«Η Επιστροφή»: Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ έρχεται στα Novacinema!

"Nova Highlights: 09 - 18 Οκτωβρίου"…
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

Κυριακή 9 Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» (Πρεμιέρα)
«Η Επιστροφή»: Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ έρχεται στα Novacinema!
Η ταινία «Η Επιστροφή», που σάρωσε στα φετινά Όσκαρ με 12 υποψηφιότητες και 3 βραβεία: ‘Α Ανδρικού Ρόλου για τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου και Καλύτερης Φωτογραφίας, έρχεται την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στις 22:00, στο Novacinema1HD!
Η ταινία απέσπασε επιπλέον και 3 Χρυσές Σφαίρες (Καλύτερης Ταινίας, Ά Ανδρικού Ρόλου και Καλύτερης Σκηνοθεσίας), ενώ ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο θεωρείται ότι έδωσε την καλύτερη ερμηνείας της καριέρας του, αποσπώντας  επιτέλους το χρυσό αγαλματίδιο μετά από 4 υποψηφιότητες.
«Η Επιστροφή» είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και αποτελεί μία καθηλωτική περιπέτεια επιβίωσης η οποία επιδιώκει την ανάδειξη της δύναμης του ανθρώπινου πνεύματος. Στην αφιλόξενη ύπαιθρο της Αμερικής του 1823, ο κυνηγός Χιου Γκλας (Λεονάρντο Ντι Κάπριο) δέχεται επίθεση από μια αρκούδα και εγκαταλείπεται από τα μέλη της ομάδας του, οι οποίοι τον θεωρούν νεκρό. Προσπαθώντας να επιβιώσει, ο Γκλας υπομένει τις αφάνταστες δυσκολίες, καθώς και την προδοσία του έμπιστου ανθρώπου του, Τζον Φιτζέραλντ (Τομ Χάρντι). Με οδηγό του την δύναμη της θέλησης και την αγάπη για την οικογένειά του, ο Γκλας πρέπει να αντέξει τον βαρύ χειμώνα σε μια ανελέητη προσπάθεια να ζήσει και να βρει λύτρωση.
Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της, θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Κυριακή 9  Οκτωβρίου  Novasports1HD στις 17:00
« Basket League Απόλλων Πάτρας Carna-AEK » (Ζ)
To πρωτάθλημα της Basket League κάνει πρεμιέρα και όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports. Απόψε ο Απόλλων Πάτρας φιλοξενεί την ΑΕΚ και οι δύο αντίπαλοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου Eurosport1 & Eurosport1HD στις 12:00
«Σνούκερ: Αγγλικό Όπεν»
Οι αστέρες του σνούκερ μετακομίζουν στο Μάντσεστερ της Αγγλίας για το English Open που θα προβληθεί στο Eurosport 1 με περισσότερες από 10 ώρες ζωντανών μεταδόσεων κάθε ημέρα.


Τρίτη 11 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«45 ΧΡΟΝΙΑ» (Πρεμιέρα)
Ενώ ετοιμάζονται να γιορτάσουν την 45η επέτειο του ευτυχισμένου γάμου τους, η Κέιτ και ο Τζεφ λαμβάνουν κάποια νέα που θα μπορούσαν να ανατρέψουν τη ζωή τους... Η ταινία ήταν υποψήφια για Οσκαρ (Αισθηματική ταινία ,Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Τομ Κόρτνι)

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου National Geographic Channel στις 22:00
«Αντιμέτωπος με…» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
H νέα σειρά του National Geographic Channel σκιαγραφεί το προφίλ σημαντικών προσωπικοτήτων, μέσα από τα μάτια των μεγαλύτερων αντιπάλων τους. Η σειρά αφηγείται μοναδικές ιστορίες με τολμηρό κινηματογραφικό ύφος και παρουσιάζει πραγματικές συνεντεύξεις με εκείνους που ήρθαν «αντιμέτωποι» με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην ιστορία. Παράλληλα, δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και πρόσωπα από τον χώρο των μίντια που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων συμβάλλουν στη δυναμική εξιστόρηση των δραματικών γεγονότων που εκτυλίχθηκαν. Πλάνα αρχείου και χαρακτηριστικές φωτογραφίες συμπληρώνουν το παζλ της ιστορίας και μας προσφέρουν μία άκρως αποκαλυπτική και πρωτότυπη οπτική σχετικά με αυτές τις -καταλυτικές για τις παγκόσμιες εξελίξεις- φυσιογνωμίες.

Πέμπτη  13  Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
« Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ » (Πρεμιέρα)
Αναζητώντας τη λύτρωση, ένας μισθοφόρος της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών ξεκινά μια νέα ζωή και δίνει μάχη με τον χρόνο για να ανατρέψει μια συνωμοσία που μπορεί να καταστρέψει ένα έθνος. (Περιπέτεια , Αντριου Τσένι, Κάρα Κίλμερ)


Παρασκευή 14 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 21:15
«Ευρωλίγκα Παναθηναϊκός Superfoods-Ζαλγκίρις» (Ζ)
Στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Ζαλγκίρις Κάουνας και θέλει να ξεκινήσει με νίκη το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι. Η φετινή Ευρωλίγκα είναι ανανεωμένη και η κανονική περίοδος αποτελείται από 30 αγωνιστικές όπου όλοι τίθενται αντιμέτωποι με όλους εντός και εκτός έδρας.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου Novasports2HD στις 20:30
«Super League Πανιώνιος-Ολυμπιακός» (Ζ)
Μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών για το Μουντιάλ, το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει και πάλι με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής. Ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο σπουδαιότερο ματς της ημέρας όπου και οι δύο θέλουν τη νίκη για βαθμολογικούς λόγους.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«90 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» (Πρεμιέρα)
Ο Ντον Πάιπερ χάνει τη ζωή του σε ένα δυστύχημα. Μιάμιση ώρα μετά, επανέρχεται στη ζωή και, αφού έχει δει τον παράδεισο, ξεκινά ένα συγκλονιστικό ταξίδι ανάρρωσης και αυτογνωσίας... (Αληθινή ιστορία ,Χέιντεν Κρίστενσεν, Κέιτ Μπάσγουερθ)



Κυριακή 16 Οκτωβρίου  Novacinema1HD στις 22:00
«ΔΙΔΥΜΟΙ ΘΡΥΛΟΙ» (Πρεμιέρα)
Λονδίνο, δεκαετία του ’60. Ξεκινώντας από ένα νυχτερινό κέντρο, οι γκάνγκστερς Ρόνι και Ρέτζι Κρέι χτίζουν την αυτοκρατορία τους και εξελίσσονται σε αδίστακτα αφεντικά του οργανωμένου εγκλήματος. (Αληθινή ιστορία ,Τομ Χάρντι, Εμιλι Μπράουνινγκ)

Κυριακή 16 Οκτωβρίου  Novasports1HD στις 20:30
«Super League ΠΑΟΚ-Ηρακλής» (Ζ)
Με το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή συνεχίζεται η διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου Novacinema1HD στις 22:00
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ» (Πρεμιέρα)
Η ιστορία των δημοσιογράφων Νταν Ράδερ και Μέρι Μέιπς, οι οποίοι λίγο πριν τις προεδρικές εκλογές του 2004 αποκάλυψαν άγνωστα στοιχεία σχετικά με τη στρατιωτική θητεία του Τζορτζ Μπους. (Αληθινή ιστορία ,Κέιτ Μπλάνσετ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ).