Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στα κανάλια Novasports!

Δείτε 12 αναμετρήσεις από το Championnat, την Eredivisie, την Primeira Liga και την Premier League το τετραήμερο 8-11 Απριλίου
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το τετραήμερο Παρασκευή 8 Απριλίου – Δευτέρα 11 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά 12 συναρπαστικούς αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό, το πορτογαλικό και ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. ...
...
Για το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat και την 33η αγωνιστική την Παρασκευή 8 Απριλίου το Novasports 3 θα δείξει στις 21:30 την αναμέτρηση Μονπελιέ - Λιόν σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από έναν κάκιστο Μάρτιο, καθώς είχαν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, βρίσκονται μόλις τέσσερις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και έχουν άμεση βαθμών. Στον αντίποδα οι Λιονέ καταδιώκουν τη Μονακό με έπαθλο τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League κι απέχουν τρεις βαθμούς από τους Μονεγάσκους. Το Σάββατο 9 Απριλίου θα μεταδοθεί στις 18:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Γκινγκάμπ - Παρί Σεν Ζερμέν σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Η Γκινγκάμπ δε θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες κοντά στην ουρά της βαθμολογίας όσο πλησιάζει το τέλος του Championnat, αλλά η 33η αγωνιστική φέρνει μπροστά την Παρί Σεν Ζερμέν. Η αρμάδα του Μπλαν, ανάμεσα στους αγώνες με Μάντσεστερ Σίτι και αφού διέλυσε και τη Νις με 4-1, πάει στο «Ρουντουρού» με τον αέρα της πρωταθλήτριας Γαλλίας κυνηγώντας πια μόνο τα ρεκόρ. Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 4, η αναμέτρηση Σεντ Ετιέν - Τρουά σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Έκτη στη βαθμολογία και σε τροχιά Ευρώπης με 48 βαθμούς η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Τρουά σε ματς με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 22:00 θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Μαρσέιγ - Μπορντό, σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Η Mαρσέιγ είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο φετινό πρωτάθλημα (15). Αγνοεί τη νίκη στο Championnat από τις 2 Φεβρουαρίου και το 1-0 επί της Μονπελιέ. Η Μπορντό νίκησε για τελευταία φορά στη Μασσαλία το 2008 (2-1).

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga συνεχίζεται με την 29η αγωνιστική και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν τέσσερις αναμετρήσεις. Την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 22:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα προβάλλει το παιχνίδι Μποαβίστα - Αρούκα σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Έξι στροφές πριν από το τέλος του πορτογαλικού πρωταθλήματος, η Μποαβίστα, που θέλει να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, παίζει στην έδρα της, που αποδεικνύεται φέτος η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας του Σάντσεθ, με μία από τις εκπλήξεις της εφετινής Primeira Liga, τη γειτονική  Αροούκα. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επαναλάβουν ό,τι έκαναν μέσα στο Οπόρτο κερδίζοντας τη μεγάλη Πόρτο, αυτή τη φορά και στη συνοικία της ίδιας πόλης, Μποαβίστα. Το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:30 το Novasports 3 θα δείξει τον αγώνα Ακαντέμικα – Μπενφίκα σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου. Η προτελευταία της βαθμολογίας Ακαντέμικα υποδέχεται την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Με μόλις μία νίκη στα 11 τελευταία της παιχνίδια έχει άμεση ανάγκη από βαθμούς, απέναντι σε μία ομάδα που θέλει και αυτή από την πλευρά της τη νίκη, ώστε να κρατήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από τη 2η Σπόρτινγκ. Στις 22:45 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρίτιμο σε περιγραφή του Αποστόλη Λάμπου. Η Σπόρτινγκ φιλοξενεί την αδιάφορη Μαρίτιμο με σκοπό τη νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα της Λισαβόνας σε απόσταση αναπνοής από την Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και οι φιλοξενούμενοι τη δεύτερη χειρότερη άμυνα. Τη Δευτέρα 11 Απριλίου στις 22:00 θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD ο αγώνας Ρίο Άβε – Γκιμαράες σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη διεκδίκηση της εξόδου στο Europa League καθώς απέχουν 2 βαθμούς από την 5η θέση ενώ οι φιλοξενούμενοι επιχειρούν με νίκη να διατηρήσουν ζωντανή την προοπτική διεκδίκησης του ίδιου στόχου, καθώς απέχουν 7 βαθμούς από την αντίπαλό τους.

Για την 30η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 20:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας Καμπούρ - Άγιαξ που θα μεταδοθεί από το Novasports 7 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου. Η ουραγός Καμπούρ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αγιαξ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται ένα μόλις βαθμό πίσω από τα μπαράζ και χρειάζεται πόντους για να ελπίζει. Από την άλλη, η ομάδα του Φρανκ ντε Μπουρ είναι στην κορυφή και θέλει να παραμείνει. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλουν το παιχνίδι Αϊντχόφεν - Βίλεμ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα από τον Αγιαξ, υποχώρησαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης και οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να αποδειχθεί καταδικαστική στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι πασχίζουν να μείνουν πάνω από τη ζώνη των μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο οι 4 σερί ήττες στο δύσκολο πρόγραμμα που διανύουν τους έχουν βάλει σε αρνητική τροχιά.

Τέλος, για το ρωσικό πρωτάθλημα και την 23 αγωνιστική της Premier League, το Σάββατο 9 Απριλίου στις 13:30 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μορντόβια σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Την επιστροφή στις νίκες επιζητεί η ΤΣΣΚΑ η οποία υποδέχεται στη Μόσχα την εκ των ουραγών Μορντόβια, με τους Μοσχοβίτες να προέρχονται από την ήττα στο ντέρμπι με τη Ζενίτ, απώλεια που τους έφερε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, Ροστόφ. Ο αγώνας των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, παραμένει ο πιο παραγωγικός των τελευταίων ετών στη Ρωσία, αφού η Μορντόβια προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0, ωστόσο με επική αντεπίθεση οι Μοσχοβίτες επιβλήθηκαν με 6-4. Στις 14:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Άμκαρ - Ζενίτ  σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. Η Ζενίτ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 40 βαθμούς και η Άμκαρ στην 9η θέση με 25. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη εντός έδρας στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ και διατηρούν ζωντανές τις ελπίδες τους για τη διεκδίκηση του τίτλου. Η Άμκαρ προέρχεται από ισοπαλία κόντρα στην Κούμπαν Κράσνονταρ. Πρώτος σκόρερ της Ζενίτ αλλά και του πρωταθλήματος Ρωσίας, είναι ο Χουλκ και προπονητής της Ζενίτ ο Άντρε Βίλα Μπόας.

Οι αγώνες Αϊντχόφεν – Βίλεμ, Μποαβίστα – Αρούκα, Ακαντέμικα – Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρίτιμο, Ρίο Άβε – Γκιμαράες, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μορντόβια θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Μονπελιέ – Λιόν, Γκινγκάμπ – Παρί Σεν Ζερμέν, Σεντ Ετιέν – Τρουά, Μαρσέιγ – Μπορντό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μορντόβια θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!