"Nova Highlights: 19 Αυγούστου - 1 Σεπτεμβρίου"…

Νέα Ενημέρωση 19/08: 
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
... 








Τετάρτη 19 Αυγούστου Discovery Channel στις 21:00
«Ονειρεμένες πισίνες: Βουτιά στα βαθιά» - «Insane pools: Off the deep end» (Νέο επεισόδιο)
Ο Λούκας και η ομάδα του, από την εταιρεία Lucas Lagoons – μέλος της οποίας είναι και η μητέρα του, η οποία δεν μασάει τα λόγια της – τα τελευταία 20 χρόνια έχουν κατασκευάσει αμέτρητες πισίνες. Κάθε πελάτης έχει προσωπική εξυπηρέτηση, από τη σχεδίαση μέχρι και το στήσιμο. Η έδρα τους είναι στη Σαρασόντα της Φλόριντα, ωστόσο ταξιδεύουν σε όλη τη χώρα για να στήσουν τις εξωφρενικές κατασκευές τους! Ό,τι κι αν θέλετε, από σιντριβάνια με πίδακες, εκπληκτικά τεχνητά σπήλαια και πισίνες που μοιάζουν με λίμνες, ο Λούκας και η ομάδα του θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε μία όαση νερού. Απολαύστε τα υδάτινα δημιουργήματά τους στη νέα σειρά του Discovery Channel.

Τετάρτη 19 Αυγούστου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Γεύση από αγάπη» - «Sapore di te»
Αισθηµατική κωµωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Κάρλο Βανζίνα, Ηθοποιοί: Βιντσένζο Σαλέµε, Μαουρίτσιο Ματιόλι, Νάνσι Μπρίλι
Οι ζωές διαφόρων ανθρώπων, νέων αλλά και µεγαλύτερων, το καλοκαίρι του ’84, στην παραλία του Forte dei Marmi.


Πέμπτη 20 Αυγούστου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«H επέλαση των Βίκινγκς» - «Northmen: A Viking saga» (Πρεμιέρα)
Περιπέτεια δράσης, 2014, Σκηνοθεσία: Κλαούντιο Φα, Ηθοποιοί: Ράιαν Κουάντεν, Τζέιµς Νόρτον,  Τσάρλι Μέρφι
Μια οµάδα Βίκινγκς, εκδιωγµένοι από τη γη τους, θα αναγκαστούν να διασχίσουν τη βρετανική ύπαιθρο. Όµως καταδιώκονται από Σκοτσέζους πολεµιστές και έναν άγριο στρατό µισθοφόρων.

Παρασκευή 21 Αυγούστου Νovasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:30
«Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου – 3η Αγωνιστική» (Ζ)
To αποψινό ματς ανοίγει την αυλαία της 3ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος και αποτελεί το καλύτερο ορεκτικό ενόψει του … κυρίως πιάτου το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο 22 Αυγούστου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Jersey boys» (Πρεμιέρα)
Αληθινή ιστορία, 2014, Σκηνοθεσία: Κλιντ Ίστγουντ, Ηθοποιοί: Τζον Λόιντ Γιάνγκ, Έρικ Μπέργκεν, Κρίστοφερ Γουόκεν
Πρόκειται για την ιστορία τεσσάρων νέων µε καταγωγή από το Νιου Τζέρσεϊ οι οποίοι ενώθηκαν για να σχηµατίσουν το διάσηµο 60’s ροκ συγκρότηµα  «The Four Seasons». Οι δοκιµασίες και οι θρίαµβοι τους συνοδεύονται από τα χιτ τραγούδια που επηρέασαν µία ολόκληρη γενιά.


Σάββατο 22 Αυγούστου Novasports 2 & Novasports 1 HD στις 23:30
«Πρωτάθλημα Super League – 1η Αγωνιστική» (Ζ)
Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών ξεκινά με κάθε επισημότητα στα κανάλια Novasports, τα οποία συνεχίζουν να προσφέρουν θέαμα, συγκινήσεις και ολοκληρωμένη ενημέρωση. Η νέα αγωνιστική σεζόν της Super League έρχεται με μεγάλες προσδοκίες, νέους στόχους και πολλά καινούργια πρόσωπα στους 16 «μονομάχους», οι οποίοι δηλώνουν πανέτοιμοι για τη μάχη του τίτλου.

Σάββατο 22 Αυγούστου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 23:30
«Παίζουμε Ελλάδα» (Ζ)
Πρεμιέρα στις εκπομπές των καναλιών Novasports για τη νέα σεζόν απόψε. Αμέσως μετά τη λήξη του βραδινού αγώνα στη Super League, η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» αναλαμβάνει να μας μεταφέρει όλα όσα έγιναν στους εναρκτήριους αγώνες του πρωταθλήματος καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων ενόψει των αυριανών αγώνων.

Κυριακή 23 Αυγούστου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:30
«Super League Ολυμπιακός-Πανιώνιος» (Ζ)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα της Super League και θέλει να ξεκινήσει με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Κυριακή 23 Αυγούστου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Fury» (Πρεμιέρα)
Πολεµική περιπέτεια, 2014, Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αγιέρ, Ηθοποιοί: Μπραντ Πιτ, Σάια Λαµπέφ, Λόγκαν Λέρµαν, Μάικλ Πένα Απρίλιος, 1945, οι Σύµµαχοι προελαύνουν στη Γερµανία. Ο σκληροτράχηλος λοχίας Wardaddy ηγείται µιας εξαιρετικά επικίνδυνης αποστολής, έχοντας στη διάθεσή του µόνο ένα τανκ και ένα τετραµελές πλήρωµα. Μπορεί η ολιγοµελής οµάδα, ανάµεσα στους οποίους και ένας νεοσύλλεκτος, να έχει ελάχιστα όπλα στη διάθεσή της, διαθέτει όµως τον ηρωισµό για να πολεµήσει στην «καρδιά» της ναζιστικής Γερµανίας...


Δευτέρα 24 Αυγούστου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 21:30
«Super League  Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός» (Ζ)

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής στη φετινή Super League. H ομάδα του Αγρινίου θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της απέναντι στους «πράσινους» που φιλοδοξούν φέτος να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα.

Δευτέρα 24 Αυγούστου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Jimmys Hall»  (Πρεμιέρα)
Αληθινή ιστορία, 2014, Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς, Ηθοποιοί: Μπάρι Γουόρντ, Σιµόν Κίρµπι, Τζιµ Νόρτον Ιρλανδία, 1921. Ο Jimmy Gralton δηµιουργεί έναν χώρο, όπου οι νέοι µπορούν να παρακολουθήσουν µαθήµατα, να συζητήσουν, να ονειρευτούν και πάνω απ’ όλα να χορέψουν. Η εκκλησία όµως και ορισµένοι πολιτικοί έχουν αντιρρήσεις,ο Jimmy αναγκάζεται να φύγει από τη χώρα και η αίθουσα χορού κλείνει. ∆έκα χρόνια µετά, ο Jimmy επιστρέφει από την Αµερική, για να φροντίσει τη µητέρα του και να κάνει µια ήσυχη ζωή. Η αίθουσα χορού είναι εγκαταλελειµµένη αλλά η κοινότητα πείθει τον Jimmy να την ανακαινίσει…



Τρίτη 25 Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
« Άνθρωπος με τη βαλίτσα » - «The Bag Man»
Αστυνοµικό θρίλερ, 2014 ,Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Γκρόβιτς ,Ηθοποιοί: Τζον Κιούζακ, Ρόµπερτ ντε     Νίρο  Ο σκληροτράχηλος Τζακ θα αναλάβει να µεταφέρει µία µυστηριώδη τσάντα στο περίεργο αφεντικό του, µε την αυστηρή επισήµανση να µην την ανοίξει. Ο Τζακ προσπαθεί µε τον καλύτερο τρόπο να εκτελέσει την αποστολή του, για την οποία θα ανταµειφθεί αδρά…

Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 22:00 στο History
«Alone» (Finale)
Η σειρά που δοκιμάζει τις αντοχές του ανθρώπου όταν καλείται να επιβιώσει ολομόναχος στη φύση φτάνει στο φινάλε της και οι δέκα συμμετέχοντες στην απόλυτη δοκιμασία επιβίωσης περιορίζονται σε έναν, που αναδεικνύεται νικητής. Το «Alone», ένα από τα πιο τολμηρά και δύσκολα πειράματα επιβίωσης που επιχειρήθηκαν ποτέ για την τηλεόραση, στέλνει δέκα άνδρες στην άγρια φύση, έχοντας μαζί τους μόνο ό,τι χωράει ένα σακίδιο πλάτης, σε απομονωμένες περιοχές της νήσου Βανκούβερ, ενός νησιού στα ανοικτά των δυτικών ακτών του Καναδά που κατοικείται από αρκούδες, πούμα και λύκους. Ο καθένας εξ αυτών χωρίζεται από τους άλλους από βουνά και ποτάμια και είναι πραγματικά ολομόναχος στο δύσκολο και αφιλόξενο μέρος. Όποιος αντέξει περισσότερο κερδίζει 500.000 δολάρια!

Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 17:00 στο Eurosport και Eurosport HD
«Tour of Spain» (Ζ)
Ένας από τους διασημότερους ποδηλατικούς γύρους στον κόσμο, ο ισπανικός Vuelta μεταδίδεται ζωντανά από τις συχνότητες των καναλιών του Eurosport, που για μία ακόμη φορά καλύπτουν με κάθε λεπτομέρεια ένα κορυφαίο αθλητικό event. Χιλιάδες θεατές συγκεντρώνονται στους δρόμους των ισπανικών πόλεων για να απολαύσουν την προσπάθεια των αθλητών, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό στόχο τον τερματισμό στην πρωτεύουσα Μαδρίτη. Η φετινή σεζόν είναι ξεχωριστή, καθώς συμπληρώνονται 80 χρόνια από τον πρώτο αγώνα και οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις.

Πέμπτη 27 Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Mindscape» (πρεμιέρα)
Θρίλερ, 2013,Σκηνοθεσία: Χόρχε Ντοράντο, Ηθοποιοί: Μαρκ Στρονγκ, Τάισα Φαρµίγκα
Ο Τζον είναι ένας ντετέκτιβ µε µια µοναδική ικανότητα: διεισδύει στο µυαλό και τις αναµνήσεις των ανθρώπων, πράγµα που τον βοηθάει σε αρκετές υποθέσεις όταν µάρτυρες και θύµατα οµολογούν τις εµπειρίες τους. Όταν αναλαµβάνει την υπόθεση µιας ευφυούς, αλλά προβληµατικής 16χρονης, της Άννα, πρέπει να ξεδιαλύνει αν είναι απλά µια κοπέλα µε αντικοινωνική συµπεριφορά ή θύµα ενός πραγµατικού τραύµατος…





Παρασκευή 28 Αυγούστου Νovasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:30
«Γαλλικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γκενγκάμπ-Μαρσέιγ» (Ζ)
Γκενγκάμπ και Μαρσέιγ αναμετρώνται απόψε στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Σάββατο 29 Αυγούστου Novasports 2 & Novasports 1 HD στις 21:30
«Super League Skoda Ξάνθη-ΑΕΚ» (Ζ)
H ΑΕΚ ταξιδεύει στην Ξάνθη όπου θα την υποδεχτεί η τοπική Skoda στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Θρακιώτες θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους ενώ οι «κιτρινόμαυροι», την 1η αγωνιστική, είναι φιλοξενήσει τον Πλατανιά.

Σάββατο 29 Αυγούστου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:15
«Super League Λεβαδειακός-Ολυμπιακός» (Ζ)
Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι Βοιωτοί έχουν δύσκολο έργο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είναι το φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.
                            
Κυριακή 30  Αυγούστου Novacinema1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Τo κορίτσι που εξαφανίστηκε» - «Gone Girl» (πρεμιέρα)
Θρίλερ µυστηρίου, 2014, Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ ,Ηθοποιοί: Μπεν Άφλεκ,Ρόζαµουντ Πάικ, Νιλ Πάτρικ Χάρις, Τάιλερ Πέρι
Όταν η γυναίκα του εξαφανίζεται µυστηριωδώς κατά την ηµέρα της 5ης επετείου του γάµου τους αφήνοντας να φανούν οι ρωγµές στη σχέση τους και αποκαλύπτοντας σταδιακά έναν λαβύρινθο σκοτεινών σηµείων και µυστικών, ο Νικ Νταν παρασύρεται στον ίλιγγο µιας µιντιακής φρενίτιδας. Παράλληλα τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον µετατρέπουν σε βασικό ύποπτο…

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στο National Geographic Channel
«YouTube revolution»
Το YouTube έγινε 10 ετών και το ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel εξετάζει τα γεγονότα της τελευταίας δεκαετίας, όπως αυτά καταγράφηκαν στο πιο διάσημο κοινωνικό μέσο κοινοποίησης και αναπαραγωγής βίντεο του κόσμου. Αυτή είναι η εκ των έσω ιστορία των πιο σημαντικών βίντεο παγκοσμίως αλλά και της εντυπωσιακής ανόδου της πλατφόρμας, από μία νέα, ανερχόμενη επιχείρηση σε κορυφαία δύναμη στην παγκόσμια αγορά. Δείτε την ιστορία των ανθρώπων που το δημιούργησαν, των αστέρων που γέννησε και των χωρών που άλλαξαν χάρη σε αυτό. Το πρώτο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube ήταν το «Meet Me at the Zoo» από τον συνιδρυτή της πλατφόρμας, τον Τζάουεντ Καρίμ, στις 23 Απριλίου 2005. Μέσα σε μια δεκαετία, η πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο απέκτησε τέτοια δύναμη που κατάφερε να αλλάξει τον κόσμο - μεταμόρφωσε την ποπ κουλτούρα, ξαναέγραψε τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού, κατέρριψε κυβερνήσεις, άλλαξε τη φύση των δελτίων ειδήσεων, μας μύησε στις νέες τάσεις κάθε εποχής και μας σύστησε τον Τζάστιν Μπίμπερ και τη γάτα που φοράει κοστούμι καρχαρία. Όλα αυτά συνέβησαν μέσα σε μία μόλις δεκαετία και εσείς μπορείτε να τα απολαύσετε σε ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ.