"Nova Highlights: 19 Μαΐου - 07 Ιουνίου"…

Νέα Ενημέρωση 18/05:
«Fantastic Four»: Οι υπερήρωες της Marvel επιστρέφουν στα κανάλια Novacinema
«Βόλτα στο κενό»: Μία αληθινή ιστορία που κόβει την ανάσα έρχεται στα κανάλια Novacinema
«Drones: Θάνατος από ψηλά» - Μία αληθινή ιστορία για τις επιπτώσεις του πολέμου στα κανάλια Novacinema
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...

Πέμπτη 19 Μαϊου Novacinema1 & Novacinema1 HD στις 22:00
«Ευχήσου και όλα γίνονται» Πρεμιέρα
Κωμωδία επιστημονικής φαντασίας, 2015, Σκηνοθεσία: Τέρι Τζόουνς, Ηθοποιοί: Σάιμον Πεγκ, Κέιτ Μπεκινσέιλ, Με τις φωνές των: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Τζον Κλιζ
Ο Νιλ Κλαρκ είναι ένας απογοητευμένος από τη ζωή και τη δουλειά του δάσκαλος, που ξαφνικά αποκτά την ικανότητα να κάνει πραγματικότητα ό,τι ευχηθεί. Οι δυνάμεις αυτές πηγάζουν από μια ομάδα εξωγήινων, οι οποίοι τον παρακολουθούν από το διάστημα επιθυμώντας τον αφανισμό της Γης. Ο τρόπος με τον οποίο ο Νιλ θα χρησιμοποιήσει τις νέες του δυνάμεις θα υπαγορεύσει το μέλλον της ανθρωπότητας –μία λανθασμένη κίνηση και οι εξωγήινοι θα καταστρέψουν τη Γη για πάντα.

Παρασκευή 20 Μαϊου Novasports1 & Novasports1 HD στις 18:00
«Πόλο Α1 Γυναικών – 2ος Τελικός» (Ζ)
Με τον 2ο αγώνα της σειράς των τελικών συνεχίζεται το πρωτάθλημα πόλο της Α1 γυναικών. Η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες κατακτάει και το πρωτάθλημα. Κάτοχος του τίτλου είναι ο Ολυμπιακός.

Σάββατο 21 Μαϊου Novasports2 & Novasports2 HD στις 19:30
«Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» (Ζ)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας αναμετρώνται στο Ουέμπλεϊ με έπαθλο το κύπελλο Αγγλίας! Ο αγώνας είναι νοκ άουτ. Οι «μπέμπηδες» απέκλεισαν στα ημιτελικά τη Γ. Χαμ σε επαναληπτικό αγώνα και η Κρίσταλ Πάλας τη Γουότφορντ. Περσινή νικήτρια του θεσμού ήταν η Αρσεναλ. 

Σάββατο 21 Μαϊου Novasports1 & Novasports1 HD στις 21:45
«Τελικός ιταλικού κυπέλλου Μίλαν-Γιουβέντους» (Ζ)
Μίλαν και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν για τον τίτλο του Κυπέλλου Ιταλίας. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Οι «νερατζούρι» απέκλεισαν την Αλεσάντρια στα ημιτελικά και η «σκουάντρα ατζούρα» την Ιντερ. Κάτοχος του τροπαίου είναι η Γιουβέντους που πέρσι νίκησε τη Λάτσιο με 2-1 στην παράταση.

Κυριακή 22 Μαϊου Eurosport 1, Eurosport 1HD και Eurosport 2 στις 12:00
«Τένις: French Open»
Το δεύτερο Grand Slam της φετινής σεζόν στο μαγευτικό χώρο του τένις έρχεται στο Eurosport. Αθλητές όπως ο Ρότζερ Φέντερερ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Άντι Μάρεϊ, ο Ράφα Ναδάλ, η Σερένα Γουίλιαμς, η Σιμόνα Χάλεπ και η Βικτόρια Αζαρένκα δίνουν το «παρών» στα χωμάτινα γαλλικά κορτ και διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο του French Open. Μετά το εντυπωσιακό θέαμα που παρακολούθησαν άπαντες στο πρώτο Grand Slam στη Μελβούρνη, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στο Παρίσι, όπου τα «αστέρια» του παγκόσμιου τένις θα κλέψουν λίγο από τη λάμψη της πόλης του Φωτός.


«Βόλτα στο κενό»: Μία αληθινή ιστορία που κόβει την ανάσα έρχεται στα κανάλια Novacinema
Η συναρπαστική αληθινή ιστορία του Γάλλου ισορροπιστή Φιλίπ Πετίτ, ο οποίος διέσχισε το 1974 την απόσταση που χωρίζει τους Δίδυμους Πύργους πάνω σε ένα σύρμα, ζωντανεύει κινηματογραφικά σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις και η «Βόλτα στο κενό» έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 22 Μαΐου 2016, στις 22:00Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντάμε τον Τζότζεφ Γκόρντον – Λέβιτ τον οποίο πλαισιώνουν οι Σαρλότ Λε Μπον και Μπεν Κίνγκσλεϊ. Η ιστορία του Φιλίπ Πετίτ ενέπνευσε πριν κάποια χρόνια τη δημιουργία του οσκαρικού ντοκιμαντέρ «Man on Wire», ενώ η ταινία είναι αφιερωμένη στα θύματα της επίθεσης της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001. Στην ταινία «Βόλτα στο κενό» ο Ρόμπερτ Ζεμέκις χρησιμοποιεί δύο κτίρια τα οποία έχουν γίνει το έμβλημα της τρομοκρατίας και της αβεβαιότητας του 21ου αιώνα στη Δύση και τα λυτρώνει μέσα από την ιστορία του Φιλίπ Πετίτ. Η παράνομη πράξη του Πετίτ μετατρέπεται σε μία ανταπάντηση στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Μία υπενθύμιση ότι η ομορφιά, η διασκέδαση και η ακαταμάχητη ανθρώπινη παρόρμηση για δημιουργία έχουν τη δύναμη να διαλύσουν τον τρόμο. Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

...



Δευτέρα 23 Μαϊου Novacinema 1 & Νovacinema 1 HD στις 22:00
«Game of Thrones»
Μην χάσετε κάθε Δευτέρα στις 22:00 το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς Game of Thrones. Η σειρά έχει αποκτήσει στρατιά φανατικών που έχει δημιουργήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό.










Τα «Μαθήματα οδήγησης» με τους εξαιρετικούς Πατρίσια Κλάρκσον και Μπεν Κίνγκσλεϊ έρχονται στα κανάλια Novacinema
Η υποψήφια με Όσκαρ Πατρίσια Κλάρκσον και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπεν Κίνγκσλεϊ πρωταγωνιστούν σε αυτή την τρυφερή κωμωδία, η οποία βασίζεται σε αληθινή ιστορία και έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Τρίτη 24 Μαΐου 2016, στις 22:00Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί δημιουργούν ένα κινηματογραφικό δίδυμο, που δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση – θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλον με έναν αυθόρμητο τρόπο να ξεπεράσουν τις ανασφάλειες τους και τα εμπόδια της ζωής. Πίσω από την κάμερα συναντάμε την Ιζαμπέλ Κοϊξε («Η ζωή χωρίς εμένα», «Ελεγεία ενός έρωτα»). Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή μιας κριτικού βιβλίου που ο σύζυγος της την εγκατέλειψε για μια νεότερη γυναίκα. Στην προσπάθεια της να κερδίσει πάλι την ανεξαρτησία της θα προσλάβει ένα προσηνή ταξιτζή από την Ινδία, ο οποίος ετοιμάζεται να παντρευτεί με προξενιό, για να της μάθει να οδηγεί. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


«Ξενοδοχείο για Τέρατα 2»: Η αγαπημένη δρακουλοπαρέα επιστρέφει στα κανάλια Novacinema
Η συνέχεια της ξεκαρδιστικής κωμικής περιπέτειας κινουμένων σχεδίων «Ξενοδοχείο για Τέρατα» έρχεται, μεταγλωττισμένη, σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, το Σάββατο 28 Μαΐου 2016, στις 22:00Οι θαμώνες του Ξενοδοχείου για Τέρατα είναι πανέτοιμοι για δράση και θα παρασύρουν μικρούς και μεγάλους σε έναν ιδιαίτερο, φοβερά διασκεδαστικό κόσμο, ενώ εμφανίζονται και καινούριοι υπάλληλοι που έχουν εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες. Η ταινία χρειάστηκε δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί και περίπου 200 άτομα από διαφορετικές ειδικότητες ψηφιακού animationΣτο «Ξενοδοχείο για Τέρατα 2» όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο και επιτέλους οι πόρτες είναι ανοιχτές και για τους κοινούς θνητούς, δηλαδή τους ανθρώπους. Παρόλα αυτά, ο Κόμης Δράκουλας ανησυχεί για το αξιολάτρευτο εγγονάκι του, τον Ντένισεβιτς, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια βαμπιροσύνης. Η Μέιβις από την άλλη, αποφασίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο μιας πιο φυσιολογικής ανατροφής του γιου της στον κόσμο των ανθρώπων και κάνει ένα διερευνητικό ταξίδι με τον Τζόνι στα πεθερικά της. Η ταινία θα μεταδοθεί στην αρχική της εκδοχή στα αγγλικά, υποτιτλισμένη, με τις φωνές των Άνταμ Σάντλερ, Σελένα Γκόμεζ, Άντι Σάμπεργκ, Στιβ Μπουσέμπι, Κέβιν Τζέιμς και Ντέιβιντ Σπέιντ την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, στις 18:15.Μετά την προβολή της η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

«Όσο είμαστε νέοι»: Μία ιδιαίτερη κομεντί για το πέρασμα του χρόνου έρχεται στα κανάλια Novacinema
Ο σκηνοθέτης του υπέροχου «Frances Ha» Νόα Μπάουμπαχ δημιουργεί το εξαιρετικό αισθηματικό δράμα «Όσο είμαστε νέοι» το οποίο έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016, στις 22:00. Το «Όσο είμαστε νέοι» επικεντρώνεται στο πέρασμα του χρόνου, την αλλαγή των αξιών αλλά και τη δυνατότητα της αναθεώρησης τους όταν νιώθεις ότι παρόλο που όλα είναι «τακτοποιημένα» κάτι λείπει. Το πρωταγωνιστικό καστ των Μπεν Στίλερ, Ναόμι Γουότς, Άνταμ Ντράιβερ και Αμάντα Σέιφριντ είναι πραγματικά εξαιρετικό και διαθέτει μοναδική χημεία. Ο σαραντάρης Νεοϋορκέζος Τζος (Μπεν Στίλερ) παρακολουθεί τη ζωή και την καριέρα του να βαλτώνουν, όταν ένα ζευγάρι χίπστερ εικοσάρηδων, που ακολουθεί έναν ανέμελο και αντισυμβατικό τρόπο ζωής, μπαίνει στη ζωή αυτού και της γυναίκας του (Ναόμι Γουότς) και την ανατρέπει. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται! Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


«Fantastic Four»: Οι υπερήρωες της Marvel επιστρέφουν στα  κανάλια Novacinema
Η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά των υπερηρώων της Marvel «Fantastic Four», σε σκηνοθεσία του Τζος Τρανκ, έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, στις 22:00Οι Μάιλς Τέλερ (Ριντ Ρίτσαρντς), Κέιτ Μάρα (Σου Στορμ), Τζέιμι Μπελ (Μπεν Γκριμ) και Μάικλ Μπ. Τζόρνταν (Τζόνυ Στορμ) ενσαρκώνουν τους «Fantastic Four». Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα νεαρών επιστημόνων οι οποίοι συνεργάζονται σε ένα καινοτόμο τεχνολογικό ινστιτούτο με σκοπό να τελειοποιήσουν μια μηχανή τηλεμεταφοράς σε άλλη διάσταση. Η προσπάθεια τους θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς, μετά από μία διαστημική βόλτα, όσοι επιστρέψουν στη βάση τους θα έχουν υποστεί ολοκληρωτική γενετική μετάλλαξη. Ο Ριντ θα δει το σώμα του να παίρνει διαφορετικές μορφές και σχήματα, η Σου θα νιώσει την ύλη της να γίνεται αόρατη, ο Τζόνι θα δει το φλεγόμενο κορμί του να έχει πτητικές ικανότητες, ενώ ο Μπεν, που έχει υποστεί και τη μεγαλύτερη ζημιά, θα καταλάβει πως βρίσκεται ολόκληρος καλυμμένος από γιγάντιους βράχους, που όμως του δίνουν τρομακτική δύναμη. Τώρα, καλούνται να να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη Γη από ένα παλιό φίλο που …πέρασε στην άλλη πλευρά! Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

«Drones: Θάνατος από ψηλά» - Μία αληθινή ιστορία για τις επιπτώσεις του πολέμου στα κανάλια Novacinema
Η ταινία «Drones: Θάνατος από ψηλά» είναι η δεύτερη συνεργασία του Ίθαν Χοκ με τον σκηνοθέτη Άντριου Νίκολ (Gattaca) και έρχεται σε ‘Α τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016, στις 22:00. Η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αναδεικνύει τα δεινά του πολέμου και τα ηθικά διλήμματα που εμπεριέχονται στις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν σε μία εμπόλεμη κατάσταση. Η ταινία ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Τον Ίθαν Χοκ πλαισιώνουν οι Μπρους Γκρίνγουντ, Τζάνιουαρι Τζόουνς και Τζέικ Έιμπελ. Ο μάχιμος πιλότος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ Τομ Ίγκαν (Ίθαν Χοκ) υπηρετεί πια ως χειριστής τηλεκατευθυνόμενων βομβών σε αποστολές ενάντια στους Ταλιμπάν. Τα ηθικά διλήμματα όμως είναι μεγάλα. Μήπως δημιουργεί περισσότερους τρομοκράτες από όσους σκοτώνει; Μήπως έχει μπει σε μία διαμάχη χωρίς τέλος; Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!