"Nova Highlights: 11 - 23 Μαΐου"…

Νέα Ενημέρωση 11/05:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 11 - 23 Μαΐου"…

...
Πέμπτη 11 Μαΐου Novasports2HD  στις 19:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Play Off»(Ζ)
Οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος ξεκινάνε και η ομάδα που θα συμπληρώσει πρώτη 3 νίκες προκρίνεται στον τελικό του πρωταθλήματος.


Πέμπτη 11 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«BOUND BY HEART» (Πρεμιέρα)
Ο μικρός Ουγκό ζει με τη μητέρα του, τον πατριό του και τη θετή του αδελφή μέχρι που ένα δυστύχημα στερεί τη ζωή της μητέρας του. Τότε, ένας άγριος πόλεμος θα ξεσπάσει για την κηδεμονία του. (Κοινωνική ταινία, Ελέν ντε Φουζερόλ, Βαλεντίν Μπουλί)

Παρασκευή 12 Μαΐου Novasports1HD  στις 22:30
«Πορτογαλικό πρωτλάθλημα Μπελενένσες-Μορεϊρένσε»(Ζ)
Ο αγώνας Μπελενένσες-Μορεϊρένσε ανοίγει την αυλαία της 33ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος.


Σάββατο 13 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΖΗΣΕ ΜΕ ΡΥΘΜΟ» (Πρεμιέρα)
Στον απαιτητικό καλλιτεχνικό κόσμο της Νέας Υόρκης, μία μπαλαρίνα κι ένας μουσικός της χιπ χοπ δημιουργούν μια αντισυμβατική ομάδα που διεκδικεί την πρώτη θέση σε έναν διαγωνισμό υψηλού κύρους. (Ρομαντική κομεντί, Τζέιν Σίμουρ, Κίναν Κάμπα).

Κυριακή 14 Μαΐου Novasports1HD  στις 20:30
«Super League Play Off – 2η Αγωνιστική»(Ζ)
Το μίνι πρωτάθλημα των play off συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική και ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι.

Κυριακή 14 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»(Πρεμιέρα)
Χρόνια μετά το σκηνοθετημένο ατύχημα που τον βοήθησε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Αρθουρ Μπίσοπ αναλαμβάνει μια φαινομενικά αδύνατη αποστολή για να σώσει τη ζωή της αγαπημένης του. (Ταινία δράσης, Τζέισον Στέιθαμ, Τόμι Λι Τζόουνς)

Δευτέρα 15 Μαΐου Animal Planet στις 21:05
«Χιούστον: Η αστυνομία των ζώων» (Νέο επεισόδιο) 
Η δουλειά της «Αστυνομίας των ζώων του Χιούστον» δε σταματά ποτέ. Σε έναν ακόμα κύκλο που θα προβληθεί τον Μάιο στο Animal Planet, η ομάδα διασώζει κάθε ζώο από άλογα μέχρι λιοντάρια και τίγρεις. Όλοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να βοηθήσουν ύστερα από μια κρίση με άρρωστα ζώα και το καταφύγιο σύντομα κατακλύζεται από ζώα που έχουν ανάγκη περίθαλψης ενώ μια γάτα που γεννά τα μικρά της διογκώνει τα προβλήματα της ομάδας. Οι επιθεωρητές δίνουν μάχη για να διασώσουν πενήντα σκύλους και πενήντα ακόμα ζώα από άθλιες συνθήκες. Παράλληλα, ένας επιθεωρητής με όπλο του το νόμο προσπαθεί να πείσει τον ιδιοκτήτη ενός ιδιωτικού καταφύγιου ότι δεν μπορεί να φροντίσει ταυτόχρονα 600 σκύλους ενώ μια από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις διάσωσης που έχει γίνει ποτέ στην Αμερική τίθεται σε εφαρμογή.

Δευτέρα  15 Μαΐου Novacinema2HD  στις 22:40
«ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ»
Όταν η κόρη τους πέφτει θύμα απαγωγής, η Kάρεν και ο Γουίλιαμ Tζένινγκς αποφασίζουν να μην ενδώσουν με κανέναν τρόπο στον εκβιασμό των απαγωγέων αλλά να περάσουν οι ίδιοι στην αντεπίθεση... (Αστυνομικό θρίλερ, Σαρλίζ Θέρον, Κέβιν Μπέικον)

Τρίτη 16 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ»(Πρεμιέρα)
Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της, η Μάρθα βρίσκει τον ιδανικό άνδρα στο πρόσωπο του Φράνσις αλλά συνειδητοποιεί ότι ο άνδρας των ονείρων της έχει ένα θανάσιμο παρελθόν που στοιχειώνει το μέλλον τους... (Κωμωδία δράσης, Ανα Κέντρικ, Σαμ Ρόκγουελ)

Τετάρτη 17 Μαΐου FOX στις 19:05
«FAMILY GUY 12» (Νέο επεισόδιο)
Και φέτος, το «Family Guy» συνεχίζει να διασκεδάζει τους λάτρεις του με το εξωφρενικό του χιούμορ, τα υπερσύγχρονα κινούμενα σχέδια και τα νέα, επικά επεισόδιά του. Από τις αρχές προβολής της, η σειρά έχει δημιουργήσει έναν πυρήνα φανατικών θαυμαστών και ο επιτυχημένος πρωταγωνιστής της, ένα μωρό που μιλάει, έχει γίνει ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς «κακούς» όλων των εποχών. Το «Family Guy» έχει συγκεντρώσει αμέτρητα βραβεία και μια υποψηφιότητα για Emmy® στην κατηγορία «Καλύτερη Κωμική Σειρά», κάτι που την καθιστά μόλις τη δεύτερη σειρά κινουμένων σχεδίων που έχει τιμηθεί με αυτή τη διάκριση. Σε αυτόν τον κύκλο, οι Γκρίφιν ανεβαίνουν στο Έβερεστ, η Λόις περνά κρίση μέσης ηλικίας, η Μεγκ ερωτεύεται ένα αγόρι που αποδεικνύεται ότι του αρέσει ο αδερφός της, ο Κρις, και ο Μπράιαν με τον Στούι αναλαμβάνουν δράση όταν ανακαλύπτουν ότι η εταιρεία που ανήκει στον πατέρα της Λόις έχει βρει τη θεραπεία για τον καρκίνο.


Τετάρτη 17 Μαΐου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Play Off» (Z)
To μίνι πρωτάθλημα των play off συνεχίζεται και οι 4 ομάδες προσπαθούν να διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια για τα προκριματικά της περιόδου 2017-2018.

Πέμπτη  18 Μαΐου Novasports2HD  στις 19:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Play Off» (Z)
Οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος ξεκινάνε και η ομάδα που θα συμπληρώσει πρώτη 3 νίκες προκρίνεται στον τελικό του πρωταθλήματος.

Πέμπτη 18 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«HARDCORE HENRY» (Πρεμιέρα)
Ένας άνδρας ξυπνά σε ένα εργαστήριο χωρίς καμία ανάμνηση και μια γυναίκα τον ενημερώνει ότι τον λένε Χένρι. Όταν κάποιος τον πυροβολεί και απάγει την κοπέλα, καλείται να ανακαλύψει τι συμβαίνει... (Ταινία δράσης - επ. φαντασίας, Τιμ Ροθ, Σάρλτο Κόπλει)

Πέμπτη 18 Μαΐου Novasports1HD στις 23:00
«Euroleague Final Four Κωνσταντινούπολη 2017» (Ζ)
Το Final Four στην Κωνσταντινούπολη έχει ήδη ξεκινήσει και η εκπομπή μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα των ομάδων πριν από τους αυριανούς μεγάλους ημιτελικούς.

Παρασκευή 19 Μαΐου Novasports1HD στις 18:30
«Ευρωλίγκα Final Four Ημιτελικός  ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού έφτασε! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό και με νίκη είναι έτοιμοι να γράψουν ακόμη μια «χρυσή» σελίδα στην ιστορία τους.

Σάββατο 20 Μαΐου Novasports1HD  στις 18:00
«Final Four Κύπελλο Πόλο Ανδρών Τελικός» (Ζ)
Με τον τελικό του κυπέλλου πόλο ανδρών ολοκληρώνεται το Final Four της διοργάνωσης που φέτος διεξάγεται στο Καρπενήσι. Τον τίτλο πέρσι τον είχε κατακτήσει ο Ολυμπιακός.


Σάββατο 20 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΣΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ» (Πρεμιέρα)
Μια δικηγόρος βρίσκει τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ασυνήθιστα κοντού αρχιτέκτονα. Κι ενώ ο περίγυρός της σχολιάζει αδιάκοπα το ανάστημά του, εκείνη θέλει να αγνοήσει τα κοινωνικά στερεότυπα... (Ρομαντική κομεντί, Ζαν Ντιζαρντέν, Βιρζινί Εφιρά)


Κυριακή 21 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ» (Πρεμιέρα)
Αμερικανικός εμφύλιος πόλεμος. Ενας αγρότης λιποτακτεί από τον στρατό των Νοτίων και οργανώνει μια εξέγερση διεκδικώντας τα δικαιώματα των σκλάβων αλλά και των μη προνομιούχων λευκών. (Αληθινή ιστορία ,Μάθιου ΜακΚόναχι, Γκούγκου Μπάθα-Ρο).

Κυριακή 21 Μαΐου Novasports1HD  στις 21:00
«Ευρωλίγκα Final Four Τελικός»(Ζ)
Με το μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ολοκληρώνεται το Final Four της Κωνσταντινούπολης και η φετινή διοργάνωση της Ευρωλίγκα. Οι 4 μονομάχοι είναι ο Ολυμπιακός, η Φενερμπαχτσέ, η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ Μαδρίτης. Τον τίτλο πέρσι κατέκτησε η ΤΣΣΚΑ.






Τρίτη 23 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«THE WIZARD OF LIES» (Πρεμιέρα)
Η άνοδος και η πτώση του Μπέρνι Μέιντοφ, του χρηματιστή που έστησε τη μεγαλύτερη, ίσως, χρηματιστηριακή απάτη στην ιστορία της Αμερικής κι απέσπασε δισεκατομμύρια δολάρια από τους επενδυτές του. (Αληθινή ιστορία, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μισέλ Φάιφερ).



Τρίτη 23 Μαΐου History στις 22:00
«Μαχητές πολέμου» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τον Μάιο, το History φέρνει στις οθόνες σας τη σειρά «Μαχητές πολέμου», από τον παραγωγό Πίτερ Μπεργκ (Ο μόνος επιζών). Μια αυθεντική και δυνατή απεικόνιση του περιβάλλοντας μέσα στο οποίο οι στρατιωτικές δυνάμεις αναγκάζονται να ενεργήσουν και μια μοναδική ματιά στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσουν κάθε μέρα. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει συνεντεύξεις, κινηματογραφημένες ενότητες και πραγματικές σκηνές από στρατιωτικές επιχειρήσεις στις πολεμικές ζώνες του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Η σειρά προσφέρει μια πραγματική εμπειρία του πολέμου με ιστορίες ηρωισμού, γενναιότητας, αδελφικότητας, θυσίας και, πάνω απ’ όλα, τιμής.