Πρεμιέρες Ιανουαρίου σε FOX και FOXlife...

Ψυχαγωγικές πρεμιέρες Ιανουαρίου μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOXlife, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV*, Cyta) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...








THE X-FILES
Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς έρχεται αποκλειστικά στο FOX σε ταυτόχρονη προβολή με την Αμερική!
Πρεμιέρα στο FOX  - Δευτέρα  25 Ιανουαρίου 06:15 - Fox Play On Demand
13 χρόνια μετά την πρώτη προβολή, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς «The X-Files» έρχεται στο FOX με 6 νέα συναρπαστικά επεισόδια. Από το δημιουργό/παραγωγό Chris Carter, οι πρωταγωνιστές David Duchovny και Gillian Anderson ενσαρκώνουν και πάλι τους δημοφιλείς πράκτορες του FBI, Mulder και Scully. Από την πρεμιέρα των X-Files το 1993, εκατομμύρια θαυμαστές αυτοαποκαλούμενοι «X-Philes» περνούσαν τις Κυριακές τους με αγωνία, καθώς ο πανέξυπνος και αγέλαστος πράκτορας του FBI, Fox Mulder ερευνούσε, με τη βοήθεια της συναδέλφου του Dana Scully, ανεξήγητες υποθέσεις, X-Files, οι απαντήσεις για τις οποίες εμπλέκουν παραφυσικά φαινόμενα. Πρόκειται για τη μεγαλειώδη επιστροφή του βραβευμένου με Emmy και Χρυσή Σφαίρα φαινομένου της pop κουλτούρας, το οποίο παραμένει μια από τις μακροβιότερες σειρές επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία της τηλεόρασης. Η σειρά «The X-Files» κάνει πρεμιέρα στο FOX, τη Δευτέρα στις 06:15 το πρωί, ταυτόχρονα με την Αμερική και επανάληψη το ίδιο βράδυ στις 21:50. Το 2ο επεισόδιο θα προβληθεί την αμέσως επόμενη ημέρα, Τρίτη 26 Ιανουαρίου στις 06:15 και 21:50, ενώ τα 4 νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Τρίτη στις 06:15 με επανάληψη την ίδια ημέρα στις 21:50.


QUANTICO
Η superstar του Bollywood, Priyanka Chopra, πρωταγωνιστεί ως εκπαιδευόμενη πράκτορας του FBI, στη νέα σειρά δράσης του FOX Life!
Πρεμιέρα στο FOX Life  - Τρίτη  5 Ιανουαρίου 21:50
Το «Quantico» αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας νεοσύλλεκτων του FBI, οι οποίοι προσπαθούν να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στη βάση Quantico της Virginia. Πρόκειται για τους καλύτερους και πιο ικανούς νεοσύλλεκτους, για αυτό και φαίνεται αδύνατο, κάποιος να θεωρείται ύποπτος ως εγκέφαλος της μεγαλύτερης επίθεσης στη Νέα Υόρκη μετά τους Δίδυμους Πύργους. Με εναλλαγές ανάμεσα στο μέλλον (την επόμενη μέρα της τρομοκρατικής επίθεσης στον σταθμό Grand Central) και το παρόν (την διάρκειας 20 εβδομάδων εκπαίδευση στην Ακαδημία του FBI στο Quantico) ακολουθούμε τις ζωές της καλύτερης σειράς νεοσύλλεκτων του FBI.

Στοιχειωμένη από ερωτήσεις σχετικά με το νεκρό πατέρα της και τη μυστηριώδη καριέρα του ως μυστικός πράκτορας, η Alex Parrish (Priyanka Chopra) μπαίνει στο FBI αναζητώντας απαντήσεις. Όταν η Alex μαθαίνει ότι την έχουν παγιδεύσει για μια τρομοκρατική επίθεση, πρέπει να παλέψει για τη ζωή της, ενώ προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος από τους πρώην συναδέλφους της είναι ο πραγματικός τρομοκράτης, πριν ξαναχτυπήσει.



MARVEL’S AGENT CARTER 2
Πρεμιέρα στο FOX - Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 21:50
Η σειρά «Marvel’s Agent Carter» είναι εμπνευσμένη από τις ταινίες της Marvel, «Captain America: The First Avenger» και «Captain America: The Winter Soldier». Η γεμάτη περιπέτεια και ίντριγκα σειρά, επιστρέφει για το 2ο κύκλο επεισοδίων στο FOX, με πρωταγωνίστρια την Hayley Atwell στον ομώνυμο ρόλο. Η Peggy Carter είναι μια ασταμάτητη μυστική πράκτορας της υπηρεσίας SSR (Strategic Scientific Reserve) που έχει αφιερώσει τη ζωή της στην πόλεμο κατά των ατομικών απειλών στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο νέο κύκλο, η Peggy θα πρέπει να ταξιδέψει από τη Νέα Υόρκη στο Los Angeles και να αναλάβει την πιο επικίνδυνη μέχρι στιγμής αποστολή. Ακόμα και αφού βρει νέο σπίτι, νέους φίλους – και ενδεχομένως νέο έρωτα – θα ανακαλύψει πως τα φώτα της δημοσιότητας στο Hollywood κρύβουν μια πολύ επικίνδυνη απειλή, προς όλους εκείνους που έχει ορκιστεί να προστατεύσει.





CASTLE 8
Πρεμιέρα στο FOX Life - Τετάρτη 06 Ιανουαρίου 21:50
Ο μυστηριώδης συγγραφέας Richard Castle (Nathan Fillion) ήρθε σε επαφή με την αστυνομία της Νέας Υόρκης για πρώτη φορά όταν βοήθησε στην επίλυση μιας σειράς από φόνους, που βασίζονταν στις σελίδες των διάσημων βιβλίων του. Υποφέροντας από έλλειψη έμπνευσης, ο Castle βρίσκει τη νέα μούσα του, στο πρόσωπο της όμορφης και έξυπνης ντετέκτιβ της αστυνομίας Kate Beckett (Stana Katic). Συνδυάζοντας τη συγγραφική διαίσθηση του Castle και τη δημιουργικά μεθοδική δουλειά της Beckett, διανύουν 7 χρόνια επιλύοντας ανθρωποκτονίες στη Νέα Υόρκη. Και φυσικά, παρά τους δισταγμούς, ερωτεύονται ο ένας τον άλλο. Μετά την επιτυχία της στις εξετάσεις για αρχηγός του τμήματος, η Beckett μένει έκπληκτη όταν μαθαίνει ότι την προωθούν και για πολιτική καριέρα. Ποιον δρόμο θα διαλέξει και πώς θα καταφέρει το διάσημο ζευγάρι της Νέας Υόρκης, να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα;




ELEMENTARY 4
Πρεμιέρα στο FOX - Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 21:50
Οι πρωταγωνιστές του «Elementary», Jonny Lee Miller, ντετέκτιβ Sherlock Holmes και Lucy Liu, Dr. Joan Watson, είναι δύο συνεργάτες που λύνουν τις πιο δύσκολες αστυνομικές υποθέσεις στη Νέα Υόρκη. Αρχικά, η σχέση ανάμεσα στην Watson και τον Holmes βασιζόταν στην επιτήρηση, γρήγορα όμως εξελίχθηκε σε μια άρτια επαγγελματική διερευνητική συνύπαρξη, μέχρι τη στιγμή που εκείνος επέλεξε να διακόψει τη συνεργασία τους και να δεχθεί μια θέση στην M16 στο Λονδίνο. Μετά την επιστροφή του, ο Holmes έμαθε ότι η Watson είχε ανοίξει πλέον το δικό της γραφείο ιδιωτικών ερευνών και είναι η βασική σύμβουλος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, δουλεύοντας συχνά με τον αρχηγό Thomas Gregson (Aidan Quinn) και τον ντετέκτιβ Marcus Bell (Jon Michael Hill). Στο νέο κύκλο Holmes και Watson πρέπει να βασιστούν ο ένας στον άλλον για να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και όλα αυτά ενώ αντιμετωπίζουν την επιστροφή του αποξενωμένου πατέρα του Sherlock, Morland Holmes (John Noble).


THE MUPPETS
Tune In στις 21.25 - Κάθε Τρίτη στο FOX life

Τα Muppets επέστρεψαν ξανά στην τηλεόραση, με ένα σύγχρονο show γυρισμένο σαν ντοκιμαντέρ. Για πρώτη φορά, η κάμερα καταγράφει την προσωπική ζωή και τις σχέσεις των ίδιων των Muppets, τόσο στο σπίτι όσο και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον. Έρωτες, χωρισμοί, κατορθώματα, απογοητεύσεις, επιθυμίες και πάθη. Ένα πιο ενήλικο Muppet Show, που απευθύνεται σε «παιδιά» όλων των ηλικιών. Πρωταγωνιστούν οι: Kermit the Frog, Miss Piggy, Fozzie Bear, The Great Gonzo, Pepe the King Prawn, Rizzo, Scooter, Rowlf και The Electric Mayhem. Στο show έχουν εμφανίζονται σταθερά πολλοί celebrities και μουσικοί, ως καλεσμένοι στο Up Late with Miss Piggy, το μεταμεσονύχτιο talk-show με παρουσιάστρια τη Miss Piggy, στο οποίο ο Kermit είναι παραγωγός. Ο Kermit και η Miss Piggy έχουν χωρίσει, αλλά όλοι περιμένουν να δουν την επανασύνδεση του αγαπημένου ζευγαριού.



(*) Οι πλατφόρμες Vodafone TV και PRIMETel εκπέμπουν μόνο το δίκτυο FOX.