Η COSMOTE TV στον ρυθμό του Λονδρέζικου ντέρμπι Τσέλσι-Άρσεναλ

Πλούσια δράση σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, βόλεϊ αλλά και χάντμπολ περιλαμβάνει αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα των COSMOTESPORT. To Aμβούργο, που δεν έχει χάσει σεζόν από την ίδρυση της Bundesliga, απειλείται με υποβιβασμό και ευελπιστεί πως το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν (Παρασκευή 3/2, 21.30, COSMOTE SPORT 1HD), θα είναι η αρχή για την ανάκαμψη. Στο πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Γερμανίας, υπάρχει και το Ντόρτμουντ-Λειψία (Σάββατο 4/2, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD) αναμέτρηση που ενδέχεται να κρίνει το μέλλον του ΡότζερΣμιντ στον πάγκο των Βεστφαλών.

...
Στην 21η αγωνιστική της La Liga Santander, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα περάσει από «οντισιόν» στο ματς της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο (Σάββατο 4/2, 17.15, COSMOTE SPORT 2HD), με τους “μπλαουγκράνα” να είναι πολύ κοντά στην αλλαγή του Λουίς Ενρίκε. Η Θέλτα άφησε εκτός CopadelRey την Ρεάλ Μαδρίτης, πριν μια εβδομάδα και την Κυριακή 5/2, στις 21.45, οι ομάδες θα συναντηθούν ξανά, για τη λίγκα (COSMOTE SPORT 2HD).

Στην Premier League, η 24η ημέρα περιλαμβάνει και τη συνάντηση του Κλαούντιο Ρανιέρι (Λέστερ) με τον Ζοσέ Μουρίνιο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), την Κυριακή 5/2, στις 18.00 (COSMOTE SPORT 1HD). O Πορτογάλος είχε αντικαταστήσει τον Ιταλό στην Τσέλσι το 2004 και συνέβη ακριβώς το αντίθετο το 2010 στην Ίντερ.

Στην Ιταλία και τη Serie A TIM, την Τρίτη 7/2, στις 21.45, διεξάγεται ο αγώνας Ρόμα-Φιορεντίνα (COSMOTE SPORT 2HD). Οι γηπεδούχοι έχουν ανάγκη να ρεφάρουν για την ήττα από τη Σαμπντόρια, ματς που έχασαν αφότου είχαν προηγηθεί δυο φορές και βρέθηκαν στο -4.

Στο πρόγραμμα υπάρχει ακόμα, το All Star Game του χάντμπολ της Bundesliga (Παρασκευή 3/2, 21.15, COSMOTE SPORT 6HD) και το ΑΤP 250 Sofia Open, με τη συμμετοχή του Μάρκου Παγδατή, μεταξύ πολλών άλλων όπως οι Γκοφέν,  Τιέμ και Ντιμιτρόφ(Δευτέρα 6/2, 16.00, COSMOTE SPORT 6HD).

Τα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTETV φέρνουν βραβευμένες ταινίες, αλλά και νέες σειρές. Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη  (Alice Through the Looking Glass) του Τζέιμς Μπόμπιν, έρχεται την Κυριακή 5/2 στις 21.00, με ένα allstar καστ ηθοποιών: Τζόνι Ντεπ, Μία Γουασικόφσκα, Αν Χαθαγουέι, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Σάσα Μπάρον Κοέν (COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Sunday blockbuster), αλλά και το υποψήφιο στις Κάννες Ένας Όροφος πιο Κάτω, του Ρουμάνου Ράντου Μουντεάν (Πέμπτη 2/2, 21.00, ζώνη RedCarpetPremieres). Στο COSMOTE CINEMA 2HD, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το υποψήφιο για Όσκαρ Ξενόγλωσσης ταινίας, δράμα, Theeb: Ο λύκος της ερήμου, του βραβευμένου με BAFTA Ιορδανού σκηνοθέτη, Νάτζι Αμπού Νουάρ (Δευτέρα 6/2, 22.00).

Στο COSMOTECINEMA 4HD, παρακολουθούμε σε Α’ προβολή,το Σάββατο 4/2 στις 22.00, τη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας Colony με τους Τζος Χόλογουεϊ (Lost) και Σάρα Γουέιν Κάλις (PrisonBreak). Την Δευτέρα 6/2,επίσης σε Ά προβολή δεν χάνουμε τη νέα αστυνομική σειρά του BBC, Rillington Place, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και τη δράση του serialkiller  Τζον Κρίστι, τις δεκαετίες του ’40 & ’50 (22.00).

Επίσης, δεν χάνουμε τη δραματική κομεντί Η Πηγή Των Γυναικών βασισμένη στην Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, (Τετάρτη 8/2, COSMOTE CINEMA 2HD, 22.00, ζώνη Ladiesfirst) και το blockbuster της Disney,Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού με τον Τζόνι Ντεπ ως Τζακ Σπάροου(Σάββατο 4/2,COSMOTE CINEMA 2HD 22.00).

Στην υπηρεσία COSMOTECINEMA ON DEMAND, ξεχωρίζει την Δευτέρα 6/2, η πρεμιέρα του θρίλερ Ο Λογιστής, με τον Μπεν Άφλεκ, στον ρόλο μιας μαθηματικής διάνοιας με Σύνδρομο Άσπεργκερ, που διατηρεί ως «βιτρίνα» ένα λογιστικό γραφείο, για να καλύπτει τις οικονομικές ατασθαλίες διεθνών εγκληματικών οργανώσεων. 


The Greeks


Στη νέα σειρά 3 επεισοδίων του National Geographic, ιστορικοί, αρχαιολόγοι, αθλητές, επιστήμονες και καλλιτέχνες ξεκινούν μια πρωτοποριακή εξερεύνηση στο ταξίδι των αρχαίων Ελλήνων. Σκοπός τους είναι όχι μόνο για να κατανοήσουν το παρελθόν τους, αλλά να ανακαλύψουν πώς η κληρονομιά των Ελλήνων φωτίζει το παρόν μας και διαμορφώνει το μέλλον μας (Δευτέρα 6/2, 21.00).