"Nova Highlights: 05 - 17 Ιανουαρίου"…

Νέα Ενημέρωση 04/01:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...







"Nova Highlights: 05 - 17 Ιανουαρίου "… 

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου  Novasports1HD στις 19:30
«Super League Πλατανιάς-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Πλατανιά στα Χανιά στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) της Super League. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει αποδειχθεί… σκληρό καρύδι!

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΑΝΑΣΤΑΣΗ» (Πρεμιέρα)
Με εντολή να ανακαλύψει τι συνέβη στο σώμα του Χριστού μετά την σταύρωση και την ταφή του, ο Ρωμαίος Χιλίαρχος Κλάβιος ξεκινά μια αναζήτηση που θα τον κάνει να αμφισβητήσει τα ίδια του τα πιστεύω... (Περιπέτεια,Τζόζεφ Φάινς, Τομ Φέλτον)

Παρασκευή 6 Iανουαρίου  Novasports1HD στις 22:00
«Ευρωλίγκα Ρεάλ Μαδρίτης-ΤΣΣΚΑ» (Ζ)
Με το σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκα.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 14:30
«Αγγλικό Κύπελλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ρέντινγκ» (Ζ)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο υποδέχεται τη Ρέντινγκ για τον 3ο γύρο του αγγλικού κυπέλλου. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και, σε περίπτωση ισοπαλίας, θα διεξαχθεί επαναληπτικός αγώνας στο γήπεδο της φιλοξενούμενης.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ» (Πρεμιέρα)
Οταν η αγαπημένη του γάτα δολοφονείται, ο Κλίντον αναλαμβάνει να εξιχνιάσει την υπόθεση με έναν απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό του. Η έρευνά του όμως αποκαλύπτει μία συνωμοσία απρόβλεπτων διαστάσεων... (Αστυνομική κωμωδία,Φραν Κραντζ, Νίκι Ριντ)

Σάββατο 7 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ» (Ζ)
H AEK αντιμετωπίζει τον Αστέρα στην Τρίπολη για τη 2η αγωνιστική (εξ αναβολής) της Super League. Οι «κιτρινόμαυροι» μεσοβδόμαδα είχαν υποδεχτεί τον Παναιτωλικό ενώ οι Αρκάδες είχαν αγωνιστεί εναντίον του Ολυμπιακού στο Φάληρο.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Ξάνθη-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η Ξάνθη υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που είχε αναβληθεί. Οι Θρακιώτες θέλουν να συνεχίζουν και το 2017 την καλή πορεία τους απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είναι και φέτος φαβορί για τον τίτλο.

Κυριακή 8  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΝΑ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ» (Πρεμιέρα)
Ενας Αμερικανός επιχειρηματίας πηγαίνει στη Μέση Ανατολή για να κλείσει τη μεγαλύτερη συμφωνία της καριέρας του με έναν τοπικό μονάρχη. Το ταξίδι του όμως είναι πιο περιπετειώδες από ό,τι φανταζόταν... (Κομεντί, Τομ Χανκς, Τομ Σκέριτ)

Κυριακή 8  Ιανουαρίου National Geographic στις 21:00
«Killing Reagan» (Πρεμιέρα)
Μόλις δύο μήνες μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ, ο Ρόναλντ Ρέιγκαν έφτασε κοντά στον θάνατο, όταν μια σφαίρα τον βρήκε δίπλα στην καρδιά. Η ανάρρωσή του ήταν πραγματικά εντυπωσιακή - ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν. Όμως, ο Ρέιγκαν ήταν βαριά τραυματισμένος και βρέθηκε αντιμέτωπος με μια δοκιμασία που λίγοι έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Θα μπορούσε να ξεπεράσει σιωπηλά την τραυματική αυτή εμπειρία, εκτελώντας παράλληλα τα καθήκοντά του πιο ισχυρού άντρα στον πλανήτη; Η ταινία έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Μπιλ Ο’Ράιλι.

Δευτέρα 9  Ιανουαρίου Νovasports1HD στις 19:30
«Super League Παναθηναϊκός-ΑΟΚ» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κέρκυρα στο ματς που κλείνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Super League. Οι «πράσινοι» προέρχονται από τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά ενώ οι νησιώτες είχαν υποδεχθεί στην Κέρκυρα τον Ατρόμητο.



Τρίτη 10  Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΜΟΔΙΣΤΡΑ» (Πρεμιέρα)
Αυστραλία, δεκαετία του ’50. Χρόνια μετά την αυτοεξορία της, η Τίλι επιστρέφει στη γενέτειρά της και με το ταλέντο της στην υψηλή ραπτική γοητεύει την πόλη ενώ διορθώνει λάθη του παρελθόντος... (Κοινωνική ταινία, Κέιτ Γουίνσλετ, Λίαμ Χέμσγουορθ)




Τετάρτη 11 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 21:45
«Ιταλικό Κύπελλο Γιουβέντους-Αταλάντα» (Ζ)
Η Γιουβέντους φιλοξενεί την Αταλάντα σε νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το νικητή του ζευγαριού Μίλαν-Τορίνο.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ» (Πρεμιέρα)
Τρία γειτονικά βασίλεια που κυβερνώνται από δυναμικούς βασιλείς με ανομολόγητους πόθους φιλοξενούν μάγισσες και νεράιδες, τέρατα, δράκους κι ακροβάτες, σε ένα παραμύθι που στοιχειώνει τη φαντασία... (Ταινία φαντασίας, Σάλμα Χάγεκ, Βενσάν Κασέλ).

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου FOX στις 21:50
«Chance» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Κεμ Ναν, το «Chance» είναι ένα ανατρεπτικό ψυχολογικό θρίλερ που επικεντρώνεται στον Έλντον Τσανς (Χιου Λόρι), έναν ιατροδικαστή και νευροψυχίατρο με έδρα το Σαν Φρανσίσκο, ο οποίος, παρά τη θέλησή του, μπαίνει σε έναν βίαιο κι επικίνδυνο κόσμο με λανθασμένες ταυτότητες, αστυνομική διαφθορά και ψυχικές ασθένειες. Ύστερα από μια κακή επιλογή σχετικά με μια γοητευτική ασθενή που ίσως αντιμετωπίζει διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας, ο Τσανς βρίσκεται στο στόχαστρο του βίαιου συζύγου της, ο οποίος τυγχάνει να είναι ένας αδίστακτος αστυνομικός. Βαθιά μπλεγμένος στην υπόθεση, καταδύεται στον σκοτεινό υπόκοσμο της πόλης ενώ εξερευνά την υπόθεση ενός αμφιλεγόμενου διαζυγίου και τις δοκιμασίες της έφηβης κόρης του. Σύντομα, ο Τσανς εισχωρεί σε μια βαθιά εξερεύνηση ενός από τα τελευταία όρια της ανθρωπότητας: τη σκοτεινή και άγνωστη περιοχή του ανθρώπινου μυαλού.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΝΙΝΤΖΑ 2: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ» (Πρεμιέρα)
Μετά τον βίαιο θάνατο της γυναίκας του, ο Κέισι θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του για εκδίκηση. Κι   όταν πιστεύει πως η αποστολή του φτάνει στο τέλος, ανακαλύπτει ότι ο αγώνας έχει μόλις ξεκινήσει... (Αστυνομική ταινία δράσης, Σκοτ Αντκινς, Κέιν Κοσούγκι).

Παρασκευή 13 Iανουαρίου  Novasports2HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Αναντόλου Εφές» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων την τουρκική Εφές στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Eυρωλίγκα. Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου η Αναντόλου είχε επικρατήσει με 91-83.

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου E! Entertainment στις 21:00
«Hollywood & football» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το Ε! σάς προσφέρει αποκλειστική πρόσβαση στον κόσμο των Los Angeles Rams και στη ζωή των παικτών έξω από το γήπεδο, μέσα από τη νέα σειρά «Hollywood & Football». Έπειτα από 21 χρόνια με έδρα το Σεν Λούις, οι Rams, ομάδα του NFL, επιστρέφουν στο Λος Άντζελες και προσπαθούν να προσαρμοστούν στη νέα τους καθημερινότητα. Ανακαλύψτε πώς είναι η ζωή για αυτούς τους αθλητές και για τις οικογένειές τους, μέσα από αυτήν την ολοκαίνουρια σειρά, αποκλειστικά από το Ε!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΡΩΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ» (Πρεμιέρα)
Σε μια δυστοπική κοινωνία του μέλλοντος, όπου οι άνθρωποι έχουν γενετικά τροποποιηθεί ώστε να μην έχουν συναισθήματα και να ζουν ειρηνικά, δύο νέοι μολύνονται από μια μυστηριώδη αρρώστια... (Ταινία επιστημονικής φαντασίας, Κρίστεν Στιούαρτ, Νίκολας Χολτ).

Κυριακή 15 Ιανουαρίου Novasports1HD στις 19:30
«Super League Παναθηναϊκός-ΑΕΚ» (Ζ)
Με το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ ολοκληρώνεται και η 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League που είχε αναβληθεί. Και οι δύο θέλουν τη  νίκη για βαθμολογικούς λόγους και βέβαια για το γόητρο.

Κυριακή 15  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ» (Πρεμιέρα)
Αποφασισμένος να φτάσει ψηλά, ένας δικηγόρος επιδιώκει να γίνει συνέταιρος στη νομική εταιρεία που εργάζεται. Ομως, η φιλοδοξία του θα τον μπλέξει σε μια επικίνδυνη υπόθεση με θανάσιμες συνέπειες. (Θρίλερ, Αλ Πατσίνο, Αντονι Χόπκινς).

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου FOX στις 21:50
«Homeland 6» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Homeland» είναι μια επιτυχημένη σειρά με μεγάλο σασπένς. Η πράκτορας της CIA Κάρι Μάθισον είναι κορυφαία στον χώρο της παρά τη διπολική διαταραχή από την οποία πάσχει, η οποία την κάνει να είναι ευέξαπτη και απρόβλεπτη. Με τη βοήθεια του παλιού γνώριμου και μέντορά της, του Σαούλ Μπέρενσον (Μάντι Πατίνκιν), η Κάρι τολμά να ρισκάρει τα πάντα, ακόμα και την προσωπική της ευτυχία ή την ίδια της την υγεία. Δε θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε αυτό το δυνατό, συναισθηματικό θρίλερ, στο οποίο παίζεται η τύχη ενός ολόκληρου έθνους. Το «Homeland» έχει βασιστεί στην Ισραηλινή σειρά «Hatufim» (Prisoners of War). Το σενάριο υπογράφει ο Γκίντεον Ραφ και την τηλεοπτική μεταφορά έχουν αναλάβει οι Χάουαρντ Γκόρντον και Άλεξ Γκάνσα. Το FOX δίνει στους λάτρεις της σειράς τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλα τα επεισόδια του νέου 6ου κύκλου λιγότερο από 24 ώρες μετά την επίσημη πρεμιέρα τους στις ΗΠΑ. 

Τρίτη  17  Ιανουαρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ» (Πρεμιέρα)
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του ‘36 στο Βερολίνο, το ναζιστικό καθεστώς φιλοδοξεί να αναδείξει την ανωτερότητα της Αριας φυλής. Ομως, ο αφροαμερικανός αθλητής Τζέσι Οουενς θα γράψει ιστορία... (Αληθινή ιστορία, Στεφάν Τζέιμς, Τζέισον Σουντέικις).