, όμως μπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο που θα πρέπει να σπάσει. Διασημότητες, γκάνγκστερς, διανοούμενοι, αριστοκράτες όλοι έχουν τον ίδιο σκοπό …να ζήσουν το αμερικάνικο όνειρο! Καλώς ήρθατε στο Cafe Society… Το πρωταγωνιστικό καστ της δημιουργίας του πολυβραβευμένου Γούντι Άλεν, «Café Society», πλαισιώνουν οι μοναδικοί Στιβ Καρέλ, Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Κρίστεν Στιούαρτ και Μπλέικ Λάιβλι Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

"Nova Highlights:  04 - 13 Φεβρουαρίου"…
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE BACHELOR » (Πρεμιέρα)
Θέλοντας να κάνει έκπληξη στον μέλλοντα σύζυγό της, μια κοπέλα διοργανώνει το, κατά τη γνώμη της, ιδανικό πάρτι εργένηδων, το οποίο καταλήγει σε σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή... (Κωμωδία, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης)

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου National Geographic στις 21:50
«Chain of command» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η σειρά «Chain of Command» αποτελεί μια βαθιά προσέγγιση στον πόλεμο κατά του βίαιου εξτρεμισμού και στη ζωή των ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτόν. Διαθέτοντας πρωτόγνωρη πρόσβαση στις στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ, η σειρά εισχωρεί στα άδυτα του Πενταγώνου -το οποίο σπάνια βλέπει το φως της δημοσιότητας- στην πρώτη γραμμή πεδίων μάχης ανά τον κόσμο, ακόμα και στο πιλοτήριο ενός πολεμικού αεροσκάφους το οποίο βρίσκεται σε αποστολή

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«CHUCK: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ROCKY BALBOA» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Τσακ Ουέπνερ, ενός πωλητή αλκοολούχων ποτών που διέπρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βαρέων Βαρών του 1975 και ο οποίος αποτέλεσε έμπνευση για τον θρυλικό χαρακτήρα του Ρόκι Μπαλμπόα. (Λιβ Σράιμπερ, Ναόμι Γουότς)

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΙΟ» (Πρεμιέρα)
Στην Κοπεγχάγη του ’70, ο Ερικ κληρονομεί το πατρικό του και μαζί με τη σύζυγό του και την έφηβη κόρη του μετακομίζουν εκεί κι αποφασίζουν να προχωρήσουν σε έναν αντισυμβατικό τύπο συγκατοίκησης. (Κοινωνική, Τρίνε Ντίρχολμ, Ούλριχ Τόμσεν)

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 21:15
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Μπασκόνια» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι «πράσινοι» έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους με 85-84.

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου Novasports2HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ισπανία για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 22η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Στον πρώτο γύρο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει στο ΣΕΦ με 92-80.

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου  Novasports2HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι «πράσινοι» είχαν επικρατήσει με σκορ 2-0.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΟλυμπιακόςΑΕΚ» (Ζ)
Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να δεσπόζει, συνεχίζεται η 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου FOX Life στις 21:00
«How to get away with murder 4» (Πρεμιέρα ΒΜέρους)
Το πρώτο μέρος του 4ου κύκλου της σειράς «How to get away with murder» έκλεισε με την έρευνα για τη δολοφονία του Γουές να φτάνει στο απόγειό της, ενώ αποκαλύφθηκαν σοκαριστικές λεπτομέρειες για το μωρό της Λόρελ. Το πάρτι της Antares μετατράπηκε σε σκηνή εγκλήματος, ενώ το φινάλε άφησε τους τηλεθεατές με ένα τεράστιο ερωτηματικό: Τελικά πού βρίσκεται το μωρό της Λόρελ; Το Β’ μέρος της σειράς έρχεται να δώσει την απάντηση...

Πέμπτη  8 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΓΓΕΛΟΙ» (Πρεμιέρα)
Κατηγορούμενη για ένα έγκλημα που δε διέπραξε, η 17χρονη Λους μπαίνει σε ένα αναμορφωτήριο και γνωρίζει δύο μυστηριώδεις νέους, με τους οποίους τη συνδέει κάτι παράξενο και ιδιαίτερα δυνατό... (Ρομαντική κομεντί, Αντισον Τίμλιν, Τζέρεμι Ιρβαϊν)

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» (Πρεμιέρα)
Ενας... υψηλού επιπέδου διαρρήκτης έρχεται σε επαφή ύστερα από χρόνια με τις κόρες του, και μαζί τους σχεδιάζει το τελευταίο του μεγάλο κόλπο σκοπεύοντας 


Κυριακή 11 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«CAFE SOCIETY» (Πρεμιέρα)
Ο νεαρός Μπόμπι αφήνει τη Νέα Υόρκη του ’30 για το Χόλιγουντ, όπου θα εργαστεί ως βοηθός του ατζέντη θείου του. Εκεί, θα γνωρίσει τον έρωτα και θα γοητευτεί από τον κοσμοπολίτικο αέρα της εποχής. (Κομεντί, Στιβ Καρέλ, Τζέσι Αϊζενμπεργκ)

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Σουρωτή ΠΑΟΚ-ΑΕΛ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας της ΑΕΛ, στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στον αγώνα του α’ γύρου, σε ένα επεισοδιακό ματς, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου FOX στις 21:50
«Homeland 7» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Στο τέλος του 6ου κύκλου της σειράς, ενώ έχει γλιτώσει από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον της, η Πρόεδρος Κιν (Ελίζαμπεθ Μάρβελ) αθετεί την υπόσχεση που είχε δώσει στην Κάρι (Κλερ Ντέινς) και διατάζει τη σύλληψη πρακτόρων των υπηρεσιών κατασκοπείας, χωρίς να υπάρχουν κατηγορίες εναντίον τους. Μεταξύ όσων συνελήφθησαν ήταν και ο Σαούλ Μπέρενσον (Μάντι Πατίνκιν). Ο 7ος κύκλος ξεκινά με την Κάρι να έχει εγκαταλείψει τη θέση της στον Λευκό Οίκο και να έχει επιστρέψει στην Ουάσινγκτον όπου ζει με την αδερφή της Μάγκι (Έιμι Χάργκρεϊβς), ενώ ταυτόχρονα έρχεται αντιμέτωπη με τη κυβέρνηση της Κιν και προσπαθεί να εξασφαλίσει την απελευθέρωση των πρακτόρων.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ» (Πρεμιέρα)
Νότια Γαλλία, δεκαετία του ’50. Η Γκαμπριέλ αναγκάζεται να παντρευτεί έναν αγρότη αλλά το όνειρό της για την αληθινή αγάπη πραγματώνεται στο πρόσωπο ενός νεαρού σε ένα σανατόριο των Αλπεων. (Ρομαντική κομεντί, Μαριόν Κοτιγιάρ, Αλεξ Μπρέντεμιουλ)