Mozart in the Jungle, The Odd Couple, Orphan Black s2 & άλλες νέες σειρές στο OTE CINEMA 4HD του OTE TV...

Πολλές νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV, απ’ όπου ξεχωρίζουν η τολμηρή κωμωδία Mozart in the Jungle με τον υποψήφιο για BAFTA Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, η βασισμένη στο κλασικό έργο του Νιλ Σάιμον κωμική σειρά The Odd Couple με τους Μάθιου Πέρι και Τόμας Λένον, ο 2ος κύκλος της sci-fi σειράς Orphan Black που έχει κάνει αίσθηση σε Ευρώπη και Αμερική, αλλά και η εξαιρετική μίνι-σειρά Mapp & Lucia με τις Μιράντα Ρίτσαρντσον και Άννα Τσάνσελορ...

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν επίσης το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στο μιούζικαλ κάθε Τρίτη βράδυ με το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα να περιλαμβάνει τα αριστουργηματικά West Side Story και Ο Βιολιστής Στη Στέγη.
Στα αθλητικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ευρωπαϊκά ντέρμπι Λάτσιο-Γιουβέντους στην Serie A και Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ για την Bundesliga, ενώ στο μπάσκετ τα κανάλια OTE SPORT φιλοξενούν ένα από τα   ιστορικότερα ντέρμπι του Ελληνικού μπάσκετ, Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Χάποελ Ιερουσαλήμ για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup.

Πλούσια δράση από τα ευρωπαϊκά γήπεδα φιλοξενούν και αυτή την εβδομάδα τα αθλητικά κανάλια του OTE TV.  Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκινάει από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου με την αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική του Καμπιονάτο Λάτσιο-Γιουβέντους, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά στις 21.45 από το OTE SPORT 2HD.  Με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, το πρωτάθλημα της Bundesliga συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των φιλάθλων καθώς η αναγεννημένη Γκλάντμπαχ υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπάγερν Μονάχου (16.30, OTE SPORT 3HD), ενώ στις 19.30 στο ίδιο κανάλι η 3η στη βαθμολογία Βόλφσμπουργκ επιδιώκει τη νίκη προκειμένου να διατηρηθεί σε απόσταση βολής από την 2η Ντόρτμουντ που με την σειρά της θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον χαμένο περσινό τελικό στο κύπελλο Γερμανίας. Δυνατό τεστ και για την πρωτοπόρο του Ισπανικού πρωταθλήματος Μπαρτσελόνα που για την 14η αγωνιστική της La Liga αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βαλένθια (5 Δεκεμβρίου, 21.30, OTE SPORT 2HD), ενώ η Ρεάλ υποδέχεται την Χετάφε (5 Δεκεμβρίου, 17.00, OTE SPORT 2HD) και η Ατλέτικο κοντράρεται εκτός έδρας με την Γρανάδα (5 Δεκεμβρίου, 19.15, OTE SPORT 2HD).
Τα παρκέ των καναλιών OTE SPORT υποδέχονται ένα από τα ιστορικότερα ντέρμπι του Ελληνικού μπάσκετ. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενεί την ΑΕΚ με τις δύο ομάδες να τρέχουν το ίδιο ρεκόρ έχοντας 7 νίκες και 1 ήττα καθιστώντας την  μεταξύ τους αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ιδιαίτερα σημαντική για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο τέλος της σεζόν που θα σημάνει και πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα προβληθεί την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, στις 19:00 στο OTE SPORT 4HD.
Η ΑΕΚ, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ετοιμάζει τις βαλίτσες για μια ακόμα σπουδαία αναμέτρηση που θα κρίνει το μέλλον της στα ευρωπαϊκά παρκέ. Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Eurocup, σε απευθείας μετάδοση από το OTE SPORT 4HD στις 19.00, Χάποελ Ιερουσαλήμ και ΑΕΚ διεκδικούν μία θέση για τους 32 της διοργάνωσης.

Πολλές νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στο κανάλι OTE CINEMA 4HD του OTE TV. Την αρχή κάνει η κωμική σειρά The Odd Couple με τους Μάθιου Πέρι και Τόμας Λένον, στο ρόλο δύο ανδρών που αναγκάζονται να μοιραστούν το ίδιο διαμέρισμα μετά το διαζύγιό τους (Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 22.00) και στις 22.30 ξεκινάει ο 1ος κύκλος της τολμηρής κωμικής σειράς Mozart in the Jungle με τον υποψήφιο για BAFTA Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ στον ρόλο ενός νεαρού διευθυντή ορχήστρας που ταράζει τα νερά της κλασικής μουσικής σκηνής της Νέας Υόρκης. Την ίδια μέρα στις 23.00 αρχίζει ο 2ος κύκλος της υποψήφιας για Χρυσή Σφαίρα sci-fi περιπέτειας Orphan Black με τους Τατιάνα Μάσλανι, Ντίλαν Μπράις και Τζόρνταν Γκάβαρις, ενώ μία μέρα μετά, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 22.00, η νέα μίνι-σειρά Mapp & Lucia με την Μιράντα Ρίτσαρντσον και την Άννα Τσάνσελορ  εξετάζει την κοινωνική αντιπαλότητα μεταξύ 2 γυναικών στη δεκαετία του ’30.
Η εβδομάδα με τις πρεμιέρες νέων σειρών στο ΟΤΕ CINEMA 4HD κλείνει με την προβολή της δραματικής μίνι σειράς, Life in Squares (Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 22.00) για τη στενή σχέση των αδελφών Βανέσα Μπελ και Βιρτζίνια Γουλφ.
Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα του OTE CINEMA 1HD ξεχωρίζουν η θρυλική -και υποψήφια για Όσκαρ- κωμωδία του Μπλέικ Έντουαρντς Ο Ροζ Πάνθηρας με τον αξεπέραστο Πίτερ Σέλερς (Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, 21.00), το cult -και υποψήφιο για 3 Όσκαρ- Star Trek: Η Ταινία με τους Λέοναρντ Νίμοϊ, Γουίλιαμ Σάτνερ και Τζορτζ Τακέϊ (Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, 18.00), αλλά και η εκρηκτική κωμωδία Μόνο Χίλιες Λέξεις με τον Έντι Μέρφι, στη ζώνη Sunday Blockbuster(21.00).
Οσκαρικές ταινίες και μιούζικαλ μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο OTE CINEMA 2. Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η κωμωδία μυστηρίου Bugsy Malone του Άλαν Πάρκερ, με την βραβευμένη με Όσκαρ Τζόντι Φόστερ, η οποία αφηγείται την ιστορία του διαβόητου γκάνγκστερ, έχοντας ως βασικό καστ μόνο παιδιά, ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού στα μιούζικαλ την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου (19.20 & 22.00) θα προβληθούν το αριστουργηματικό West Side Story, αλλά και η οσκαρική ταινία O Βιολιστής Στη Στέγη.
Στη νέα σειρά του Discovery Science HD, Strip The Cosmos, ξεδιπλώνεται ο εντυπωσιακός και ανεξερεύνητος κόσμος του διαστήματος (Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, 22.00), ενώ η δημοφιλής και υποψήφια 6 Emmy σειρά ντοκιμαντέρ MythBusters του Discovery Channel, επανέρχεται με νέο κύκλο επεισοδίων και νέα τολμηρά πειράματα από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 20.00.

Η σειρά ντοκιμαντέρ Shackleton, για τον Έρνεστ Σάκλτον έναν από τους σπουδαιότερους εξερευνητές του 20ου αιώνα (παρά τα 3 καταστροφικά ταξίδια του στην Ανταρκτική), θα προβληθεί στο National Geographic HD την Κυριακή 6 και το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου (19.00).
Ταξιδέψτε σε έναν εξωπραγματικό κόσμο φωτιάς και πάγου στην κορυφή του μεγαλύτερου ηφαιστείου της Αμερικής, μέσα από τη νέα σειρά του Nat Geo Wild HD Wild Yellowstone. Ο ακραίος αυτός τόπος βρίσκεται σε υψόμετρο 3.200 μέτρων στα Βραχώδη Όρη και δοκιμάζει τις αντοχές των άγριων ζώων.
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, στο παιδικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του χριστουγεννιάτικου animation Frozen in Time (17.10), αλλά και αυτή του Frozen Fever (18.25) στο Disney Channel.

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 27 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.