"Nova Highlights: 23 Ιουλίου - 01 Αυγούστου"...

Νέα Ενημέρωση 19/07:
«Underworld: Blood Wars»: Η φανταστική περιπέτεια έρχεται μόνο στη Nova!
«Denial»: Η διάσημη βρετανική υπόθεση δυσφήμισης έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Underworld: Blood Wars»: Η φανταστική περιπέτεια έρχεται μόνο στη Nova!
Η περιπετειώδης «Αιματοχυσία», της Άνα Φόρστερ, «Underworld: Blood Wars» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 23 Ιουλίου, στις 22:00.  
Η ταινία «Underworld: Blood Wars», με την σκηνοθετική πινελιά της Άνα Φόρστερ, αλλά και την εκρηκτική ερμηνεία της Κέιτ Μπέκινσεϊλ, έρχεται στο Novacinema1HD για να καθηλώσει τους τηλεθεατές! Με πρωταγωνιστές την Κέιτ Μπέκινσεϊλ, το Θίο Τζέιμς, τη Λάρα Πούλβερ και τον Τσαρλς Ντανς η ταινία «Underworld: Blood Wars», έρχεται 13 χρόνια μετά, με την 5η ταινία, για να συνεχίσει η Σελίν (Κέιτ Μπέκινσεϊλ) τον αγώνα της ενάντια στη φυλή των Λυκανθρώπων και τη φατρία των Βρικολάκων. 
Η ιστορία ξεκινάει από το σημείο που την είχαμε αφήσει - στο τέλος του «Underworld: H Αναγέννηση», με τη Σελίν να έχει ανοίξει δύο μέτωπα και να προσπαθεί να αντιμετωπίσει όλες τις καταιγιστικές επιθέσεις με μοναδικούς συμμάχους τον Ντέιβιντ και τον πατέρα του Τόμας. Το ένα προέρχεται από τη φυλή των λυκανθρώπων, που έχουν πια βρει τον υπέρτατο ηγέτη στο πρόσωπο του Μάριους, ο οποίος έχει ποτίσει με μίσος τους σαρκοβόρους ακολούθους του. Το άλλο και το πιο ύπουλο έρχεται από μια άλλη φατρία βρικολάκων που την έχουν προδώσει. Έτσι, η Σελίν είναι αποφασισμένη να σταματήσει τον αέναο πόλεμο μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων, με κάθε κόστος! 
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

«Denial»: Η διάσημη βρετανική υπόθεση δυσφήμισης έρχεται αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία «Denial» μία συγκλονιστική αληθινή ιστορία κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 22:00. Ο υποψήφιος για Όσκαρ σεναριογράφος Ντέιβιντ Χέιρ και ο σκηνοθέτης Μικ Τζάκσον, υπογράφουν μία από τις πιο συγκλονιστικές ταινίες για το 2017. Μία ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία μιας γυναίκας που προσπάθησε ασταμάτητα να αποδοθεί δικαιοσύνη και να υπενθυμίσει στον κόσμο για την τραγωδία του Ολοκαυτώματος. Η «Άρνηση» διαπραγματεύεται ένα από τα πιο σκληρά θέματα του 20ου αιώνα. Πρωταγωνίστρια της ταινίας «Denial», η βραβευμένη με Όσκαρ, Ρέιτσελ Βάις, που υποδύεται την Ντέμπορα Λίπσταντ, ξαναγράφοντας την αυταπόδεικτη ιστορία του Ολοκαυτώματος αλλά και ο Τίμοθι Σπολ, υποψήφιος για Βραβείο BAFTA, που υποδύεται τον Ντέιβιντ Ίρβινγκ, ο οποίος την κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμιση, όταν εκείνη τον ανακήρυξε Αρνητή του Ολοκαυτώματος. Επιπλέον, πρωταγωνιστούν, ο βραβευμένος με Όσκαρ Τομ Γουίλκινσον και ο Άντριου Σκοτ. Η ταινία «Denial» έρχεται αποκλειστικά στη Nova να αποδείξει την αυταπόδεικτη αλήθεια: ότι το Ολοκαύτωμα έγινε. Βασισμένη στο βιβλίο «Άρνηση: Η Ιστορία του Ολοκαυτώματος δικάζεται», η ταινία «Denial» είναι ένα δικαστικό δράμα, βασισμένο σε μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς νομικές υποθέσεις της σύγχρονης ιστορίας. Όταν η ιστορικός Ντέμπορα Λίπσταντ εκδίδει το βιβλίο της «Denying the Holocaust: The Growing Assault on Truth and Memory» στη Μεγάλη Βρετανία, μαθαίνει σοκαρισμένη ότι ο Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Ίρβινγκ, ο οποίος έχει καταπιαστεί στα βιβλία του με θέματα του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου, την μηνύει για δυσφήμιση. Το αξιοπερίεργο, όμως, για τη διακεκριμένη ακαδημαϊκό είναι ότι, σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο, θεωρείται ένοχη μέχρι να αποδείξει ότι είναι αθώα. Παθιασμένη και ανεξάρτητη, η Λίπσταντ αρνείται να συμβιβαστεί και διεκδικεί τη μέρα της στο δικαστήριο. Η νομική ομάδα της, όμως, της προτείνει ένα περίεργο σχέδιο: να μην παρουσιαστούν στο εδώλιο ούτε η ίδια, ούτε κάποιος επιζώντας του Ολοκαυτώματος. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


...
"Nova Highlights: 23 Ιουλίου - 01 Αυγούστου"...
...

Κυριακή 23 Ιουλίου Novasports3HD στις 15:00
«ATP World Tour 250 Skistar Swedish Open Τελικός» (Ζ)
Μια εβδομάδα μετά το Wimbledon η δράση στο τένις συνεχίζεται με το σουηδικό Open στη σειρά 250 του ATP World Tour.

Δευτέρα 24 Ιουλίου Novasports1HD  στις 15:05
«International Champions Cup Ιντερ-Λιόν» (Ζ)
Η Ιντερ αναμετράται με τη Λιόν στην πόλη Νανγινγκ της Κίνας στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου International Champions Cup

Τρίτη 25 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΠΑΡΟΡΜΗΣΕΙΣ» (Πρεμιέρα)
Θέλοντας να περάσει ένα αξέχαστο διήμερο, μια παρέα παίρνει μια ναρκωτική ουσία αγνοώντας, όμως, τις ‘οδηγίες χρήσης’. Σύντομα, ο παράδεισός τους θα μετατραπεί σε μια θανάσιμη περιπέτεια... (Θρίλερ, Πιρς Μπρόσναν, Τζάστιν Τσάτγουιν)

Τρίτη 25 Ιουλίου Novasports1HD  στις 23:00
«54ο Ράλλυ Αιγαίου - Ανασκόπηση»
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της NOVA θα έχουν την ευκαιρία για 5η συνεχόμενη χρονιά να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του Ιστιοπλοϊκού Ράλλυ Αιγαίου, το οποίο διοργανώνεται από τον Π.Ο.Ι.Α.Θ. Απόψε προβάλλεται η ανασκόπηση του γεγονότος.

Τετάρτη 26 Ιουλίου Novasports1HD  στις 03:05
«International Champions Cup Τότεναμ-Ρόμα» (Ζ)
Τότεναμ και Ρόμα συναντώνται στο Νιου Τζέρσεϊ και στο «Ρεντ Μπουλ Αρένα» στο πλαίσιο του διεθνούς ποδοσφαιρικού τουρνουά International Champions Cup

Τετάρτη  26 Ιουλίου   NovalifεHD στις 21:00
«SUMMER OF LOVE» (Πρεμιέρα)
Μια μητέρα επιστρέφει στα θρανία για να ολοκληρώσει τις σπουδές της, όμως στο πλαίσιο της πρακτικής της θα βρεθεί να εξερευνά τον -εντελώς άγνωστο για την ίδια- κόσμο της τεχνολογίας... (Ρομαντική ταινία , Ρέιτσελ Λι Κουκ, Λούκας Μπράιαντ)

Πέμπτη 27 Ιουλίου Novasports1HD  στις 14:35
«International Champions Cup Μπάγερν-Ιντερ» (Ζ)
Μπάγερν και Ιντερ μετρούν τις δυνάμεις τους σε ακόμη ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα του διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου International Champions Cup.

Πέμπτη  27 Ιουλίου Travel Channel στις 22:00
«Περιπλάνηση στην Αλάσκα» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τον Ιούλιο, το Travel Channel σάς καλωσορίζει στο Μπρίστολ Μπέι της Αλάσκας, ένα από τα κορυφαία σημεία για ψάρεμα στον πλανήτη. Η σειρά σάς μεταφέρει στα παρασκήνια του «Tikchik Narrows Lodge», μιας επιχείρησης που διευθύνει ένα ξενοδοχείο κι ένα εστιατόριο και παρέχει υπηρεσίες ξενάγησης. Με το ακούραστο προσωπικό και τους αφοσιωμένους ξεναγούς του, ο Μπαντ Χόντσον διευθύνει την επιχείρηση με έναν και μόνο σκοπό: να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους εκλεκτούς επισκέπτες που αναζητούν την απόλυτη εξόρμηση για ψάρεμα. Οι πανέξυπνοι εργαζόμενοι του «Tikchik Narrows Lodge» εργάζονται αδιάκοπα ώστε να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές επιθυμίες των καλεσμένων τους.

Πέμπτη  27 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ... ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ» (Πρεμιέρα)
Οταν ο αδελφός του δολοφονείται βίαια από μια άγρια συμμορία, ένας γκάνγκστερ επιστρέφει στην ενεργό δράση και ταξιδεύει από την Ισπανία στην Αγγλία με έναν και μοναδικό σκοπό: την εκδίκηση. (Αστυνομική ταινία δράσης, Ιαν Ογκιλβι, Αλισον Ντούντι)

Παρασκευή 28 Ιουλίου Travel Channel στις 20:30
«Ονειρεμένα πλεούμενα» (Νέο επεισόδιο)
Ζευγάρια και οικογένειες ψάχνουν για το σκάφος των ονείρων τους, στη νέα εκπομπή του Travel Channel «Ονειρεμένα πλεούμενα». Μια οικογένεια από τη Φλόριντα αναζητά ένα σκάφος για περιπετειώδεις διακοπές στην Πόλη του Παναμά. Θα βρουν αυτό που θέλουν; Επίσης, στην αναζήτηση για το τέλειο σκάφος αναψυχής, ένα ζευγάρι από το Σιάτλ εξερευνά το πρώτο πλωτό τζακούζι του κόσμου. Θα βρει αυτό που ψάχνει εντός του προϋπολογισμού που έχει θέσει; Συντονιστείτε στο Travel Channel!

Σάββατο 29 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΓΛΥΚΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ» (Πρεμιέρα)
Στα 50ά του γενέθλια, ο Μισέλ νιώθει κουρασμένος από τη ζωή του κι αποφασίζει να διασχίσει με καγιάκ τη γαλλική ύπαιθρο, σε μια απόδραση που θα τον φέρει σε επαφή με τα συναισθήματά του. (Κωμωδία, Μπρουνό Πονταλιντές, Σαντρίν Κιμπερλέν)

Κυριακή 30 Ιουλίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΡΝΗΣΗ» (Πρεμιέρα)
Η δικαστική μάχη που έδωσε η ιστορικός Ντέμπορα Λίπσταντ όταν ο Ντέιβιντ Έρβινγκ υπέβαλλε μήνυση εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση, αφού τον είχε χαρακτηρίσει αρνητή του Ολοκαυτώματος. (Αληθινή ιστορία, Ρέιτσελ Βάις, Τομ Γουίλκινσον)

Κυριακή 30 Ιουλίου Novasports1HD  στις 03:05
«International Champions Cup Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Με το el clasico ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα συνεχίζεται η διεξαγωγή του International Champions Cup. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Κυριακή 30 Ιουλίου History στις 21:00
«Μόνος κι έρημος: Πρόκληση για δύο» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Η σειρά «Μόνος κι έρημος» ήταν το πιο τολμηρό και μεγαλύτερης διάρκειας πείραμα επιβίωσης που παρουσιάστηκε ποτέ στην τηλεόραση, και τώρα έρχεται και η συνέχεια. Ακριβώς όπως και την προηγούμενη φορά, 10 σκληροπυρηνικοί διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στις αφιλόξενες ερημιές του Βορειοδυτικού Ειρηνικού - εκεί όμως σταματά κάθε ομοιότητα. Οι 10 συμμετέχοντες χωρίζονται σε πέντε ομάδες: αδέρφια, πατέρας και κόρη, κολλητοί φίλοι, όλοι τους με άρρηκτους δεσμούς. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν οι διαγωνιζόμενοι είναι πως θα χωριστούν. Στη συνέχεια, εφοδιασμένοι μόνο με ένα σακίδιο και μία κάμερα, για να κερδίσουν, θα πρέπει να βρει ο ένας τον άλλο και να επιβιώσουν στο νησί μαζί, ξεπερνώντας τις αντίπαλες ομάδες. Χαμένοι στο άγνωστο, προσπαθώντας να καταγράψουν κάθε λεπτό της εμπειρίας αυτής, θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα με την απόλυτη απομόνωση και το ψυχολογικό βάρος, τόσο μόνος του ο καθένας, όσο και σαν ομάδα. Θα τα καταφέρουν άραγε να συνεργαστούν ή η πίεση της Μητέρας Φύσης θα καταστρέψει τελικά τους δεσμούς που τους ενώνουν;


Τρίτη 1 Αυγούστου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ» (Πρεμιέρα)
Εχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στον Αρη, ο 16χρονος Γκάρντνερ ταξιδεύει στη Γη αποφασισμένος να συναντήσει τη μοναδική του φίλη, να γνωρίσει τον πατέρα του και να βρει τη θέση του στο σύμπαν... (Ρομαντική ταινία επ. φαντασίας, Γκάρι Ολντμαν, Εϊσα Μπάτερφιλντ)