Nickelodeon Highlights Φεβρουαρίου...

Νέα Ενημέρωση 25/01:
Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Φεβρουάριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...


Nickelodeon Highlights...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.



Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Φεβρουαρίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

RUSTY RIVETS νΕΑ ΣΕΙΡΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 04 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:00
κάθε σαββατο & Κυριακη στις 09:00


Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια  κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα  του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί να πάντα να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών που διαθέτει. Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί με μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα του Ράστυ και τους ρομποτοβοηθούς  τους ,τα Μπάιτς ,καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.
Στόχος της σειράς είναι να αναπτύξει  το ενδιαφέρον των νέων παιδιών στον τομέα της καινοτομίας και της δημιουργικότητας. Μέσα από τον συναρπαστικό, αστείο και τρελά περιπετειώδη Ράστυ , τα παιδιά μαθαίνουν πώς μπορεί η κατασκευή,   η δημιουργία, και τα μαστορέματα μπορούν  να βοηθήσουν  να ξεπεραστεί κάθε πρόκληση.




MΠΟΜΠ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΗΣ νέο επεισοδιο
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 07:35
ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 14:30,16:00,17:00,19:30,21:30

«Αντίο Καβουροπάτι;»

Ο κ. Καβούρης αποφάσισε να πλουτίσει και η παραγωγή των καβουροπάτι περνά σε άλλο επίπεδο, η πιο κρίσιμη στιγμή της φιλίας του Μπομπ Σφουγγαράκη με τον Πάτρικ  έφτασε!