"Nova Highlights: 18 - 29 Νοεμβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 16/11:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...




Παρασκευή 18 Νοεμβρίου FOX στις 21:50
«Elementary 5» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Οι πρωταγωνιστές του «Elementary», Τζόνι Λι Μίλερ ως ντετέκτιβ Σέρλοκ Χολμς και Λούσι Λιου ως Δρ Τζόαν Γουάτσον, εμφανίζονται σε ένα σύγχρονο δράμα για δύο συνεργάτες που λύνουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο παραγωγός και δημιουργός της σειράς Ρόμπερτ Ντόχερτι άφησε να εννοηθεί ότι στην πρεμιέρα του 5ου κύκλου της σειράς, ο Σέρλοκ Χολμς και η Τζόαν Γουάτσον συνεργάζονται με έναν πρώην κατάδικο και προσπαθούν να τον κάνουν να αλλάξει τον τρόπο ζωής του. Ο νέος κύκλος θα έχει πολλή ένταση και οι λάτρεις της σειράς μπορούν να περιμένουν ένα επεισόδιο γεμάτο δράση και αγωνία καθώς οι ήρωές μας παίρνουν μέρος σε μια ειδική αποστολή με σκοπό τον εντοπισμό ενός κατά συρροή βομβιστή!

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου  Novasports2HD στις 21:15
«Eυρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο μεγάλο «εμφύλιο» ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Και οι δύο αντίπαλοι καλούνται να διαχειριστούν τους συνεχόμενους αγώνες στη διοργάνωση, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μεσοβδόμαδα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα και τους «πράσινους» τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου Νovasports2HD στις 19:30
«Super League Πλατανιάς-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στα Χανιά τον Πλατανιά για την 11η αγωνιστική της Super League. To πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι μετά τη διακοπή λόγω του αγώνα της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του μουντιάλ.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ» (Πρεμιέρα)
Με τη βοήθεια ενός συμπατριώτη του και με σαφείς γραπτές οδηγίες, ένας ηλικιωμένος Εβραίος ξεκινά ένα οδοιπορικό για να εντοπίσει τον ναζί που ευθύνεται για την εξόντωση της οικογένειάς του. (Θρίλερ ,Κρίστοφερ Πλάμερ, Μάρτιν Λάνταου).

Κυριακή 20 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Joy» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία της Τζόι Μανγκάνο, της γυναίκας που, παρά τις αμέτρητες δυσκολίες που αντιμετώπιζε, κατάφερε τη δεκαετία του ’90 με τις εφευρέσεις της να χτίσει έναν επιχειρηματικό κολοσσό. (Αληθινή ιστορία,Τζένιφερ Λόρενς, Μπράντλεϊ Κούπερ).

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου  Novasports1HD στις 19:30
«Super League Ατρόμητος-Πανιώνιος» (Ζ)
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Πανιώνιο στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την 11η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία ματς με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο ενώ οι Νεοσμυρνιώτες από τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ εντός έδρας.






Τρίτη 22 Νοεμβρίου FOX στις 21:50
«Criminal minds 12» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Criminal Minds» ακολουθεί μια εκλεκτή ομάδα πρακτόρων του FBI οι οποίοι αναλύουν τα πιο διεστραμμένα εγκληματικά μυαλά της χώρας προβλέποντας τις επόμενες κινήσεις τους για να αποτρέψουν το επόμενο χτύπημά τους. Οι λάτρεις της σειράς θα ενθουσιαστούν με την επανεμφάνιση της Πέιτζετ Μπρούστερ στον 12ο κύκλο στο ρόλο της Έμιλι Πρέντις, πράκτορα της Interpol!  Η Έμιλι Πρέντις, η οποία είχε ενταχθεί στην ομάδα στο τέλος του 2ου κύκλου, γρήγορα έγινε σημαντικό μέλος της BAU. Εξελίχθηκε σε μια εξαιρετική πράκτορα και φίλη αλλά αποχώρησε για να εργαστεί για τη διεθνή δικαιοσύνη από τα γραφεία της Interpol στο Λονδίνο, στο τέλος του 7ου κύκλου. Επίσης, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ένας νέος χαρακτήρας θα προστεθεί στον 12ο κύκλο για να αντικαταστήσει τον αγαπημένο πράκτορα του κοινού, τον Ντέρεκ Μόργκαν (Σιμάρ Μουρ), ο οποίος εγκατέλειψε τη σειρά ύστερα από 11 επιτυχημένους κύκλους. Ο Λουκ Άλβεζ (Άνταμ Ροντρίγκεζ) προστίθεται στην ομάδα για να τη βοηθήσει να εντοπίσει τους 13 δραπέτες, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο φινάλε του 11ου κύκλου.


Τρίτη 22 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ» (Πρεμιέρα)
Με αφορμή την εκδήλωση στη μνήμη μιας διάσημης φωτογράφου και μετά την αποκάλυψη ενός επώδυνου μυστικού, ο σύζυγος και τα δύο παιδιά της έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. (Κοινωνική ταινία, Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Γκάμπριελ Μπερν).













Τετάρτη 23 Νοεμβρίου Novasports1HD στις 17:15
«Super League ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός» (Z)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Λεβαδειακό στον εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική της Super League.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου Νovasports3D στις 19:00
«Basketball Champions League ΑΕΚ-Παρτίζαν» (Ζ)
Η ΑΕΚ υποδέχεται την Παρτίζαν για την 6η αγωνιστική του Basketball  Champions League και θέλει να συνεχίσει θετικά την πορεία της στο νεοσύστατο θεσμό.


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«BECOMING MIKE NICHOLS» (Πρεμιέρα)
Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την εκπληκτική πορεία του αναγνωρισμένου παραγωγού και σκηνοθέτη Μάικ Νίκολς, μέσα από τις τελευταίες συνεντεύξεις που έδωσε στον φίλο και συνάδελφό του Τζακ Ο’Μπράιεν. Ντοκιμαντέρ.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου National Geographic Channel στις 21:00
«Ανταρκτική» (Νέο επεισόδιο)
Στους -73 βαθμούς Κελσίου, η επιβίωση είναι εφικτή για λιγότερο από τρία λεπτά, το σώμα καίει 5.000 θερμίδες την ημέρα και το βραστό νερό μετατρέπεται στιγμιαία σε χιόνι. Με τους ανέμους να φτάνουν τα 320 χλμ/ώρα, ο αέρας παίρνει φορτηγά και ρίχνει αεροπλάνα. Και με λιγότερο από 1% υγρασία, το σώμα χάνει νερό μόνο και μόνο επειδή αναπνέει. Μην χάσετε το ντοκιμαντέρ «Ανταρκτική: Η 7η Ήπειρος», όπου κοινότητες επιστημόνων, μηχανικών και σκληροτράχηλων κτηνιάτρων συνυπάρχουν και συμβιώνουν, σε μια προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανή την έρευνα για την Ανταρκτική.

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΦΑΜΙΛΙΑ» (Πρεμιέρα)
Αργεντινή, δεκαετία του ’80. Οι Πούτσιο φαίνεται να είναι μια ιδανική, φιλήσυχη οικογένεια. Τα φαινόμενα, όμως, απατούν καθώς αποδεικνύεται ότι η φαμίλια σκορπά τον τρόμο και τον θάνατο. (Αληθινή ιστορία, Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Πίτερ Λανσάνι). 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου Νovasports2HD στις 21:45
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Νταρουσάφακα» (Ζ)
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Νταρουσάφακα για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι «πράσινοι» προέρχονται από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Σάββατο 26 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ» (Πρεμιέρα)
Η άνοδος και η πτώση του Χανκ Γουίλιαμς, του τραγουδιστή της κάντρι που στη σύντομη ζωή του έκανε μια αξιοσημείωτη καριέρα, και οι συνέπειες της δόξας στην υγεία του και στην προσωπική του ζωή. (Αληθινή ιστορία, Τομ Χίντλστον, Ελίζαμπεθ Ολσεν)


Σάββατο 26 Νοεμβρίου  Novasports2HD στις 19:30
«Super League Ολυμπιακός-ΑΟΚ» (Ζ
O Oλυμπιακός φιλοξενεί την Κέρκυρα για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί της συνάντησης αλλά πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«DEADPOOL» (Πρεμιέρα)
Ενας βετεράνος στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων δέχεται να υποβληθεί σε μια πειραματική θεραπεία, μέσω της οποίας μετατρέπεται αναπάντεχα σε αδίστακτο μασκοφόρο εκδικητή με... σκοτεινό χιούμορ. (Περιπέτεια δράσης, Ράιαν Ρέινολντς, Μορένα Μπάκαριν)

Τρίτη 29 Νοεμβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ» (Πρεμιέρα)
Θύμα απαγωγής, μια νέα κοπέλα έχει φτιάξει έναν κόσμο για τον 5χρονο γιο της μέσα σε ένα δωμάτιο. Μέχρι που έρχεται η ώρα της απόδρασης... Η Μπρι Λάρσον βραβεύτηκε με Οσκαρ για την ερμηνεία της. (Κοινωνική ταινία, Τζόαν Αλεν, Τζέικομπ Τρέμπλεϊ)


Τρίτη 29 Νοεμβρίου FOX Life στις 21:50
«This is us» (Νέο επεισόδιο)
Κάποιες φορές, η ζωή μάς εκπλήσσει. Αναζωογονητικά ειλικρινής και προκλητική, η νέα σειρά του FOX Life ακολουθεί τις ζωές μιας μοναδικής παρέας ανθρώπων. Καθώς οι δρόμοι τους διασταυρώνονται και οι ιστορίες τους συνδέονται με παράξενους τρόπους, ανακαλύπτουμε ότι κάποιοι από αυτούς όχι μόνο έχουν γενέθλια την ίδια μέρα αλλά μοιράζονται και πολλά άλλα κοινά που δε θα περίμενε κανείς. Ο συγγραφέας και οι σκηνοθέτες του «Crazy, Stupid, Love» παρουσιάζουν μία έξυπνη και σύγχρονη δραματική κομεντί, που θα σας κάνει να αναρωτιέστε για τα συμπεράσματά σας σχετικά με ανθρώπους που νομίζετε ότι γνωρίζετε.