Τέσσερις ημέρες με σπουδαίες ομάδες στα κανάλια Novasports!

Παρί, Μαρσέιγ, Μπενφίκα, Άγιαξ, Αϊντχόφεν, Λιόν, Πόρτο, Ζενίτ υπόσχονται πολλά γκολ 
 Η Ευρώπη παίζει μπάλα και τα κανάλια Novasports, προσφέρουν στους συνδρομητές τους σπουδαίες ομάδες και μεγάλους ποδοσφαιριστές! Το τετραήμερο Παρασκευή 21 Αυγούστου – Δευτέρα 24 Αυγούστου οι φίλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 12 συναρπαστικές αναμετρήσεις που υπόσχονται πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ, από το Γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1, το Ολλανδικό πρωτάθλημα Eredivisie, το Πορτογαλικό πρωτάθλημα Primeira Liga και το Ρωσικό πρωτάθλημα Premier League...

.Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 21:30 με την αναμέτρηση Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Έχοντας ξεκινήσει με δύο νίκες, οι πρωταθλητές επισκέπτονται την έδρα της Μονπελιέ, εκεί όπου δεν έχουν ηττηθεί τα 12 τελευταία χρόνια, με τους γηπεδούχους να αναζητούν τους πρώτους βαθμούς τους στο φετινό πρωτάθλημα. Στις 22:30 θα ακολουθήσει το παιχνίδι Ρίο Αβε – Μπράγκα που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι θα επιδιώξουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στη Ρίο Αβε, εκεί όπου την προηγούμενη σεζόν νίκησαν και στο πλαίσιο του πρωταθλήματος αλλά και του Λιγκ Καπ.

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 22 Αυγούστου με πέντε παιχνίδια. Στις 18:00 το Novasports 4 θα δείξει τον αγώνα Λιόν – Ρεν σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. Ενισχυμένη με την παρουσία των Βαλμπουενά και Εμπίουα, η Λιόν υποδέχεται τη Ρεν στοχεύοντας στην πρώτη φετινή εντός έδρας νίκη της. Την ίδια ώρα το Novasports 7 θα προβάλει την αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ροστόφ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Η ΤΣΣΚΑ θέλει να κάνει το «6 στα 6» και να παραμείνει στην κορυφή υποδεχόμενη την αξιόμαχη Ροστόφ που παραμένει αήττητη, μετρώντας μάλιστα δύο νίκες μακριά από την έδρα της. Στις 20:45 θα ακολουθήσει στο Novasports 4 ο αγώνας Χέρενφεν – Αϊντχόφεν σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Οι δύο ομάδες κοντράρονται στον ολλανδικό Βορρά, με τους πρωταθλητές να πηγαίνουν σε μία έδρα όπου έχουν γνωρίσει την ήττα και στις τρεις τελευταίες επισκέψεις τους. Στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν τον αγώνα Ναϊμέγκεν – Άγιαξ σε περιγραφή του Βασίλη Κωνσταντόπουλου. Ο Άγιαξ έχοντας ώθηση από τις δύο εύκολες νίκες του με 3-0 στις πρώτες αγωνιστικές, κοντράρεται με τη Ναϊμέγκεν, από την οποία δεν έχει ηττηθεί από το 2005 και μετά. Τέλος, στις 22:45 το Novasports 3 θα προβάλει το παιχνίδι Μαρίτιμο – Πόρτο σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στη Μαδέιρα η Μαρίτιμο επιθυμεί να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή παράδοση που έχει απέναντι στην Πόρτο, την οποία έχει νικήσει και στα τρία τελευταία ματς των δύο ομάδων στο νησί του Ατλαντικού.


Την Κυριακή 23 Αυγούστου στις 15:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα προβάλουν το παιχνίδι Λιλ – Μπορντό σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Μετά τις Παρί και Μονακό, το δύσκολο πρόγραμμα της Λιλ στην αρχή του Championnat συνεχίζεται με την αναμέτρηση κόντρα στην Μπορντό. Και οι δύο ομάδες δεν έχουν γευτεί ακόμη τη χαρά της νίκης.  Στις 17:45 το Novasports 6 θα δείξει τον αγώνα Φέγενορντ – Φίτεσε σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη. Η Φέγενορντ, με τον Τζοβάνι φαν Μπρόκχορστ στον πάγκο, έχει ήδη δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και θέλει να πάρει εκδίκηση από την Φίτεσε, η οποία πριν από 3 μήνες την είχε συντρίψει με 4-1 στο Ρότερνταμ. Στις 21:15 το Novasports 4 θα προβάλει την αναμέτρηση Αρούκα – Μπενφίκα σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Οι πρωταθλητές, με τους Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη στην αποστολή, φιλοδοξούν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους αυτή τη φορά κόντρα στην Αρούκα, η οποία ουδέποτε έχει νικήσει τους "Αετούς" της Λισαβόνας.  Στις 22:00 το Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Μαρσέιγ – Τρουά σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Με τον παλιό προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, να διαδέχεται τον Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο, η Μαρσέιγ φιλοξενεί την Τρουά και ψάχνει τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Τέλος, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 19:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Ρουμπίν Καζάν – Ζενίτ σε περιγραφή του Άκη Κουζούλη. Στο Καζάν η Ρουμπίν θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε την πρώτη νίκη της, ύστερα από τέσσερις ήττες, ενώ η πρωταθλήτρια Ζενίτ γνώρισε απροσδόκητα την πρώτη φετινή ήττα της και μάλιστα στην Αγία Πετρούπολη από την Κράσνονταρ.

Οι αγώνες Ρίο Άβε – Μπράγκα, Ναϊμέγκεν – Άγιαξ, Μαρίτιμο – Πόρτο, Φέγενορντ – Φίτεσε  και Ρούμπιν Καζάν – Ζενίτ, θα μεταδοθούν ζωντανά από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!