"Nova Highlights: 23 Φεβρουαρίου - 8 Μαρτίου"…

Νέα Ενημέρωση 22/02:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...





"Nova Highlights:  23 Φεβρουαρίου - 8 Μαρτίου"…

Πέμπτη 23  Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00      «NIGHT FARE»(πρεμιέρα)
Δύο φίλοι συναντιούνται στο Παρίσι και περνούν το βράδυ απολαμβάνοντας τη νυχτερινή ζωή της πόλης. Η απόφασή τους, όμως, να μην πληρώσουν ένα ταξί θα είναι η χειρότερη της ζωής τους... (Θρίλερ, Τζόναθαν Χάουαρντ, Τζόναθαν Ντεμερζέ)


Πέμπτη 23  Φεβρουαρίου FOX στις 22:40
«Legion» (Νέο επεισόδιο)
Το «Legion», βασισμένο στο ομώνυμο κόμικ της Marvel από τους Κρις Κλέρμοντ και Μπιλ Σινκέβιτς, αφηγείται την ιστορία του Ντέιβιντ Χάλερ (Νταν Στίβενς), ενός προβληματικού νεαρού που μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από άνθρωπος. Ο Ντέιβιντ είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια ως παιδί και μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρικές κλινικές όλη του τη ζωή. Τώρα, στα 30 του και έχοντας μπει σε ίδρυμα για μια ακόμα φορά, χάνει τον εαυτό του στη ρουτίνα της δομημένης καθημερινότητας της ζωής στο νοσοκομείο: πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, συνεδρίες, φάρμακα, ύπνος. Ξοδεύει τον υπόλοιπο χρόνο του παραμένοντας σιωπηλός δίπλα στην πολυλογού φίλη του Λένι (Όμπρεϊ Πλάζα), μια ασθενή της οποίας ο αιώνιος εθισμός στα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν έχει καταφέρει να δαμάσει την ατελείωτη αισιοδοξία της ότι η ζωή της πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. Το ευχάριστο μούδιασμα της καθημερινότητάς του αναστατώνεται με την άφιξη μιας όμορφης και προβληματικής νέας ασθενούς με το όνομα Σιντ (Ρέιτσελ Κέλερ). Νιώθοντας μια ανεξήγητη έλξη ο ένας για τον άλλον, ο Ντέιβιντ και η Σιντ βιώνουν μια καταπληκτική σχέση, ύστερα από την οποία ο Ντέιβιντ πρέπει να αντιμετωπίσει τη συγκλονιστική πιθανότητα ότι οι φωνές που ακούει και τα οράματα που βλέπει μπορεί να είναι αληθινά. Όλα τα επεισόδια της νέας σειράς «Legion» θα προβάλλονται στο FOX σε λιγότερο από 24 ώρες από την πρεμιέρα στις ΗΠΑ. 



Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου E! Entertainment στις 21:00
«So Cosmo» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Με φόντο τα λαμπερά γραφεία ενός από τα πιο δημοφιλή γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως, η ολοκαίνουρια αυτή σειρά παρακολουθεί τη ζωή των ταλαντούχων νέων που εργάζονται στο περιοδικό Cosmopolitan. Γνωρίζοντας πάντα πρώτοι τι είναι στη μόδα, τι δεν είναι και τι θα έπρεπε να είναι, αυτοί οι πρωτοπόροι ξέρουν καλύτερα από τον καθένα τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τις πιο χρήσιμες συμβουλές και τα πιο καυτά κουτσομπολιά των διασήμων. Με την αξεπέραστη και πάντα στιλάτη αρχισυντάκτρια του περιοδικού Τζοάνα Κόουλς να τους οδηγεί στα όριά τους, οι εκπληκτικοί αυτοί νέοι καλούνται να βρουν τις ισορροπίες ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή. Μείνετε συντονισμένοι στο Ε! και αποκτήστε αποκλειστική πρόσβαση στη μεγαλύτερη γυναικεία επωνυμία του κόσμου, όπου όλα είναι τόσο «Κοσμοπολίτικα»!

Παρασκευή 24  Φεβρουαρίου  Novasports2HD στις  21:45
«Eυρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Ούνιξ Καζάν» (Ζ) 
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ούνιξ για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν σε επαφή με την πρώτη τετράδα που δίνει και πλεονέκτημα έδρας στα πλέιο οφς.)

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις  22:00
«ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»
Δύο φίλοι που δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με την τροπή που πήρε η ζωή τους επιστρέφουν ξαφνικά στο 1986, σε ένα χρονικό σημείο που έχουν την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσουν το μέλλον τους... (Κωμωδία, Φρανκ Ντιμπόσκ, Καντ Μεράντ)

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Ολυμπιακός-Πανιώνιος» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Πανιώνιο για τη 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» οδεύουν ολοταχώς για τον τίτλο ενώ οι «κυανέρυθροι» φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Κυριακή 26  Φεβρουαρίου  Novacinema1HD στις  22:00
«GHOSTBUSTERS» (πρεμιέρα)
Υστερα από μια εισβολή φαντασμάτων στο Μανχάταν, τέσσερις γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την απόκοσμη απειλή. Το εγχείρημα όμως αποδεικνύεται απαιτητικό κι επικίνδυνο! (Κωμωδία φαντασίας,Μελίσα ΜακΚάρθι, Κρίστεν Γουίγκ 

Το συναρπαστικό blockbuster «Ghostbusters» έρχεται στα Novacinema! 
Η κωμωδία φαντασίας «Ghostbusters» κάνει πρεμιέρα στο Novacinema1HD την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017, στις 22:00! Στην ταινία πρωταγωνιστεί η ξεκαρδιστική Melissa McCarthy, γνωστή για τις ερμηνείες της ως κωμικός, με τους Kristen Wiig,Chris Hemsworth και Kate McKinnon στο πλάι της. Την ταινία σκηνοθετεί ο Paul Feigυπεύθυνος για μερικές από τις πιο επιτυχημένες κωμωδίες των τελευταίων ετών! Το «Ghostbusters» θα μεταφέρει τους συνδρομητές των Novacinema στο Μανχάταν όπου ύστερα από μια εισβολή φαντασμάτων, τέσσερις γυναίκες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την απόκοσμη απειλή. Θα ανακαλύψουν όμως ότι πρόκειται για ένα απαιτητικό αλλά και επικίνδυνο εγχείρημα! Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demandώστε οι συνδρομητές να μπορούν να το απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου Novasports3HD στις 19:00
«Volley League Πάμε Στοίχημα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League. Οι «αιώνιοι» είχαν συναντηθεί και πριν από ένα μήνα περίπου στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 3-1.

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΝΑΚΑΤΩΣΤΡΑ » (Πρεμιέρα)
Έχοντας πρόσφατα χάσει τον άντρα της, η Μάρνι μετακομίζει κοντά στην κόρη της αποφασισμένη να γνωρίσει νέους φίλους, να βρει έναν νέο σκοπό στη ζωή της και, ίσως, να ξαναφτιάξει τη ζωή της... (Κομεντί, Σούζαν Σαράντον, Ρόουζ Μπερν)

Τετάρτη 1 Μαρτίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό Κύπελλο Λάτσιο-Ρόμα» (Ζ)
Με το ντέρμπι της Ρώμης ανάμεσα στη Λάτσιο και τη Ρόμα ολοκληρώνεται η πρώτη φάση των ημιτελικών του ιταλικού Κυπέλλου. Και οι δύο ομάδες θέλουν το καλό αποτέλεσμα ώστε να διεκδικήσουν με πλεονέκτημα την πρόκριση στον αγώνα ρεβάνς που θα διεξαχθεί αρχές Απριλίου. Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι Γιουβέντους-Νάπολι.

Τετάρτη 1 Μαρτίου Novasports2HD στις 21:45
«Γερμανικό Κύπελλο Μπάγερν-Σάλκε» (Ζ)
Μπάγερν και Σάλκε αναμετρώνται για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, θα υπάρξει παράταση και πέναλτι.

Πέμπτη 2 Μαρτίου Novacinema2HD στις 21:00
«Η ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ»
Η εντυπωσιακή ιστορία της Μάργκαρετ Θάτσερ, μιας από τις πιο ισχυρές γυναίκες του 20ού αιώνα, σε μια ταινία που χάρισε στη Μέριλ Στριπ το Οσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Ρόλου. (Αληθινή ιστορία, Τζιμ Μπρόντμπεντ, Ρίτσαρντ Γκραντ)

Παρασκευή 3 Μαρτίου FOX στις 21:50
«Elementary» (Έναρξη Β’ μέρους του 5ου κύκλου)
Οι πρωταγωνιστές του «Elementary», ο Τζόνι Λι Μίλερ ως ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και η Λούσι Λιου ως Δρ Τζόαν Γουάτσον, εμφανίζονται σε ένα σύγχρονο δράμα για δύο συνεργάτες που λύνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Αρχικά, η σχέση ανάμεσα στην Γουάτσον και τον Χολμς βασιζόταν στην καθοδήγηση αλλά εξελίχθηκε σε έναν επαγγελματικό συνεταιρισμό διερευνητικής συνύπαρξης μέχρι τη στιγμή που εκείνος επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία τους και να δεχθεί μια θέση με την M16 στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του, ο Χολμς έμαθε ότι η Γουάτσον είχε ανοίξει το δικό της γραφείο ιδιωτικών ερευνών και ήταν η κύρια σύμβουλος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, δουλεύοντας συχνά με τον αρχηγό Τόμας Γκρέγκσον και τον ντετέκτιβ Μάρκους Μπελ. Η σειρά επιστρέφει στο FOX με το δεύτερο μέρος του 5ου κύκλου την Παρασκευή 3 Μαρτίου, στις 21:50.

Σάββατο 4 Μαρτίου Novasports2HD στις 19:30
«Super League Παναθηναϊκός-Βέροια» (Ζ)
O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βέροια στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη ώστε να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Σάββατο 4 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΚΗ ΔΙΑΓΩΓΗ» (Πρεμιέρα)
Εξαντλημένες από τις υποχρεώσεις, τρεις μαμάδες επαναστατούν απολαμβάνοντας μια δόση ξέφρενης διασκέδασης κι έρχονται σε σύγκρουση με την καθώς πρέπει επικεφαλής του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων. (Κωμωδία, Μίλα Κούνις, Κρίστεν Μπελ)

Σάββατο 4 Μαρτίου Discovery Channel στις 24:00
«Μάχη ρομπότ» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Ο απόλυτος πόλεμος των ρομπότ είναι εδώ, καθώς μερικοί από τους καλύτερους μηχανικούς μονομαχούν στα πλαίσια ενός επικού διαγωνισμού με έπαθλο τη δόξα και την απόλυτη καταστροφή! Όλη η ένταση του ανταγωνισμού, σε συνδυασμό με την τελευταία λέξη της ρομποτικής και τους κορυφαίους κατασκευαστές του είδους, μέσα από 32 συναρπαστικούς γύρους και τον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει το πιο άγριο ρομπότ-πρωταθλητή! Ποιος άραγε θα κερδίσει τον πιο απίστευτο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ;

Κυριακή 5 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«THE NICE GUYS» (Πρεμιέρα)
Στο Χόλιγουντ της δεκαετίας του ’70, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ κι ένας μπράβος αναγκάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους ώστε να εξιχνιάσουν ένα μυστηριώδη φόνο και την εξαφάνιση ενός κοριτσιού... (Κωμωδία δράσης, Ράσελ Κρόου, Ράιαν Γκόσλινγκ)






Κυριακή 5 Μαρτίου National Geographic στις 21:00
«Atlantis rising» (Πρεμιέρα νέου ντοκιμαντέρ)
Ήταν η χαμένη πόλη της Ατλαντίδας υπαρκτό μέρος; Και αν πράγματι ήταν, μπορούν σήμερα να βρεθούν τα ερείπιά της; Το «Atlantis Rising» είναι το πιο πρόσφατο ερευνητικό, υψηλής ποιότητας αφιέρωμα του National Geographic στον κόσμο της αρχαίας ιστορίας και της αρχαιολογίας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο κινηματογραφιστής Σίμχα Γιακαμπόβιτς, ο οποίος έχει βραβευθεί τρεις φορές με Emmy®, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό και σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον. Με οδηγό τον αρχαίο φιλόσοφο Πλάτωνα (4ος αι. π.Χ.) και με τη βοήθεια ενός εικονικού χάρτη θησαυρού, οι δημιουργοί του σπουδαίου αυτού ντοκιμαντέρ ξεκινούν ένα αναγνωριστικό ταξίδι στον πολιτισμό της Ατλαντίδας, ενώ παράλληλα πλησιάζουν την ίδια τη χαμένη πόλη. Η περιπέτεια αυτή τους ταξιδεύει από τη Σικελία, τη Μάλτα, τη Σαντορίνη, τη Σαρδηνία και τη νότια Ισπανία μέχρι τις Αζόρες. Το «Atlantis Rising» αποτελεί ένα εντυπωσιακό και μοναδικό αφιέρωμα: η ερευνητική αρχαιολογία στα καλύτερά της.


Τρίτη 7 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟ ΔΕΝΤΡΑ» (Πρεμιέρα)
Μετά το θάνατο της γυναίκας του, ένας άνδρας πηγαίνει σε ένα δάσος της Ιαπωνίας για να αυτοκτονήσει. Η διαδρομή όμως προς τον ύστατο προορισμό καταλήγει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας κι επιβίωσης... (Κοινωνική ταινία , Μάθιου ΜακΚόναχι, Ναόμι Γουότς)













Πέμπτη 8 Μαρτίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ» (Πρεμιέρα)
Μια γυναίκα καταλήγει σε ένα εστιατόριο χωρίς να θυμάται πώς ή γιατί βρέθηκε εκεί, μπλεγμένη σε ένα θανάσιμο παιχνίδι καταδίωξης κι εκδίκησης με μονάχα έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό της... (Θρίλερ δράσης, Κάθριν Ιζαμπελ, Τιμ Ντόρον)