"Nova Highlights: 15 - 24 Ιανουαρίου"…

Νέα Ενημέρωση 15/01:
«The Art of More II»: Η νέα σεζόν της αγαπημένης κοσμοπολίτικης σειράς κάνει πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema! 
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...











"Nova Highlights: 15 - 24 Ιανουαρίου"…

«The Art of More II»: Η νέα σεζόν της αγαπημένης κοσμοπολίτικης σειράς κάνει πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema!

Η δεύτερη σεζόν της κοσμοπολίτικης σειράς των Novacinema, «The Art of More», με τους Dennis Quaid, Cristian Cooke και Kate Bosworth έρχεται την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή, στις 21.00, στο Novacinema4HD.

Η αγαπημένη σειρά «The Art of More» μεταφέρει τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova στον λαμπερό κόσμο των δημοπρασιών της Νέας Υόρκης, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η ελίτ της πόλης. Με φόντο πολυτελή σπίτια, πανάκριβα αυτοκίνητα, εκκεντρικούς εκατομμυριούχους και μοναδικά έργα τέχνης, η σειρά διερευνά τις λεπτές γραμμές μεταξύ φιλοδοξίας και απληστίας, εκδίκησης και εγκλήματος.

Η δεύτερη σεζόν ακολουθεί τους χαρακτήρες στην προσπάθεια τους να επιτύχουν ακόμα υψηλότερα επίπεδα προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας, ενώ βυθίζονται όλο και περισσότερο στην απάτη. Ο Graham Connor (Christian Cooke) επιχειρεί να ξαναξεκινήσει την καριέρα του στις δημοπρασίες, ώστε να βοηθήσει το FBI να συλλάβει έναν επιφανή συλλέκτη, η Roxanna Whitman (Kate Bosworth) προσπαθεί να φτάσει στην κορυφή του οίκου DeGraafs, ο Sam Bruckner (Dennis Quaid) σχεδιάζει την επιστροφή του στην ελίτ, αλλά παραγκωνίζεται από δύο αποφασιστικές γυναίκες, και ο Arthur Davenport προσπαθεί να επανακτήσει τη θέση του ως μέλος της υψηλής κοινωνίας, ενώ η IRS είναι στα ίχνη του. Στην νέα σεζόν το καστ εμπλουτίζεται με την Merritt Paterson στον ρόλο της Olivia Brukner, κόρης του Sam, και την Sandrine Holt, ως μια φιλόδοξη επιμελήτρια τέχνης.
Η σειρά, έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!


Κυριακή 15 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Παναθηναϊκός-ΑΕΚ» (Ζ)
Το αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ δεσπόζει στο πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής που διεξάγεται 14-15/1 αφού είχε αναβληθεί τον Νοέμβριο. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον «δικέφαλο» σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για τους βαθμούς και το γόητρο.

Κυριακή 15  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ» (Πρεμιέρα)
Αποφασισμένος να φτάσει ψηλά, ένας δικηγόρος επιδιώκει να γίνει συνέταιρος στη νομική εταιρεία που εργάζεται. Ομως, η φιλοδοξία του θα τον μπλέξει σε μια επικίνδυνη υπόθεση με θανάσιμες συνέπειες. (Θρίλερ, Αλ Πατσίνο, Αντονι Χόπκινς).

Δευτέρα 16  Ιανουαρίου Novasports2HD στις 19:00
«Κύπελλο Μπάσκετ – Ημιτελικός: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Superfoods» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα για το κύπελλο μπάσκετ. Οι «αιώνιοι» είχαν αναμετρηθεί και πάλι στο ΣΕΦ πριν από 10 μέρες για την Ευρωλίγκα. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ και ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Αρης στον τελικό του Φεβρουαρίου.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου FOX στις 21:50
«HOMELAND 6» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Ο πρώτος κύκλος του «Homeland» ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2011, λίγες μέρες μετά τη 10η επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου στην Αμερική. Η σειρά έχει παρουσιάσει στο κοινό μία περίπλοκη και πολυεπίπεδη ανάλυση της συλλογικής αντίδρασης απέναντι σε αυτές τις επιθέσεις, μέσα από την προσωπικότητα της προβληματικής αλλά εκπληκτικής πρωταγωνίστριας Κάρι Μάθισον (στο ρόλο η Κλερ Ντέινς, βραβευμένη με τρία βραβεία Emmy®). Οι προφητικές γεωπολιτικές υποθέσεις και το κατασκοπευτικό υπόβαθρο της σειράς έχουν μεταφέρει τους τηλεθεατές σε σκοτεινές φυλακές στη Βαγδάτη, στα πλακόστρωτα δρομάκια της Βυρηττού, στα ορεινά σύνορα μεταξύ Ιράκ και Ιράν, στους διαδρόμους του Langley και στα κέντρα επιρροής της Ουάσινγκτον, στους πολύβουους δρόμους του Ισλαμαμπάντ και, στον τελευταίο κύκλο, στο Βερολίνο της Γερμανίας, το κέντρο εξουσίας και επιρροής στην Ευρώπη του 21ου αιώνα. Το FOX δίνει στους λάτρεις της σειράς τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα επεισόδια του νέου 6ου κύκλου λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στις ΗΠΑ.


Τρίτη  17  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ» (Πρεμιέρα)
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ‘36 στο Βερολίνο, το ναζιστικό καθεστώς φιλοδοξεί να αναδείξει την ανωτερότητα της Αριας φυλής. Ομως, ο αφροαμερικανός αθλητής Τζέσι Οουενς θα γράψει ιστορία... (Αληθινή ιστορία, Στεφάν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις).

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου Novasports4HD στις 19:00
«Basketball Champions League ΠΑΟΚ-Ολντενμπουργκ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ολντενμπουργκ για τη 13η αγωνιστική, στην προτελευταία στροφή της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League. Ο «δικέφαλος» θέλει τη νίκη ώστε να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟ» (Πρεμιέρα)
Επιστρέφοντας στην πατρίδα ύστερα από μια τραυματική θητεία στο Αφγανιστάν, δύο στρατιώτες προσπαθούν να προσαρμοστούν στην προηγούμενη ζωή τους και να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις. (Μουσική κομεντί,Πίτερ Μούλαν, Τζέιν Χόροκς).

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου FOX στις 21:50
«Chance» (Νέο επεισόδιο)
Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Κεμ Ναν, το «Chance» είναι ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται στον Έλντον Τσανς (Χιου Λόρι), έναν ιατροδικαστή και νευροψυχίατρο με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος, παρά τη θέλησή του, μπαίνει σε έναν βίαιο κι επικίνδυνο κόσμο με λανθασμένες ταυτότητες, αστυνομική διαφθορά και ψυχικές ασθένειες. Ύστερα από μια κακή επιλογή σχετικά με μια γοητευτική ασθενή που ίσως αντιμετωπίζει διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, ο Τσανς βρίσκεται στο στόχαστρο του βίαιου συζύγου της, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας αδίστακτος αστυνομικός. Βαθιά μπλεγμένος στην υπόθεση, καταδύεται στον σκοτεινό υπόκοσμο της πόλης ενώ εξερευνά την υπόθεση ενός αμφιλεγόμενου διαζυγίου και τις δοκιμασίες της έφηβης κόρης του. Σύντομα, ο Τσανς εισχωρεί σε μια βαθιά εξερεύνηση ενός από τα τελευταία όρια της ανθρωπότητας: τη σκοτεινή και άγνωστη περιοχή του ανθρώπινου μυαλού.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ» (Πρεμιέρα)
Ο Ντέιβιντ είναι ένας νοσοκόμος που αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τους βαριά νοσούντες ασθενείς του. Ομως όσο αποτελεσματικός κι αν είναι στη δουλειά του, τόσο εσωστρεφής είναι στην προσωπική του ζωή... (Κοινωνική ταινία,Τιμ Ροθ, Μπίτσι Τόλοχ).

Παρασκευή 20 Iανουαρίου  Novasports2HD στις 21:00
«Ευρωλίγκα Ολυμπιακός-Μπασκόνια» (Ζ)
Σε ένα ακόμη σπουδαίο ματς της Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπασκονία για την 20ή αγωνιστική του θεσμού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει τους Ισπανούς εκτός έδρας στον πρώτο γύρο με 95-90.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου Eurosport 1 στις 14:00
«Τένις: Australian Open»
Το πρώτο Γκραν Σλαμ της σεζόν στο τένις, το Αυστραλιανό Όπεν, διεξάγεται το διάστημα 16-29/01 στα κορτ της Μελβούρνης, όπου οι κορυφαίοι παίκτες στον κόσμο διεκδικούν το πρώτο μεγάλο τρόπαιο. Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντζελίκ Κέρμπερ θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τους τίτλους που κατέκτησαν πέρυσι. Eurosport 1 και Eurosport 2 θα καλύψουν όλους τους σπουδαίους αγώνες με καθημερινές μεταδόσεις από τις 02:00 έως και το φινάλε της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας, δηλαδή περισσότερες από 25 ώρες ζωντανών μεταδόσεων καθημερινά, με τη συνοδεία της καθιερωμένης ζωντανής εκπομπής Game, Set & Mats.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΟΥ;» (Πρεμιέρα)
Σε μια επαρχιακή πόλη της Γαλλίας, ένας καθηγητής φιλοσοφίας γνωρίζει μια όμορφη κομμώτρια γεμάτη ζωντάνια. Ο έρωτάς τους είναι δυνατός, όμως το πολιτισμικό χάσμα μεταξύ τους μοιάζει αγεφύρωτο... (Αισθηματική ταινία, Εμιλί Ντεκέν, Λουίκ Κορμπερί).

Κυριακή 22  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία του Αμερικανού Λούι Ζαμπερίνι, που κατά τη διάρκεια του Β’ΠΠ επιβίωσε για 47 μέρες σε μια σχεδία μετά την πτώση του αεροπλάνου του, για να καταλήξει σε ιαπωνικό στρατόπεδο συγκέντρωσης. (Αληθινή ιστορία, Τζακ Ο'Κόνελ, Γκάρετ Χέντλαντ).

Τρίτη  24  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΓΚΙΛΥ» (Πρεμιέρα)
Δυναμική και ασυμβίβαστη, η 12χρονη Γκίλυ αλλάζει ανάδοχες οικογένειες διαρκώς, όμως ελπίζει ότι κάποτε θα βρει την πραγματική της μητέρα. Μέχρι που φτάνει στο σπίτι μιας ιδιαίτερης οικογένειας... (Οικογενειακή κωμωδία,Σόφι Νελίς, Κάθι Μπέιτς).