"Nova Highlights: 24 - 31 Ιανουαρίου"…

Νέα Ενημέρωση 25/01:
Τα SAG Awards έρχονται στα Novacinema!
Η ταινία «La La Land», «Ο Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου και οι ταινίες που απέσπασαν φέτος 45 συνολικά υποψηφιότητες των Όσκαρ αποκλειστικά στα Νovacinema
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
Η ταινία «La La Land», «Ο Αστακός» του Γιώργου Λάνθιμου και οι ταινίες που απέσπασαν φέτος 45 συνολικά υποψηφιότητες των Όσκαρ αποκλειστικά στα Νovacinema
Οι μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς, οι οποίες απέσπασαν συνολικά 45 υποψηφιότητες των Βραβείων Όσκαρ, θα προβληθούν αποκλειστικά στα Novacinema!
Αναλυτικότερα, η ταινία «La La Land» απέσπασε συνολικά 14 υποψηφιότητες στις σημαντικότερες κατηγορίες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του «Τιτανικού» και της ταινίας «Αll about Eve».  Ανάμεσα στις κατηγορίες στις οποίες είναι υποψήφιο το «La La Land» είναι: Α’ Ανδρικού και Α’ Γυναικείου ρόλου για τους πρωταγωνιστές Ryan Gosling και Emma Stone, Καλύτερης Ταινίας, Κουστουμιών, Μοντάζ, Μουσικής, Τραγουδιού, Πρωτότυπου Σεναρίου, αλλά και Σκηνοθεσίας για τον Damien ChazelleΟ Γιώργος Λάνθιμος μετά από την υποψηφιότητα του, πριν έξι χρόνια, για το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας για την ταινία «Κυνόδοντας», βρίσκεται και πάλι υποψήφιος διεκδικώντας αυτή τη φορά, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, το Όσκαρ Πρωτοτύπου Σεναρίου για τον «Αστακό» (The Lobster), που προβάλλεται ήδη από τα Novacinema . Η ταινία «Hacksaw Ridge» απέσπασε 6 Υποψηφιότητες, με τον Andrew Garfield να διεκδικεί το Όσκαρ ‘Α Ανδρικού Ρόλου και τον Mel Gibson να διεκδικεί το Βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας. Βραβείο Σκηνοθεσίας διεκδικεί παράλληλα και η ταινία «Arrival» του Denis Villeneuve, η οποία απέσπασε 8 συνολικά υποψηφιότητες. Η Nicole Kidman είναι υποψήφια στην κατηγορία Β' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Lion», ενώ για την ίδια ταινία βραβείο διεκδικεί και ο Dev Patel στην κατηγορία Β'Ανδρικού ρόλου. Τα μεγάλα blockbuster «Fantastic Beasts and Where to Find Them» και  «Passengers διεκδικούν από 2 βραβεία και είναι συνυποψήφια στην κατηγορία Καλλιτεχνική Διεύθυνση,  ενώ το «Sully» και το «Suicide Squad» διεκδικούν βραβείο στη κατηγορία Ηχητικά εφέ και Μακιγιάζ αντίστοιχα. Τέλος, στις υπόλοιπες υποψηφιότητες συναντάμε τις ταινίες «Deepwater Horizon» και «Silence» του Martin Scorsese. 
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!



Τα SAG Awards έρχονται στα Novacinema!
Η 23η Τελετή Απονομής των Βραβείων Screen Actor Guild Awards 2017 θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 03:00 τα ξημερώματα, από τα Novacinema1HD & NovastarsHD, ενώ τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 22:00, θα προβληθεί με ελληνικούς υπότιτλους από τo Novacinema1HDΣτα φετινά SAG Awards βραβεία θα παρουσιάσουν επιτυχημένα ονόματα του Χόλυγουντ από τον χώρο της υποκριτικής και όχι μόνο. Ανάμεσα τους οι: Casey Affleck, Mahershala Ali, Naomie Harris, Lucas Hedges, Taraji P. Henson, Brie Larson, Janelle Monae, Viggo Mortensen και Octavia Spencer, οι οποίοι θα τιμήσουν όσους ξεχώρισαν αυτή τη χρονιά στη μικρή και στη μεγάλη οθόνη! Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα των φετινών υποψηφιοτήτων των SAG Awards που θα διεκδικήσουν την ανάδειξη τους στα βραβεία του σωματείου των ηθοποιών περιλαμβάνονται και τα ακόλουθα: Ryan Gosling (La La Land), Emma Stone (La La Land), Andrew Garfield (Hacksaw Ridge), Amy Adams (Arrival), Nicole Kidman (Lion), Thandie Newton (Westworld), Riz Ahmed (The Night of), Bryan Cranston (All the Way), Kerry Washington (Confirmation), Sarah Paulson, Courtney B. Vance, Peter Dinklage (Game of Thrones) και Sterling K. Brown Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα από τις 23 έως τις 29 Ιανουαρίου να απολαύσουν μέσα από το NovastarsHD ταινίες που έχουν διακριθεί στα SAG Awards παλαιότερες χρονιές, όπως οι: «Bridge of Spies», «Brooklyn», «Spotlight», «Still Alice», «Carol», «Room» κ.αΗ τελετή, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! 
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!




"Nova Highlights: 24 - 31 Ιανουαρίου"…

Τρίτη  24  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΚΙΛΥ» (Πρεμιέρα)
Δυναμική και ασυμβίβαστη, η 12χρονη Γκίλυ αλλάζει ανάδοχες οικογένειες διαρκώς, όμως ελπίζει ότι κάποτε θα βρει την πραγματική της μητέρα. Μέχρι που φτάνει στο σπίτι μιας ιδιαίτερης οικογένειας... (Οικογενειακή κωμωδία,Σόφι Νελίς, Κάθι Μπέιτς).

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό Κύπελλο Προημιτελικός Γιουβέντους-Μίλαν» (Ζ)
Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν στο σπουδαιότερο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ιταλίας. Οι δύο ομάδες ήταν και το ζευγάρι του περσινού τελικού της διοργάνωσης ενώ συναντήθηκαν και πριν από ένα μήνα στον τελικό του Σούπερ Καπ.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΕΒΙΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΙΑ ΕΔΩ» (Πρεμιέρα)
1952. Η Εύα Περόν, η αγαπημένη πρώτη κυρία της Αργεντινής, πεθαίνει και το σώμα της ταριχεύεται. Μετά το πραξικόπημα του 1955, όμως, το σώμα της εξαφανίζεται για 16 ολόκληρα χρόνια... (Κοινωνική ταινία,Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Ντενί Λαβάν)

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 20:00
«Ευρωλίγκα Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός Superfoods» (Z)
O Παναθηναϊκός ταξιδεύει στο Βελιγράδι όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την 20ή αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» προέρχονται από εντός έδρας ματς την Μπαρτσελόνα και θέλουν τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου FOX στις 21:50
«Chance» (Νέο επεισόδιο)
Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Κεμ Ναν, το «Chance» είναι ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται στον Έλντον Τσανς (Χιου Λόρι), έναν ιατροδικαστή και νευροψυχίατρο με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος, παρά τη θέλησή του, μπαίνει σε έναν βίαιο κι επικίνδυνο κόσμο με λανθασμένες ταυτότητες, αστυνομική διαφθορά και ψυχικές ασθένειες. Ύστερα από μια κακή επιλογή σχετικά με μια γοητευτική ασθενή που ίσως αντιμετωπίζει διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, ο Τσανς βρίσκεται στο στόχαστρο του βίαιου συζύγου της, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας αδίστακτος αστυνομικός. Βαθιά μπλεγμένος στην υπόθεση, καταδύεται στον σκοτεινό υπόκοσμο της πόλης ενώ εξερευνά την υπόθεση ενός αμφιλεγόμενου διαζυγίου και τις δοκιμασίες της έφηβης κόρης του. Σύντομα, ο Τσανς εισχωρεί σε μια βαθιά εξερεύνηση ενός από τα τελευταία όρια της ανθρωπότητας: τη σκοτεινή και άγνωστη περιοχή του ανθρώπινου μυαλού.



Πέμπτη 26 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ - ΜΕΡΟΣ 2» (Πρεμιέρα)
Για να ξεφύγουν από τον πόλεμο, τρία ζευγάρια έχουν επιβιβαστεί σε ένα πλοίο με προορισμό           την Ταϊβάν. Η σύγκρουση με ένα πλοιάριο, όμως, προκαλεί ένα από τα πιο τραγικά ναυάγια             όλων των εποχών... (Πολεμική ταινία, Ζιγί Τζανγκ, Τάκεσι Κανέσιρο)

Παρασκευή 27 Iανουαρίου E! Entertainment στις 21:00
«Hollywood + Football» (Νέο επεισόδιο)
Το Ε! σάς προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση στον κόσμο των Los Angeles Rams και στη ζωή των παικτών έξω από το γήπεδο, μέσα από τη νέα σειρά «Hollywood & Football». Έπειτα από 21 χρόνια με έδρα το Σεν Λούις, οι Rams, ομάδα του NFL, επιστρέφουν στο Λος Άντζελες και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα. Ανακαλύψτε πώς είναι η ζωή για αυτούς τους αθλητές και για τις οικογένειές τους, μέσα από αυτήν την ολοκαίνουρια σειρά, αποκλειστικά από το Ε!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου Novasports2HD στις 19:30
«Super League Ξάνθη-ΑΕΚ» (Ζ)
Με το παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το πρώτο πιάτο για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Στον αγώνα του α’ γύρου, η «Ενωση» είχε επικρατήσει με το ευρύ 4-1.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΝΤΙ Ο ΑΕΤΟΣ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Μάικλ Εντουαρντς, του αθλητή άλματος με σκι που, παρά τα αμέτρητα εμπόδια, κατάφερε με όπλο τη θέληση και την επιμονή να αγωνιστεί στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988. (Αληθινή ιστορία, Χιου Τζάκμαν, Τάρον Ετζερτον)

Κυριακή 29  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«CRIMINAL» (Πρεμιέρα)
Για να αποτρέψει τη μεγαλύτερη τρομοκρατική επίθεση όλων των εποχών, η CIA εμφυτεύει το DNA και μαζί τη μνήμη, τις δεξιότητες και τα μυστικά ενός νεκρού ντετέκτιβ σε έναν θανατοποινίτη κακοποιό. (Αστυνομική ταινία δράσης ,Κέβιν Κόσνερ, Γκάρι Ολντμαν)

Δευτέρα 30  Ιανουαρίου  Novasports2HD στις 21:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Παναθηναϊκός Superfoods-Ολυμπιακός» (Ζ)
Με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους δύο «αιωνίους» ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντώνται για τρίτη φορά μέσα στον ίδιο μήνα και για διαφορετική διοργάνωση!





Τρίτη  31 Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΒΔΟΜΟΣ ΓΙΟΣ» (Πρεμιέρα)
Ενας πόλεμος μεταξύ του υπερφυσικού και της ανθρωπότητας ετοιμάζεται να ξεσπάσει, καθώς η σατανική βασίλισσα των μαγισσών δραπετεύει από τη φυλακή της κι ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο... (Περιπέτεια φαντασίας ,Τζεφ Μπρίτζες, Μπεν Μπαρνς)

Τρίτη 31 Ιανουαρίου FOX Life στις 21:00
«MASTERCHEF» (Νέο επεισόδιο)
Οι βραβευμένοι σεφ Gordon Ramsay και Christina Tosi καλωσορίζουν σαράντα καινούριους ερασιτέχνες μάγειρες στην κουζίνα του «Masterchef» για τον 7ο κύκλο της σειράς. Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει, όχι μόνο να εντυπωσιάσουν τον Ramsay και την Tosi, αλλά να κερδίσουν και την έγκριση σημαντικών προσώπων της γαστρονομίας και καλεσμένων κριτών, όπως οι Wolfgang Puck, Aarón Sánchez, Edward Lee, Kevin Sbraga και Richard Blais. Εκπροσωπώντας δεκαπέντε πολιτείες από όλη την Αμερική, οι διαγωνιζόμενοι του νέου κύκλου - στους οποίους συμπεριλαμβάνονται ένας επαγγελματίας παίκτης του πόκερ, ένας DJ, μία σχεδιάστρια ιστοσελίδων, μια δασκάλα yoga, μια ναυαγοσώστρια πισίνας, μια αστυνομικός, τρεις πυροσβέστες και πολλοί άλλοι - κλέβουν χρόνο από την επαγγελματική τους καθημερινότητα, ελπίζοντας ότι θα κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Στο πρώτο επεισόδιο του κύκλου, 40 από τους καλύτερους ερασιτέχνες μάγειρες της Αμερικής ταξιδεύουν στο Λος Άντζελες για να πάρουν μέρος στη Μάχη για την Ποδιά, μία δοκιμασία κατά την οποία θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την πολυπόθητη άσπρη ποδιά και να προχωρήσουν στους επόμενους γύρους, για να διεκδικήσουν τον τίτλο του Masterchef, μια συμφωνία για την έκδοση του δικού τους βιβλίου μαγειρικής και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο των 250.000 δολαρίων. Κριτές στις δοκιμασίες θα είναι ο Ramsay και η Tosi, οι οποίοι αναζητούν τη γεύση, τη δημιουργικότητα και την ωραία παρουσίαση. Για να μπορέσουν να συνεχίσουν στους επόμενους γύρους, οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να επιδείξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες, καθώς και το αστείρευτο πάθος τους για το φαγητό, και να είναι αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους.