Η Super League παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports!

Δείτε live και τους 8 αγώνες της 12ης αγωνιστικής το τριήμερο 28-30 Νοεμβρίου 
Η Super League συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και τα κανάλια Novasports, θα προσφέρουν τα πάντα στους φιλάθλους γύρω από την αγαπημένη τους ομάδα! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, το τριήμερο Σάββατο 28 Νοεμβρίου – Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, τους αγώνες Ηρακλής - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Παναιτωλικός, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΟΚ, καθώς και τα υπόλοιπα παιχνίδια για την 12η αγωνιστική.
Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, στις 19:30, ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο Στάδιο τον Παναθηναϊκό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Παναγιώτη Στεφάνου και Νίκου Τζουάννη. Νωρίτερα στις 15:00 ο Ατρόμητος θα αναμετρηθεί με τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Κανελλάκη και ρεπορτάζ των Αποστόλη Λάμπου και Γιάννη Φάκαρου. Στις 17:15 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν το παιχνίδι Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ των Γιώργου Βασιλείου και Γιώργου Αργυρόγλου.

Το δεύτερο μέρος της 12ης αγωνιστικής ξεκινάει την Κυριακή 29 Νοεμβρίου με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στις 15:00 οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν στο ΟΑΚΑ τον Παναιτωλικό. Ο αγώνας θα καλυφθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Μανώλη Βογιατζάκη και Αποστόλη Λάμπου. Στις 17:15 θα ακολουθήσουν δύο αναμετρήσεις. Ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί τη Βέροια, σ’ έναν αγώνα που θα καλυφθεί από το Novasports 4 σε περιγραφή του Γιάννη Τσαϊνη και ρεπορτάζ των Νίκου Καπίρη και Διονύση Στρούμπου. Ο Λεβαδειακός θα αντιμετωπίσει τη SkodaΞάνθη με τον αγώνα να προβάλλεται από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Γιώργου Βασιλείου. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου και ρεπορτάζ των Νίκου Γαβαλά και Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Τέλος, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου θα μεταδοθεί στις 19:30 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ των Βασίλη Κωνσταντόπουλου και Κωστή Μπότσαρη.

 «Παίζουμε Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά»
Τα κανάλια Novasports με την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, «Παίζουν Ελλάδα δυνατά τρεις ημέρες στη σειρά», προσφέροντας στους φίλους του ποδοσφαίρου, σφαιρική και συνεχή ενημέρωση για την πορεία της αγαπημένης τους ομάδας. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου μετά το τέλος του βραδινού αγώνα στις 21:30 θα προβληθεί στα Novasports 2 και Novasports 2 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Ηλία Βλάχο και Αντώνη Καρπετόπουλο με τον σχολιασμό και το ρεπορτάζ από τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν, αλλά και το ρεπορτάζ για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις.  Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου από τις 16:00 οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα μπουν στο κλίμα των αγώνων με το «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στις 17:15 θα μεταδοθούν παράλληλα από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD οι δύο αγώνες της ημέρας. Αμέσως μετά το τέλος του βραδινού αγώνα των 19:30, θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Αντώνη Καρπετόπουλο να προστίθεται στην παρέα μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους.
Επίσης, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 21:30 θα προβληθεί από το Novasports 24 HD η εκπομπή «Best of Super League» σε παρουσίαση του Δημήτρη Παπανικολάου, όπου οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων που έχουν ολοκληρωθεί και να ενημερωθούν μέσα σε μία ώρα για όλα όσα θα έχουν διαδραματιστεί στα γήπεδα της Super League. Τέλος, τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στις 19:00 θα ξεκινήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το «Παίζουμε Ελλάδα» με τον Γιάννη Καραλή με όλο τα τελευταία νέα πριν τον αγώνα ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ και θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Η Super League στο Novasports.gr
Οι συνδρομητές Forthnet/Nova για την 12η αγωνιστική θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε live streaming από το Web TV του Novasports.gr, τον αγώνα Ατρόμητος - Πανθρακικός (Σάββατο 28 Νοεμβρίου, 15:00). Σε ζωντανή ηχητική μετάδοση μέσω του Novasports.gr, θα μεταδοθούν οι αγώνες Ηρακλής - Παναθηναϊκός (Σάββατο 28 Νοεμβρίου, 19:30), ΑΕΚ - Παναιτωλικός (Κυριακή 29 Νοεμβρίου, 15:00), Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (Κυριακή 29 Νοεμβρίου, 19:30) και ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ (Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, 19:30) οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους φιλάθλους. Επίσης, όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag της κάθε αναμέτρησης. Για την 12η αγωνιστική τα hashtag είναι τα εξής: Ατρόμητος - Πανθρακικός:#ATRPANTH, Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα:#PGSSPAS, Ηρακλής – Παναθηναϊκός:#IRAPAO, ΑΕΚ - Παναιτωλικός: #AEKPAN, Πλατανιάς - Βέροια:#PLATVER, Λεβαδειακός – Skoda Ξάνθη:#LEVXANTH, Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης:#OLYAST, ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ:#AELKPAOK
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!