Νέα τηλεοπτική σεζόν στον OTE TV, με ακόμα πιο συναρπαστικό θέαμα για όλους, κάθε μέρα

Δυνατά και με ενισχυμένο περιεχόμενο ξεκινά η νέα τηλεοπτική σεζόν στον OTE TV, με πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα στα περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, πάνω από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο, 5 παιδικά κανάλια και 10 κανάλια με ντοκιμαντέρ, και ακόμη περισσότερο high definition θέαμα με 27 HD κανάλια...

Αθλητικά
To πιο πλήρες και ποιοτικό αθλητικό πρόγραμμα στην ελληνική τηλεόραση, φιλοξενεί και τη νέα σεζόν ο ΟΤΕ TV στα 13 αθλητικά κανάλια του. Για πρώτη φορά οι Έλληνες τηλεθεατές μπορούν να παρακολουθούν όλους τους αγώνες του UEFA Champions League και όλο το UEFA Europa League σε αποκλειστικότητα, στα κανάλια ΟΤΕ SPORT. Στο ποδόσφαιρο, ο ΟΤΕ TV φιλοξενεί επίσης τα European Qualifiers, τα μεγαλύτερα εθνικά Πρωταθλήματα της Ευρώπης (Barclays Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga) και Κύπελλα από όλο τον κόσμο (Coupe de France, DFP-Pokal, Copa Sudamericana, Copa do Brasil κ.ά.), καθώς επίσης την Football League ΟΠΑΠ.
Στο μπάσκετ, πρεμιέρα έκανε τον Σεπτέμβριο το Eurobasket 2015, με τον OTE TV να καλύπτει όλους τους αγώνες της διοργάνωσης, με δημοσιογραφικές αποστολές, αποκλειστικές μεταδόσεις και καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές, όλα σε υψηλή ευκρίνεια. Συνεχίζονται στα κανάλια OTE SPORT το ΝΒΑ και οι εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα (Basket League ΣΚΡΑΤΣ), ενώ τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ για το Eurocup καλύπτει επίσης ο ΟΤΕ TV. Συνεχίζονται ακόμη οι μεταδόσεις από την ACB Liga Endesa, την Lega Basket Serie A και το WNBA.
Στο τένις, οι κορυφαίες διοργανώσεις ATP World Tour Masters 1000, Barclays ATP World Tour Finals, ATP World Tour 500 και 250, WTA, και μαζί τα Grand Slam -Australian Open, Roland Garos, US Open- μέσω των Eurosport, συνεχίζουν και τη νέα σεζόν να παίζουν στον ΟΤΕ TV, ενώ και τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού, Formula 1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS και Formula E θα τρέχουν και φέτος στα κανάλια OTE SPORT.
Στα άλλα αθλήματα, τις διοργανώσεις των CEV Champions League και Italian Volleyball League Serie A1 (βόλεϊ), Bundesliga Handball και EHF Champions League (χάντμπολ) φιλοξενεί και τη νέα σεζόν ο ΟΤΕ ΤV.
Επίσης, μέσα από τις αθλητικές εκπομπές των OTE SRORT για το ποδόσφαιρο (Ώρα Ελλάδας, Sport Show και Sport Show Highlights, Champions League Show και Europa League Show), το μπάσκετ (Pick n’ Roll), το τένις (Top Spin) και τα μηχανοκίνητα (Grand Prix), αλλά και τη νέα εκπομπή Bras de Fer, όλες με την υπογραφή της έγκριτης δημοσιογραφικής ομάδας του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στις σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις.   
Ταινίες & Σειρές
Με το νέο κινηματογραφικό κανάλι OTE CINEMA 4HD, όπου κάνουν πρεμιέρα νέες βραβευμένες σειρές, και τις ανανεωμένες συνεργασίες του ΟΤΕ TV με μεγάλα χολιγουντιανά στούντιο και εταιρείες διανομής, το κινηματογραφικό πρόγραμμα από τη νέα σεζόν προσφέρει blockbusters (Hobbit: Η Μάχη των Πέντε Στρατών, The Hunger Games: Επανάσταση - Μέρος 1, Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, Οι Μαχητές των Δρόμων 7, Η Θεωρία των Πάντων κ.ά.), βραβευμένες, ανεξάρτητες & art house ταινίες (Ida, Boyhood, White God κ,ά.), αλλά και πολλές νέες σειρές (House of Cards, Orphan Black, Aquarius, Extant, The Affair, Texas Rising κ.ά.) καθώς και νέους κύκλους σειρών (τελευταίος κύκλος Downton Abbey, Orange Is The New Black, Fargo, The Musketeers, Dominion κ.ά.).
O OTE TV συνεργάζεται με την NBC Universal και την MGM για την πρώτη τηλεοπτική προβολή των ταινιών τους, καθώς επίσης με την Disney, την Fox, το HBO, την Miramax και ανεξάρτητες εταιρείες παραγωγής (BBC, Sky Vision, ITV Studios, Tanweer Alliances, Feelgood Entertainment, Spentzos Films κ.ά.).    
Ντοκιμαντέρ
Στα 10 κανάλια ντοκιμαντέρ του OTE TV (National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild HD, Discovery Channel, Discovery HD Showcase, IDX HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD, History HD, Travel Channel HD) από τα οποία τα 8 σε υψηλή ευκρίνεια, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν κορυφαία προγράμματα ντοκιμαντέρ για όλη την οικογένεια.
Παιδικά
Με 5 παιδικά κανάλια, μεταξύ των οποίων και τα 3 κανάλια της Disney μόνο στον ΟΤΕ TV (Disney Channel, Disney Junior, Disney XD) τα παιδιά όλων των ηλικιών απολαμβάνουν ποιοτικό παιδικό πρόγραμμα και εκπομπές.
To πλήρες πακέτο του ΟΤΕ TV, με πλούσιο περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, είναι διαθέσιμο στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς, με 24, 90 ευρώ το μήνα[1].



[1] Η υπηρεσία OTE TV παρέχεται ως αορίστου χρόνου με ελάχιστη 24μηνη παραμονή. Η τιμή ισχύει για κατόχους οικιακής τηλεφωνικής σύνδεσης ΟΤΕ και μετά τους 24 μήνες διαμορφώνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο ΟΤΕ TV.