Νέα Σεζόν FOX και Fox Life με πρεμιέρες και σε High Definition...

Η HIP HOP Δυναστεία «EMPIRE» επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX… 
Η 68η απονομή των βραβείων Emmy έρχεται στο FOX Life, ζωντανά και σε απευθείας μετάδοση. 
Η HIP HOP Δυναστεία «EMPIRE» επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX… Η HIP HOP Δυναστεία «EMPIRE» επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX… Νέα Σεζόν με πρεμιέρες και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...

AMERICAN HORROR STORY 6
Πρεμιέρα στο FOX - ΠΕΜΠΤΗ 15 Σεπτεμβρίου - 23:30
Fox Play On Demand
Η απόλυτη σειρά τρόμου έρχεται πιο μυστηριώδης και ανατρεπτική από ποτέ.
Το βραβευμένο με Emmy® και Χρυσή Σφαίρα θρίλερ των κορυφαίων παραγωγών Ryan Murphy και Brad Falchuk επιστρέφει με έναν 6ο κύκλο γεμάτο μυστήριο. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, οι παραγωγοί δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με το θέμα, την υπόθεση, την τοποθεσία και τους χαρακτήρες της σειράς. Όλα θα αποκαλυφθούν στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα! Μπορεί το σενάριο να περικλείεται από ένα πέπλο μυστηρίου, αλλά είναι σίγουρο πως ο νέος κύκλος «American Horror Story» θα μας προσφέρει μερικές από τις πιο δυνατές σκηνές και συναρπαστικές ερμηνείες. Εγγύηση γι’ αυτό αποτελεί το all-star cast της σειράς, στο οποίο έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή των: Lady Gaga, Angela Bassett, Kathy Bates, Sarah Paulson, Finn Wittrock, Denis O’Hare, Cheyanne Jackson, Matt Bomer και Wes Bentley. Βέβαια, εκτός από τους δημιουργούς της σειράς, κανείς δεν γνωρίζει ακόμα ποιους ρόλους θα ενσαρκώσουν!
Το κανάλι FOX θα προβάλλει όλα τα καινούρια επεισόδια του 6ου κύκλου της σειράς «American Horror Story» λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική! Μείνετε συντονισμένοι και ανακαλύψτε τους νέους τρόμους που μας επιφυλάσσει η σειρά αυτή τη φορά…!


ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY 2016
Ζωντανά στο FOX Life - Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου - 02:00 
Fox Play On Demand
Η 68η απονομή των βραβείων Emmy έρχεται στο FOX Life, ζωντανά και σε απευθείας μετάδοση.
Η 68η τελετή των βραβείων Emmy θα τιμήσει τις κορυφαίες στιγμές της prime-time ζώνης της Αμερικανικής τηλεόρασης, το διάστημα από 1 Ιουνίου 2015 έως τις 31 Μαΐου 2016, έτσι όπως επιλέχθηκαν από την Αμερικανική Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών. Τα Βραβεία Emmy επιβραβεύουν την υπεροχή σε διάφορους τομείς της τηλεόρασης και των νέων μέσων, ενώ το Βραβείο Primetime Emmy αποτελεί μία πολύ σημαντική αναγνώριση στο χώρο, αφού ψηφίζεται από περισσότερα από 17,5 χιλιάδες μέλη της τηλεοπτικής Ακαδημίας.
Παρουσιαστής της φετινής τελετής είναι ο Jimmy Kimmel, παρουσιαστής και παραγωγός του βραβευμένου με Emmy «Jimmy Kimmel Live» το οποίο διανύει τη 14η σεζόν του και έχει αποσπάσει στο παρελθόν υποψηφιότητες για Emmy σε 5 κατηγορίες για Talk Show. Αυτή είναι η 2η φορά που ο απόλυτος showman παρουσιάζει τα Emmy και αναμένεται να είναι εντυπωσιακός. Ο βραβευμένος με Emmy παραγωγός Don Mischer έχει αναλάβει την παραγωγή των 68ων Primetime Emmy Awards. Ο Mischer είναι διεθνώς καταξιωμένος παραγωγός και σκηνοθέτης τηλεοπτικών και ζωντανών εκπομπών και ο πρώτος παραγωγός/σκηνοθέτης στην ιστορία που απέκτησε δικό του αστέρι στο Hollywood Walk of Fame.


SCREAM QUEENS 2
Πρεμιέρα στο FOX - ΤΕΤΑΡΤΗ 21 Σεπτεμβρίου - 21:50    
Fox Play On Demand
Από τους βραβευμένους παραγωγούς Ryan Murphy, Brad Falchuk (Glee, American Horror Story) και Ian Brennan (Glee), ο 2ος κύκλος του «Scream Queens» μεταφέρεται από το κολέγιο σε ένα νοσοκομείο στο οποίο εξετάζονται μερικές από τις πιο συναρπαστικές και παράξενες ιατρικές υποθέσεις. Ο 1ος κύκλος ολοκληρώθηκε με την αποκάλυψη ότι η Hester (Lea Michelle) ήταν ο φοβερός Red Devil που τρομοκρατούσε το Wallace University. Τη συμμετοχή τους στο 2ο κύκλο έχουν επιβεβαιώσει οι Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Keke Palmer, Abigail Breslin, Billie Lourd και Glen Powell. Οι μοχθηρές Chanels, με τα πολλά ψυχολογικά προβλήματα – οι οποίες κατά την τελευταία τους εμφάνιση στον 1ο κύκλο ήταν έγκλειστες στο ψυχιατρείο – επιστρέφουν για τον 2ο κύκλο. Ένα νέο τρομακτικό αλλά και αστείο μυστήριο φόνου ξεκινά στο FOX λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική!


EMPIRE 3
Η HIP HOP Δυναστεία «EMPIRE» επιστρέφει αποκλειστικά στο FOX…
Πρεμιέρα 3ου κύκλου «Empire» Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:50 λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική!
Τα νέα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FΟΧPlay.
Δράση, αγωνία, απρόσμενες εξελίξεις και ένα από τα καλύτερα hip-hopsoundtracks όλων των εποχών… Αυτά είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το «Empire», τη σειρά-έκπληξη, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο! Στον κόσμο του «Empire» όλα είναι πιθανά και αυτή ακριβώς είναι η υπόσχεση που μας δίνει ο 3οςκύκλος της σειράς, ο οποίος κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο FOX, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 21:50, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρώτη προβολή του στην Αμερική!Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης, ενώ όλα τα νέα επεισόδια του 3ου κύκλου «Empire» θα είναι επίσης διαθέσιμα on-demand, μέσω της εφαρμογής FOX Play.

Οι λάτρεις του «Empire» έχουν ήδη πολλά ερωτήματα για τον 3ο κύκλο, με τους παραγωγούς της σειράς να αποκαλύπτουν ότι οι τηλεθεατές θα απολαύσουν ακόμα περισσότερες συγκρούσεις και συγκινήσεις, καθώς νέες δραματικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως!Ο 3οςκύκλος θα επικεντρωθεί στη δυναμική της οικογένειας, στην πορεία του LuciousLyon (TerrenceHoward) και στην εξέλιξη της σχέσης με τη μητέρα του. Στο φινάλε του 2ου κύκλου, ο Luciousμαθαίνει από τη μητέρα του, LeahWalker (LeslieUggams), ότι ο Tariq (MoroccoOmari), ο οποίος δουλεύει στο FBI, είναι ο ετεροθαλής αδελφός του. Στο νέο κύκλο, μια σοβαρή αποκάλυψη από το παρελθόν θα φέρει αντιμέτωπα τα δυο αδέρφια. Η νέα σεζόν επιφυλάσσει πολλά και για την Cookie (Taraji P. Henson), καθώς η απόφαση του Lucious να παντρευτεί την Annika (GraceGealey), θα δοκιμάσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις της οικογένειας!

Έχοντας αποσπάσει 35 συνολικά υποψηφιότητες για βραβεία, το «Empire» συγκαταλέγεται στη λίστα με τις 10 καλύτερες σειρές της περασμένης χρονιάς, όπως τις επέλεξε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου. Επιπλέον, η Taraji P. Henson κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία «Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Τηλεοπτική Σειρά» ενώ και φέτος είναι υποψήφια για βραβείο EMMY στην κατηγορία «Καλύτερη Α' Γυναικεία Ερμηνεία σε Δραματική Σειρά».

Το «Empire», μια από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων χρόνων, επιστρέφει αποκλειστικά στον αέρα του FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική!


ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:50



GREYS ANATOMY 13
Fox Play On Demand
Πρεμιέρα στο στο FOX Life - ΠΕΜΠΤΗ 29 Σεπτεμβρίου - 21:00 
Η γνωστή δραματική σειρά «Grey’s Anatomy», επιστρέφει με τα επεισόδια του 13ου κύκλου. Με δημιουργούς και παραγωγούς τις Shonda Rhimes και Betsy Beers (Scandal, How to Get Away with Murder), η σειρά ακολουθεί τη Meredith Grey (Ellen Pompeo) και την ομάδα των γιατρών του Grey Sloan Memorial Hospital. Αντιμέτωποι με αποφάσεις ζωής και θανάτου καθημερινά, οι γιατροί αναζητούν παρηγοριά ο ένας από τον άλλον, ενώ κάποιες φορές οι σχέσεις που δημιουργούν, ξεπερνούν τη φιλία. Το φινάλε του 12ου κύκλου, μας έδειξε πως οι οικογενειακοί δεσμοί και οι σχέσεις γίνονται ολοένα και ισχυρότερες. Ο γάμος της Amelia (Caterina Scorsone) και του Owen (Kevin McKidd) είναι γεμάτος ανατροπές. Η γέννηση του παιδιού της April (Sarah Drew) και του Jackson (Jesse Williamς) είναι γεμάτη σασπένς ενώ η Meredith βρίσκεται μπροστά σε έναν νέο έρωτα.


HOW TO GET AWAY WITH MURDER 3
Πρεμιέρα στο στο FOX Life - ΠΕΜΠΤΗ 29 Σεπτεμβρίου - 21:50 
Fox Play On Demand
Η υποψήφια για Όσκαρ, Viola Davis, η πρώτη Αφροαμερικανή που κέρδισε βραβείο Emmy στην κατηγορία «Α’ Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά», πρωταγωνιστεί στο δικηγορικό δράμα της Shonda Rhimes. Η χαρισματική καθηγήτρια εγκληματολογίας και κορυφαία δικηγόρος Annalise Keating, προσκαλεί 5 φοιτητές να δουλέψουν μαζί της σε αληθινές υποθέσεις. Οι επίλεκτοι εργάζονται υπό τις οδηγίες της ενώ τους ωθεί επιδέξια να κάνουν τη βρώμικη δουλειά στις υποθέσεις της. Οι φοιτητές έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι επικίνδυνη, ωστόσο θα έρθει κάποια στιγμή που θα χρειαστούν τη βοήθειά της. Στον 3ο κύκλο, η Annalise δεν μπορεί να αντέξει άλλη πίεση και θέλει απεγνωσμένα να αποδράσει. Ο Frank (Charlie Weber) πρέπει να αποδεχτεί τα πράγματα που έχει κάνει και ο Wes (Alfred Lewis Enoch) συνεχίζει να πλησιάζει στην αλήθεια για το παρελθόν του.