Nickelodeon Highlights Σεπτεμβρίου...

Νέα Ενημέρωση: Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Σεπτέμβριο από το "Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...
Nickelodeon Highlights Σεπτεμβρίου...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Σεπτέμβριο από το "Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.




Nickelodeon Highlights Σεπτεμβρίου.... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Σεπτεμβρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

Rabbids Invasion SEASON 2 (νεα επεισοδια)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 16:45 – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16:45
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:55
 
Τα Rabbids επιστρέφουν…

Τα ανεξέλεγκτα αυτά πλάσματα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.


BELLA AND THE BULLDOGS
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:30

Η ζωή της καλύτερης και πιο δημοφιλούς μαζορέτας Bella Dawson θα έχει απρόσμενες ανατροπές, όταν αποφασίζει να κυνηγήσει τα όνειρά της και να γίνει η quarterback της ομάδας ράγκμπι του γυμνασίου της. Τώρα, θα πρέπει να καταλάβει πώς θα ταιριάξει με τα αγόρια – συμπαίχτες της, χωρίς να χάσει τις δύο καλύτερες της φίλες από την ομάδα των μαζορετών – ενώ παράλληλα όλοι προσπαθούν να οδηγήσουν την ομάδα, τους Bulldogs, στη νίκη!





οι “στοιχειωμενοι” χαθαγουεϊσ (The Haunted Hathaways) SEASON 2 (ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:30
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 21:30

 
Η Μισέλ Χάθαγουεϊ και οι δύο της κόρες, η Τέιλορ και η Φράνκι, μετακομίζουν στην Νέα Ορλεάνη όπου θα ανακαλύψουν ότι το νέο τους σπίτι είναι ήδη κατειλημμένο από έναν μπαμπά και τους γιους του... που τυχαίνει να είναι φαντάσματα. Αυτές οι δύο οικογένειες, που στην κυριολεξία είναι από δύο διαφορετικούς κόσμους, θα προσπαθήσουν να ζήσουν μαζί αρμονικά, χωρίς η μία να οδηγήσει την άλλη στην τρέλα…






Paw Patrol SEASON 2 (ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:55
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:55


Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό!
Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.
Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.

ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ (TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES) SEASON 3 (ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 23:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 23:00
 



Αφού έφυγαν από τη Νέα Υόρκη, καταφέρνοντας να γλιτώσουν από τα χέρια του Σρέντερ και του Κρανγκ, η συμμορία βρίσκει καταφύγιο στην οικογενειακή αγροικία της Έιπριλ, βόρεια της πολιτείας Νορθάμπτον, ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις της και να βρει τον τρόπο να σταματήσει τον Κρανγκ. Τα Χελωνονιντζάκια, πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι δεν έχουν δίπλα τους τον Σπλίντερ, αλλά και το ότι ο Λεονάρντο μπορεί να μην επανέλθει πλήρως.