FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Ιουνίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες Ιουνίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
SUITS 6
Ο πιο ανατρεπτικός κύκλος «Suits» είναι εδώ!
Πρεμιέρα στο FOX  - ΠΕΜΠΤΗ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Η παγκόσμια επιτυχία «Suits» επιστρέφει στο FOX. Η σειρά εισχωρεί στον έντονο και ριψοκίνδυνο κόσμο ενός κορυφαίου δικηγορικού γραφείου στο Μανχάταν. Ο επιτυχημένος συνέταιρος στην εταιρεία Harvey Specter (Gabriel Macht) παίρνει μια επικίνδυνη απόφαση όταν προσλαμβάνει ως συνεργάτη του, τον Mike Ross (Patrick J. Adams), έναν πανέξυπνο αλλά χωρίς κίνητρο, πρώην φοιτητή νομικής, που άφησε στη μέση τις σπουδές του. Διαθέτοντας εκπληκτική φωτογραφική μνήμη αλλά και την εμπειρία του δρόμου, αποδεικνύεται μια δικηγορική ιδιοφυΐα παρά την έλλειψη πτυχίου νομικής. Το «Suits» επιστρέφει στο FOX με τον έκτο κύκλο και με γεγονότα που προκαλούν μεγάλη αναστάτωση. Καθώς ο Mike αρχίζει να εκτίει τη διετή ποινή φυλάκισής του, για συνωμοσία σε διάπραξη απάτης, οι συνεργάτες του στην Pearson Specter Litt πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της καταδίκης του. Καθώς οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν την εταιρεία, ο Harvey, ο Louis (Rick Hoffman), η Jessica (Gina Torres), η Donna (Sarah Rafferty) και η Rachel (Meghan Markle) αντιμετωπίζουν επικείμενες μηνύσεις από όλους τους πρώην πελάτες που είχε αναλάβει ο Mike. Ενώ ο Mike, πασχίζει να προσαρμοστεί στην αγριότητα της ζωής στη φυλακή, ο Harvey είναι αποφασισμένος να διορθώσει την κατάσταση και να σώσει την εταιρεία.


DEVIOUS MAIDS 4
Οι «Devious Maids» του Beverly Hills επιστρέφουν με τον τελευταίο κύκλο!
Πρεμιέρα στο FOX life - ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21:00 - Fox Play On Demand

Ο 4ος και τελευταίος κύκλος του «Devious Maids» επιστρέφει, με την Eva Longoria να πραγματοποιεί μία ξεχωριστή εμφάνιση στην πρεμιέρα. Στα 10 νέα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε τις δολοφονίες και το χάος, στις επαύλεις που ανήκουν στις πιο πλούσιες και ισχυρές οικογένειες του Beverly Hills. Την παραγωγή έχουν αναλάβει ο Marc Cherry και η Eva Longoria, με τη σειρά να επικεντρώνεται σε μία παρέα από επιστήθιες φίλες, τη Marisol (Ana Ortiz), τη Rosie (Dania Ramírez), την Carmen (Roselyn Sánchez) και τη Zoila (Judy Reyes), που συνδέονται μέσω της δουλειάς τους, των επιδιώξεών τους για τη ζωή και του μελοδραματικού σύμπαντος που περιβάλλει τους εργοδότες τους. Σε αυτόν τον κύκλο, η Marisol καλείται να υποστηρίξει την Evelyn (Rebecca Wisocky) μετά από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Στο μεταξύ, η θετική κι ευχάριστη διάθεση της Rosie δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στη νέα της εργοδότρια, τη Genevieve (Susan Lucci) η οποία προσπαθεί να συνηθίσει το σπίτι χωρίς το ειλικρινές, βιτριολικό χιούμορ της Zoila. Η Carmen συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ώσπου η ξαδέρφη της Daniela (Sol Rodriguez) την επισκέπτεται και προκαλεί αναστάτωση. Η Marisol ξεκινά μία νέα σχέση, που στην πορεία εξελίσσεται σ’ ένα πολύπλοκο ερωτικό τρίγωνο μετά την άφιξη του πρώην της.





SLEEPY HOLLOW 4
Πρεμιέρα στο FOX  - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand

Το «Sleepy Hollow» επιστρέφει με έναν απίστευτο νέο κύκλο επεισοδίων γεμάτο υπερφυσικά πλάσματα, μυστηριώδη γεγονότα και την αναζήτηση της αλήθειας σχετικά με τη ζωή των Μαρτύρων. Μετά από έναν λήθαργο διάρκειας 250 ετών, ο Ichabod Crane (Tom Mison) αφιέρωσε τη ζωή και τις γνώσεις του στα υπερφυσικά φαινόμενα, προκειμένου να πολεμήσει τις δαιμόνιες δυνάμεις που μαστίζουν το Sleepy Hollow, στη σύγχρονη εποχή. Σε συνέχεια όμως των γεγονότων που κλιμακώθηκαν στον προηγούμενο κύκλο, ο κόσμος του Crane έχει αναστατωθεί μετά το θάνατο της συνεργάτιδας και συντρόφου του, Μάρτυρα Abbie Mills (Nicole Beharie). Έτσι, οδηγήθηκε εκτός πόλης από μία περίεργη ομάδα που δεσμεύτηκε να τον θέσει επικεφαλής μίας οργάνωσης που πολεμάει το κακό, η οποία δημιουργήθηκε αιώνες πριν, από τον ίδιο τον George Washington.  Ο Crane τώρα βρίσκεται σε μία νέα πόλη και συνεργάζεται με νέους συμμάχους, καθώς ξεκινά την πιο σημαντική αποστολή του μέχρι στιγμής: να σώσει την πρωτεύουσα από τις απόκοσμες απειλές που θα προκαλέσουν ζημιά όχι μόνο στη χώρα και τους ανθρώπους, αλλά και στην ίδια την καρδιά της δημοκρατίας.

YOU’RE THE WORST 3
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ - 22:40 - Fox Play On Demand

Το «You’re the Worst» είναι μια αυθεντική κωμωδία, που δίνει μια σκοτεινή νότα στις ρομαντικές κομεντί. Ο συγγραφέας και παραγωγός Stephen Falk, δίνει μια μοντέρνα ματιά στον έρωτα και την ευτυχία, μέσα από τη ζωή δύο ανθρώπων που δεν είχαν μεγάλη επιτυχία στους δύο αυτούς τομείς. Πρόκειται για την ιστορία της Gretchen (Aya Cash) και του Jimmy (Chris Geere) η οποία περιλαμβάνει έρωτα, απογοήτευση, σεξ, φαγητό, Λος Άντζελες, Sunday-funday και φίλους. Νάρκισσος, αυθάδης και πεισματάρης, ο Jimmy έχει βρεθεί, χωρίς να το θέλει, δίπλα στην κυνική, πάντα πρόθυμη να ευχαριστήσει τους άλλους και αυτοκαταστροφική, Gretchen. Μετά από μια θυελλώδη σχέση και μια πολύ δύσκολη περίοδο κατά την οποία σταμάτησαν να ζουν μαζί, προσπαθούν να συνεχίσουν να περνούν καλά ενώ βρίσκονται αντιμέτωποι με το τρομακτικό γεγονός ότι οι σχέσεις εξελίσσονται και βαθαίνουν, ακόμα και όταν οι δυο ενδιαφερόμενοι δεν θέλουν.



MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D. 4 ΒΜΕΡΟΣ
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand

Η σειρά επιστρέφει στο FOX με νέα, ακόμα πιο συναρπαστικά επεισόδια. Μέχρι τώρα, οι Hydra έχουν πλέον καταστραφεί και οι πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. έχουν γίνει ξανά νόμιμοι και δε χρειάζεται να δρουν μυστικά. Ο κόσμος υποθέτει ότι ο Coulson (Clark Gregg) έχει πεθάνει, άρα η οργάνωση είχε ανάγκη από ένα νέο αρχηγό. Ο Coulson όμως βρίσκεται και πάλι στον ρόλο του πράκτορα και συνεργάζεται με τον Mack (Henry Simmons) για να εντοπίσουν μαζί τους Inhumans και να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους. Στα επόμενα επεισόδια, η ομάδα θα βρεθεί σε αδιέξοδο και οι υποψίες σταδιακά θα μετατραπούν σε παράνοια. Καθώς ακόμα περισσότερα LMDs εισχωρούν στους S.H.I.E.L.D., κανείς δεν ξέρει ποιος είναι άξιος εμπιστοσύνης. Οι Daisy (Chloe Bennet) και Simmons (Elisabeth Henstridge) αποκαλύπτουν μυστικά σε ένα μυστήριο κόσμο χωρίς κοινή λογική και προσπαθούν να ανακαλύψουν ένα δρόμο διαφυγής προς τον πραγματικό κόσμο.




GIRLS 6
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ - 23:10

Η βραβευμένη με Emmy σειρά, «Girls», με δημιουργό και πρωταγωνίστρια τη Lena Dunham, ξεκίνησε να προβάλλεται με τον απολαυστικό 6ο και τελευταίο κύκλο. Οι περιπέτειες της παρέας των τεσσάρων κοριτσιών, που βρίσκονται πλέον ανάμεσα στα 20 και τα 30 συνεχίζονται, καθώς επιχειρούν να έρθουν πιο κοντά στο να γίνουν οι γυναίκες που πάντα ήθελαν, παρά τα εμπόδια που προκύπτουν.  Η Hannah (Lena Dunham) απολαμβάνει τη νέα της επιτυχία ως συγγραφέας, μετά τη συμμετοχή της στο «The Moth» και αναλαμβάνει μια εργασία που θα μπορούσε να της αλλάξει τη ζωή. Μετά το διαζύγιο από τον Desi (Ebon Moss-Bachrach), η Marnie (Allison Williams) θέλει να παραμείνει ανεξάρτητη, αλλά ο εγωκεντρισμός της μπορεί να υπονομεύσει μια εκκολαπτόμενη σχέση με τον Ray (Alex Karpovsky). Το καινούριο ζευγάρι της σειράς, η Jessa (Jemima Kirke) και ο Adam (Adam Driver) ξεκινούν ένα δημιουργικό project που μπορεί να καταλήξει σε πηγή διαφωνίας. Τέλος, η Shoshanna (Zosia Mamet) ξεδιπλώνει το ταλέντο της σε μια εταιρεία marketing, αλλά συνειδητοποιεί ότι ίσως οι φιλίες της, να την κρατούν πίσω.