Κύπελλο Αγγλίας και ξένα πρωταθλήματα στα κανάλια Novasports!

Δείτε την Τετάρτη 13/4 τον επαναληπτικό προημιτελικό Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και άλλες 12 αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το τετραήμερο 15-18/4
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 13 Απριλίου και το τετραήμερο Παρασκευή 15 Απριλίου – Δευτέρα 18 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς κι άλλους 12 συναρπαστικούς αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό, το πορτογαλικό και ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...
...Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τετάρτη 13 Απριλίου και το τετραήμερο Παρασκευή 15 Απριλίου – Δευτέρα 18 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς κι άλλους 12 συναρπαστικούς αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό, το πορτογαλικό και ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Για τους λάτρεις του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του Κυπέλλου Αγγλίας «The Emirates Cup», την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 21:00 η Γουέστ Χαμ θα υποδεχθεί στο «Άπτον Παρκ» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό του 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ». Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί με την Έβερτον στον πρώτο ημιτελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Απριλίου στις 19:15 στο «Ουέμπλεϊ» του Λονδίνου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports 3. Ο δεύτερος ημιτελικός Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ θα διεξαχθεί και αυτός στο «Ουέμπλεϊ» την Κυριακή 24 Απριλίου στις 18:00 και θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Για το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat και την 34η αγωνιστική την Παρασκευή 15 Απριλίου το Novasports 3 θα δείξει στις 21:30 την αναμέτρηση Λιόν - Νις σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Το Σάββατο 16 Απριλίου θα μεταδοθεί στις 18:00 από το Novasports 3 ο αγώνας Παρί Σεν Ζερμέν - Καέν σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 3, η αναμέτρηση Μπορντό - Ανζέ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 22:00 θα προβληθεί από το Novasports 4 ο αγώνας Μονακό - Μαρσέιγ, σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga συνεχίζεται με την 30η αγωνιστική και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις. Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 22:45 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Μορεϊρένσε – Σπόρτινγκ Λισαβόνας σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 22:30 το Novasports 3 θα δείξει τον αγώνα Πόρτο – Νασιονάλ Μαδέιρα σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Τη Δευτέρα 18 Απριλίου στις 21:00 θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Μπράγκα – Τοντέλα με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 4  και σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.

Για την 31η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 20:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας Φέγενορντ – Χρόνιγκεν που θα μεταδοθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλουν το παιχνίδι Ρόντα – Αϊντχόφεν σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Την Κυριακή 17 Απριλίου στις 13:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Άγιαξ – Ουτρέχτη σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη.

Τέλος, για το ρωσικό πρωτάθλημα και την 24 αγωνιστική της Premier League, το Σάββατο 16 Απριλίου στις 17:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Λοκομοτίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στο Novasports 6 το παιχνίδι Ζενίτ – Σπαρτάκ Μόσχας  σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη.

Οι αγώνες Ρόντα – Αϊντχόφεν, Άγιαξ – Ουτρέχτη, Μορεϊρένσε – Σπόρτινγκ, Πόρτο – Νασιονάλ, Ζενίτ – Σπαρτάκ Μόσχας, Λοκομοτίβ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Λιόν – Νις, Παρί Σεν Ζερμέν – Καέν, Μπορντό – Ανζέ, Μονακό – Μαρσέιγ, Φέγενορντ – Χρόνιγκεν, Μπράγκα – Τοντέλα και Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!