Θέλεις θέαμα! Θέλεις περισσότερες διοργανώσεις! Θέλεις Novasports!

Θέλεις νίκες; Θέλεις Novasports! Γιατί με τα αθλητικά κανάλια της Nova απολαμβάνεις την ομάδα σου σε όλα τα δημοφιλή σπορ, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, τένις...

Θέλεις τίτλους; Θέλεις Novasports! Γιατί έτσι οι συνδρομητές των κορυφαίων αθλητικών καναλιών της χώρας, θα απολαύσουν τις μεγάλες μάχες στα play offs της Super League, στα play offs και στους τελικούς της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, στα play offs και στο Final Four της Euroleague Basketball, καθώς και στο κορυφαίο τουρνουά τένις στον κόσμο, το Wimbledon.

Θέλεις περισσότερες «κούπες»; Θέλεις Novasports! Γιατί οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου από φέτος και μέχρι το 2018 θα απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά το Κύπελλο Αγγλίας με τους ημιτελικούς και τον τελικό, το Κύπελλο Ισπανίας με τον φετινό τελικό Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη και το Κύπελλο Ιταλίας με τον φετινό τελικό Μίλαν - Γιουβέντους.

Τα κανάλια Novasports, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο, εμπλουτίζονται συνεχώς και προσφέρουν στους Έλληνες φιλάθλους κορυφαίες διοργανώσεις, κορυφαίες ομάδες, κορυφαίους αθλητές!

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!