Οι ευρωπαϊκές μάχες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το τριήμερο 18-20/11 τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής της Euroleague Basketball και την προσπάθεια του Δικεφάλου στο Eurocup 
Οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κούμπαν και άλλα 10 παιχνίδια από την 6η αγωνιστική της Euroleague Basketball , καθώς και τον αγώνα Ζολνόκι - ΠΑΟΚ για τη 6η αγωνιστική του Eurocup...


.
Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 19:00 με τον εκτός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr, σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:45 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Χίμκι για την Euroleague Basketball σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.
Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, με έξι αγώνες για την 6η αγωνιστική της Euroleague Basketball. Στις 19:45 θα κοντραριστούν Ζαλγκίρις Κάουνας  και Ζιελόνα Γκόρα, σε μία αναμέτρηση που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:15 θα διασταυρωθούν η Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον αγώνα να μεταδίδεται από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου. Στις 21:30 το Novasports 4 θα δείξει τον αγώνα Λαμποράλ Κούτσα – Αρμάνι Μιλάνο σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μπάγερν Μονάχου – Φενερμπαχτσέ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και την ίδια ώρα το Novasports 6 τον αγώνα Στρασβούργο – Ερυθρός Αστέρας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν τέσσερις αγώνες με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κουμπάν που θα μεταδοθεί στις 21:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Χρήστος Καούρης, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας. Στις 20:00, το Novasports 4 θα μεταδώσει τον αγώνα Αναντόλου Εφές – Λιμόζ σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 21:00 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι Μπάμπεργκ – Ουνικάχα Μάλαγα σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και στις 22:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν την αναμέτρηση Σάσαρι – Νταρουσάφακα σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Μπάγερν Μονάχου – Φενερμπαχτσέ και Παναθηναϊκός – Λοκομοτίβ Κούμπαν αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με  εκλεκτούς καλεσμένους.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!