"Nova Highlights: 09 - 22 Σεπτεμβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 10/09: 
H δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια του Μπομπ Σφουγγαράκη στα κανάλια Novacinema
Προεκλογικό «Λαμπατέρ στην κάλπη» στο Novalifε
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
... 











H δεύτερη κινηματογραφική περιπέτεια του Μπομπ Σφουγγαράκη στα κανάλια Novacinema
Πρεμιέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 στα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD

Ο «Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα νερά του» είναι η δεύτερη υπέροχη ταινία του διάσημου θαλάσσιου σπόγγου, ο οποίος με την αστείρευτη αισιοδοξία του και την ακαταμάχητη αφέλεια του αντιμετωπίζει ποικίλες υποβρύχιες και πάντα κωμικές καταστάσεις. Η ταινία θα παίξει σε Α’ τηλεοπτική προβολή το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD και θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με το ανατρεπτικό χιούμορ, το γρήγορο ρυθμό και το φανταστικό σενάριο.

Η  επιτυχημένη σειρά «Μπομπ Σφουγγαράκης», πάνω στην οποία είναι βασισμένη η ταινία, έχει κερδίσει εκατομμύρια φίλους μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο. Στη δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά «Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα νερά του» ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης τα περνάει φίνα στο βυθό του Μπικίνι. Δουλεύει στο εστιατόριο του κυρίου Καβούρη, φτιάχνοντας τη νοστιμότατη και περιζήτητη καβουροπάτι και στον ελεύθερο χρόνο του διασκεδάζει με τον κολλητό του, τον αστερία Πάτρικ. Όταν ο γαστριμαργικός ανταγωνιστής τους, ο Πλανγκτόν, θα κλέψει τη μυστική συνταγή της καβουροπάτι, ο Μπομπ θ’ αναλάβει δράση. Θα ξεκινήσει ένα οδοιπορικό για να βρει τι συνέβη με τη συνταγή, που θα τον οδηγήσει όχι μόνο έξω, στη στεριά, αλλά και σ’ ένα περιπετειώδες ταξίδι με χρονομηχανή. Οι ήρωες μετατρέπονται σε υπερήρωες για να αντεπεξέλθουν στην αποστολή τους, ενώ η προσθήκη του Μπερκερογένη με τη φωνή του Αντόνιο Μπαντέρας, εξασφαλίζει ακόμα περισσότερο γέλιο.

Ο «Μπομπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’ τα νερά του» ξεπέρασε σε έσοδα τα 300 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και ήταν συνυποψήφια στα βραβεία «KidsChoice 2015», με την ταινία «Οι υπερέξι» που απέσπασε το βραβείο και προβλήθηκε τον Αύγουστο από τα κανάλια Novacinema.

Η ταινία μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη από την υπηρεσία Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την παρακολουθήσουν, όποτε θέλουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ Προβολές των καναλιών Novacinema επισκεφτείτε: www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Προεκλογικό «Λαμπατέρ στην κάλπη» στο Novalifε

Το «Λαμπατέρ στην κάλπη» έρχεται να φωτίσει με το γνώριμο διακριτικό του τρόπο την προεκλογική περίοδο. Από την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στις 23:00 και για πέντε εκπομπές, ο Ανδρέας Ρουμελιώτης υποδέχεται στο γνωστό talk show του Novalifε υποψηφίους της κεντρικής πολιτικής σκηνής (https://youtu.be/atNcDsUFpsg).

Στην πρώτη εκπομπή καλεσμένοι στο στούντιο θα είναι ο υποψήφιος με το ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος και ο υποψήφιος με το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας στο νομό Μεσσηνίας, κ. Θανάσης Πετράκος. Οι τρεις πολιτικοί, ανταλλάσουν απόψεις, παραθέτουν επιχειρήματα και συμβάλλουν στο γόνιμο διάλογο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η εκπομπή όπως και όλο το πρόγραμμα του Novalifε είναι διαθέσιμα και στην πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Δείτε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο στα Social Media, από τις τηλεοπτικές εκπομπές της Nova: www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook.


Nova. Ζεις καλύτερα!

"Nova Highlights: 09 - 22 Σεπτεμβρίου"…   


Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 16:30
«Today»
Καθημερινή εκπομπή που μας θυμίζει τι συνέβη σαν σήμερα στον ελληνικό και διεθνή αθλητισμό.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου Boomerang στις 16:35
«Mr. Bean» (Νέο επεισόδιο)
Ο ανεπανάληπτος κύριος Μπιν επιστρέφει το Σεπτέμβριο στις οθόνες σας και, όπως είναι αναμενόμενο, φέρνει την απόλυτη καταστροφή. Γιατί σε κάθε του βήμα, σε κάθε του εγχείρημα, από την προσπάθειά του να τραβήξει την προσοχή μέχρι τον έρωτά του για μια διάσημη τραγουδίστρια, τα πάντα μπορεί να πάνε στραβά για τον αδέξιο αλλά αξιαγάπητο Μπιν, οδηγώντας σε απίθανες καταστάσεις που προκαλούν άφθονο γέλιο!

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου Novasports 2 & Νovasports 1 HD στις 17:00
«Novasports Classic Zone»
Κλασικοί αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ & βόλεϊ από το πλούσιο αρχειακό υλικό των καναλιών Novasports.

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Γολγοθάς» (Πρεμιέρα)
Κοινωνική, 2014, Σκηνοθεσία: Τζον Μάικλ ΜακΝτόναχ, Ηθοποιοί: Μπρένταν Γκλίσον, Κρις ο Ντόουντ, Κέλι Ρέιλι
Ένας καθολικός παπάς, σε μία μικρή πόλη της Ιρλανδίας, κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης δέχεται απειλές για τη ζωή του από έναν νεαρό άντρα, ο οποίος είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά ως παιδί από κάποιον κληρικό…

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου Novacinema 2 & Novacinema 2 HD στις 19:45
«Φάρεναϊτ 9/11»
Ντοκιμαντέρ, 2004, Σκηνοθεσία: Μάικλ Μουρ, Εμφανίζονται: Μάικλ Μουρ, Οσάμα Μπιν Λάντεν, Τζορτζ Μπους
Η διεισδυτική «ματιά» του Μάικλ Μουρ επικεντρώνεται στην αντιφατική προσωπικότητα του προέδρου George W. Bush καθώς και σε μια σειρά γεγονότων μετά την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.


Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
«Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου – ΠΣΖ-Μπορντό» (Ζ)
Μετά από τη διακοπή λόγω των προκριματικών UEFA τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα υπόσχονται και πάλι πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις. Παρακολουθήστε απόψε το ματς που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου VH1 στις 13:00
«Best of the 00’s»
Απολαύστε ένα συναρπαστικό ταξίδι στο πρόσφατο μουσικό παρελθόν μας, με τα καλύτερα κομμάτια της περασμένης δεκαετίας.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 20:30
«Super League Ελλάδα 2015-16 3η Αγωνιστική» (Ζ)
Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει και πάλι μετά τη διακοπή λόγω των προκριματικών UEFA. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές έδειξαν ότι η φετινή κούρσα θα είναι η πλέον συναρπαστική των τελευταίων ετών.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Νovacinema 1 HD στις 22:00
«Οι ανώριμοι: Διακοπές στην Πάρο» (Πρεμιέρα)
Κωμωδία, 2012, Σκηνοθεσία: Πάολο Τζενοβέζε, Ηθοποιοί: Ραούλ Μπόβα, Μπάρμπορα Μπομπούλοβα
‘Έχοντας κορεστεί από τις δοκιμασίες και τις απαγορεύσεις της πληκτικής καθημερινότητάς τους, οι επτά πρωταγωνιστές αυτής της ταινίας αποφασίζουν κάνουν το ταξίδι που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν όταν τελείωσαν το σχολείο. Συνοδευόμενοι από φίλες, φίλους, συζύγους, γονείς και παιδιά, ετοιμάζονται να ζήσουν νέες περιπέτειες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην πανέμορφη Πάρο!

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Αφεντικά για σκότωμα» (Πρεμιέρα)
Αστυνομική κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Σον Άντερς, Ηθοποιοί: Τζέισον Μπέιτμαν,Τσάρλι Ντέι, Τζέισον Σουντέικις, Τζένιφερ Άνιστον
Ο Νικ, ο Ντέιλ και ο Κερτ αποφασίζουν να γίνουν αφεντικά των εαυτών τους, ανοίγοντας τη δική τους επιχείρηση. Όμως ένας επιτήδειος επενδυτής αποσύρει ξαφνικά την οικονομική του υποστήριξη. Εξαπατημένοι και απογοητευμένοι, οι τρεις συνέταιροι σχεδιάζουν να απαγάγουν τον ενήλικο γιο του επενδυτή για να τον εκβιάσουν…

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 20:30
«Super League Ελλάδα 2015-16 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός» (Z)
Με το σημαντικότερο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κλείνει απόψε η βραδιά των αγώνων Super League. Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τους «πράσινους» να έχουν ρίξει πλέον όλο το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Νovasports 1 HD στις 19:30
«Super League Ελλάδα 2015-16 Ηρακλής-Λεβαδειακός» (Ζ)
Η δράση στην Super League ξεκίνησε και πάλι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής.

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ανήλικη ενήλικη» (Πρεμιέρα)
Κομεντί, 2013, Σκηνοθεσία: Μαξ Μάγιερ, Ηθοποιοί: Σάρα Μπόλγκερ, Τόμας Μαν
H Lucy είναι μια νεαρή κοπέλα που ζει σε μικρή πόλη της Αμερικής. Καθώς ονειρεύεται μία καλύτερη ζωή, βιώνει τον κλονισμό του γάμου των γονιών της, Lainee και Chuck… 

Tρίτη 15 Σεπτεμβρίου Travel Channel στις 21:00
«Ο κόσμος του Γουότς» (Πρεμιέρα νέας σειράς)

Ο δημοσιογράφος Νικ Γουότς έχει επισκεφθεί περισσότερες από 90 χώρες ως ξένος ανταποκριτής και έχει ζήσει σε επτά από αυτές. Στην ολοκαίνουργια σειρά του Travel Channel, τα παράξενα και, ταυτόχρονα, μαγευτικά ταξίδια του τον βρίσκουν στην Οκλαχόμα και στο Κολοράντο όπου αναζητά απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τους καουμπόι. Στην Αλβανία, ο Νικ προσποιείται ότι είναι ένας Αμερικανός που συμμετέχει σε μια τηλεοπτική εκπομπή ενώ ανακαλύπτει πώς είναι να ζει κάποιος στην πιο απομονωμένη περιοχή της Αλάσκας. Επίσης, εξερευνά το πιθανά ενεργό ηφαίστειο Σάστα στην κομητεία Σισκίγιου της Καλιφόρνιας όπου υπάρχουν ιστορίες για ΑΤΙΑ και χαμένους πολιτισμούς. Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και… ταξιδέψτε σε μερικά από πιο συναρπαστικά μέρη του πλανήτη!



Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου Discovery Channel στις 21:00
«Ο χαμένος θησαυρός: Το νησί των φιδιών» (Πρεμιέρα)
Το 1524, μία πολύ μεγάλη ποσότητα χρυσού των Ίνκας κλάπηκε. Για 500 χρόνια Ιησουίτες ιερείς, ιδιώτες όπως ο Τόμας Κάβεντις και άλλοι, μεταξύ των οποίων και ο μαθηματικός Πολ Τιρί, αναζήτησαν τον θρυλικό θησαυρό, ο οποίος ωστόσο παρέμεινε άφαντος. Τώρα όμως μία νέα θεωρία έκανε την εμφάνιση της για το μέρος όπου είναι κρυμμένος – μία απομονωμένη τοποθεσία στην οποία ζουν χιλιάδες δηλητηριώδεις οχιές. Στη νέα σειρά του Discovery Channel, μία ομάδα κορυφαίων εξερευνητών ξεκινά για μία αποστολή που θα διαρκέσει δύο μήνες με στόχο να βρει τον ανεκτίμητο θησαυρό. Στα πλαίσια της αποστολής θα χρειαστεί να λύσουν πολύπλοκους μαθηματικούς γρίφους που προστατεύουν τον θησαυρό – τις ίδιες προκλήσεις που χάλασαν και τα σχέδια αυτών που επιχείρησαν πριν από αυτούς. Κυρίως όμως θα χρειαστούν γερά νεύρα καθώς προορισμός τους είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία του κόσμου, εκεί που ένα και μόνο απρόσεκτο βήμα μπορεί να τους κοστίσει έναν αμύθητο θησαυρό αλλά και τη ζωή τους την ίδια.
       

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου Novacinema 3 στις 21:00
«Ημέρα ανεξαρτησίας»
Περιπέτεια επιστ. φαντασίας, 1996, Σκηνοθεσία: Ρόλαντ Έμεριχ, Ηθοποιοί: Γουίλ Σμιθ, Μπιλ Πούλμαν
Εξωγήινοι εισβάλλουν στη Γη και καταστρέφουν όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου. Όμως, την 4η Ιουλίου ξεκινά η γήινη αντεπίθεση…

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου Novacinema 4 στις 00:05
«Θα κλέψω τη νύφη»
Αισθηματική κωμωδία, 2008, Σκηνοθεσία: Πολ Γουίλαντ, Ηθοποιοί: Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Μισέλ
Μόναγκαν
Ο Τομ αποδέχεται να γίνει ο κύριος επί των τιμών στο γάμο της κολλητής του φίλης Χάνα -μόνο που μόλις τώρα διαπιστώνει ότι η Χάνα είναι η πραγματική του αγάπη!

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου Disney Channel στις 17:50
«Τζέσι» (Νέος κύκλος επεισοδίων)
Η «Τζέσι», μια από τις δημοφιλέστερες σειρές του καναλιού, επιστρέφει αυτόν το μήνα με τον νέο κύκλο επεισοδίων. Μη χάσετε τα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς και απολαύστε την απίθανη νταντά σε νέες περιπέτειες, από τις 17 Σεπτεμβρίου, κάθε Πέμπτη στις 17:50.
Στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου, η Ζούρι ξαφνιάζει τον Μπέρτραμ, ο οποίος ξυρίζει κατά λάθος ένα μέρος από το κεφάλι του Λουκ. Τώρα, εκείνος και η Ζούρι φοβούνται για αντίποινα.
Στο μεταξύ η Ντάρλα επισκέπτεται την Τζέσι, η οποία θέλει να αποφύγει τα πειράγματα για το γάμο κι έτσι της παρουσιάζει τον Τόνι, λέγοντάς της πως είναι ο Μπρουκς.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
«Γαλλικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ρεν-Λιλ» (Ζ)
Ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι από το συναρπαστικό Σαμπιονά έρχεται στα κανάλια Novasports. H 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ξεκινάει απόψε και η Ρεν υποδέχεται τη Λιλ στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Νovasports 1 HD στις 20:45
«Oλλανδικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Χεράκλες-Αϊντχόφεν» (Ζ)
Το πρωτάθλημα έχει αρχίσει ήδη να παίρνει φωτιά και οι ομάδες ρίχνονται στη μάχη της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Απόψε η Χεράκλες υποδέχεται την Αϊντχόφεν.

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Μπόμπ Σφουγγαράκης: Έξω απ’τα νερά του» (Πρεμιέρα)
Οικογενειακή κινουμένων σχεδίων, 2015, Σκηνοθεσία: Πολ Τίμπιτ , Με τις φωνές των: Τομ Κένι, Μπιλ Φάγκερμπεϊκ, Αντόνιο Μπαντέρας / Ελλην. μεταγλώττιση: Λορέντζος Φραγκούλης, Άλκης Ζερβός, Γιάννης Στεφόπουλος
Η ζωή στο Βυθό του Μπικίνι δε θα μπορούσε να είναι καλύτερη για τον αισιόδοξο Μπομπ Σφουγγαράκη και τους φίλους του: τον πιστό αστερία Πάτρικ, τον σαρδόνιο Καλαμάρη, την επιστήμονα σκίουρο Σάντι και τον οστρακόδερμο καπιταλιστή κύριο Καβούρη. Όταν όμως κλέβουν τη σούπερ μυστική συνταγή της Καβουροπάτη, οι αιώνιοι αντίπαλοι, ο αθώος και αφελής Μπομπ Σφουγγαράκης και ο κυνικός Πλαγκτόν, πρέπει να συνεργαστούν ώστε να πολεμήσουν τον σατανικό πειρατή Μπεργκερογένη!

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου  Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο τζογαδόρος» (Πρεμιέρα)
Αστυνομικό θρίλερ, 2014, Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Γουάιατ, Ηθοποιοί: Μαρκ Γουάλμπεργκ, Τζέσικα Λανγκ, Γκρίφιν Κλίβελαντ
Ο Jim Bennett είναι ένας ριψοκίνδυνος τύπος. Εκτός από καθηγητής Αγγλικών, είναι και ένας πολύ τολμηρός τζογαδόρος που θα ποντάρει όλο το ποσό που δανείζεται από ένα γκάνγκστερ, υποθηκεύοντας την ίδια του τη ζωή…

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:15
«Πορτογαλικό πρωτάθλημα Πόρτο-Μπενφίκα» (Ζ)
Το μεγάλο ντέρμπι Πόρτο-Μπενφίκα δεσπόζει στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι έχει και έντονο… ελληνικό ενδιαφέρον αφού στους φιλοξενούμενους αγωνίζονται οι Μήτρογλου και Σάμαρης.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου National Geographic Channel στις 21:00
«Brain games» (Νέο επεισόδιο)

Είστε έτοιμοι για μία πραγματικά ανατρεπτική τηλεοπτική εμπειρία; Η υποψήφια για Emmy σειρά «Brain Games» επιστρέφει με νέα επεισόδια που είναι γεμάτα με διαδραστικά παιχνίδια και πειράματα, σχεδιασμένα για να «παίξουν» με το μυαλό σας και να αποκαλύψουν τις εσωτερικές λειτουργίες του εγκεφάλου σας. Ο οικοδεσπότης της σειράς Τζέισον Σίλβα είναι και πάλι εδώ και ενώνει τις δυνάμεις του με επιφανείς νευροεπιστήμονες και ψυχολόγους προκειμένου να διεισδύσουν στο μυαλό σας και να σας δείξουν τι πραγματικά συμβαίνει εκεί.  Θίγοντας ζητήματα όπως η μνήμη, η ηθική, η κοινή λογική, τα χρήματα, οι παρανοήσεις, τα παραφυσικά φαινόμενα, ο κομφορμισμός αλλά και τις διαφορές ανάμεσα στο αριστερό και το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου, τα νέα επεισόδια του «Brain Games» υπόσχονται ακόμη περισσότερες εγκεφαλικές συγκινήσεις, αφού αυτή τη φορά το βλέμμα στρέφεται προς τα μέσα, σε ένα ιδιαίτερα διασκεδαστικό και αποκαλυπτικό ταξίδι στο εσωτερικό των τριάμισι κιλών ιστού που σας κάνουν να είστε… αυτό που είστε.