Και οι τελικοί του ΝΒΑ είναι στον ΟΤΕ TV

Η ώρα για τα NBA finals έφτασε και ο ΟΤΕ TV έχει ετοιμάσει πολλά και ενδιαφέροντα για την κάλυψη των αγώνων ανάμεσα στους Golden State Warriors και τους Cleveland Cavaliers, όπως διπλή δημοσιογραφική αποστολή και ειδική finals preview εκπομπή στα κανάλια OTE SPORT.

...Οι Golden State Warriors έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Αρνήθηκαν να... πάνε σπίτια τους, όπως φώναζε χαρακτηριστικά ο ηγέτης τους και -ο πρώτος που εξελέγη ποτέ ομόφωνα ως- MVP της χρονιάς, Steph Curry, μετά τον πέμπτο τελικό της Δύσης. Τότε που οι Oklahoma City Thunder έχασαν την ευκαιρία να περάσουν στους τελικούς του ΝΒΑ ενώ προηγούνταν 3-1 της σειράς. Έτσι οι “Πολεμιστές” πηγαίνουν στον τελικό, για να επιχειρήσουν το back-2-back, επί της ομάδας που συνάντησαν και πέρυσι, των Cleveland Cavaliers, στην έκτη διαδοχική εμφάνιση του LeBron James σε τελικούς. Ο "King" θέλει να εκδικηθεί τους Warriors για την περυσινή εξέλιξη της σειράς. Μόνο που φέτος δεν θα επιδοθεί σε one man show. Θα έχει δίπλα του τους Kyrie Irving και Kevin Love, οι οποίοι έχουν προσφέρει, μαζί, στα τρέχοντα playoffs 40 πόντους ανά αγώνα.

Τα όσα συναρπαστικά συμβούν, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 3 Ιουνίου, θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε ψηλή ευκρίνεια από τον ΟΤΕ TV, με τα κανάλια ΟΤΕ SPORT να έχουν προγραμματίσει την ειδική εισαγωγική εκπομπή, “NBA Finals” την Πέμπτη 2 Ιουνίου στις 20.00, στο OTE SPORT 4HD, όπου ο Βασίλης Σκουντής θα έχει δίπλα του τον άνθρωπο που... σύστησε το ΝΒΑ στους Έλληνες, μέσω του περιοδικού “Τρίποντο”, τον Κώστα Παπαδάκη.

Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα δουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει προγνωστικά στον Άρη Μπάρκα, και τον νέο σταρ των Νικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις, να αναλύει τη σειρά στην Θανάση Ασπρούλια. Ο Κυριάκος Κουρουτσαβούρης και ο Μπάμπης Σαραντινάκης έχουν ετοιμάσει ειδικά αφιερώματα για τους φιναλίστ και ο Ρήγας Δάρδαλης  έχει εξασφαλίσει συνέντευξη του Τσαρλς Όκλεϊ, από τους πιο δυνατούς φόργουορντ της ιστορίας.

Το OTE SPORT 4HD θα είναι ο προορισμός των φίλων του μπάσκετ σε κάθε συνάντηση, με τις δυο πρώτες να διεξάγονται στο Golden State, την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 04.00 και την Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 03.00 και να ακολουθούν οι δύο επόμενες στο Cleveland την Πέμπτη 9 Ιουνίου στις 04.00 και το Σάββατο 11 Ιουνίου στις 04.00. Εκεί θα βρεθούν και οι δύο απεσταλμένοι των καναλιών ΟΤΕ SPORT, Βασίλης Σκουντής και Ρήγας Δάρδαλης, για να μείνουν έως το τέλος.

Η σειρά κρίνεται στις τέσσερις νίκες. Αν χρειαστούν περισσότερα παιχνίδια, θα ακολουθήσουν πέμπτη, έκτη και έβδομη αναμέτρηση.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των τελικών του NBA από τα κανάλια OTE SPORT:

03/06 04:00         Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers        live OS4HD
06/06 03:00         Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers        live OS4HD
09/06 04:00         Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors        live OS4HD
11/06 04:00         Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors        live OS4HD
14/06 04:00         Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers        live OS4HD (εάν χρειαστεί)
17/06 04:00         Cleveland Cavaliers - Golden State Warriors        live OS4HD (εάν χρειαστεί)
20/06 03:00         Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers        live OS4HD (εάν χρειαστεί)

Θα αποκτήσει το ΝΒΑ νέο πρωταθλητή ή θα μείνει το στέμμα στο κεφάλι εκείνων που το φορούν από πέρυσι; Μένουμε συντονισμένοι στον ΟΤΕ TV, για να μάθουμε την απάντηση.