"Nova Highlights: 16 Ιουλίου - 04 Αυγούστου"…

Νέα Ενημέρωση 17/07: 
83 συνολικά από τις φετινές υποψηφιότητες των Emmy Awards προβάλλονται στα κανάλια Novacinema!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…
... 


83 συνολικά από τις φετινές υποψηφιότητες των Emmy Awards προβάλλονται στα κανάλια Novacinema!

Σειρές και ταινίες που προβάλλονται ή θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema, ξεχώρισαν στην ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων για τα 67α Emmy Awards! Στις φετινές υποψηφιότητες ξεχωρίζουν οι σειρές των Novacinema Game of Thrones, Silicon Valley, Newsroom και Boardwalk Empire. 

Συγκεκριμένα το Game of Thrones κυριάρχησε, προτεινόμενο σε 24 συνολικά κατηγορίες - ανάμεσά τους, Σκηνοθεσίας, Καλυτερης Δραματικής σειράς, καθώς και Β' Ανδρικού και Β' Γυναικείου ρόλου. Τα Novacinema κανάλια έχουν προβάλλει όλους τους κύκλους της σειράς σε πρώτη προβολή και συνεχίζουν να προβάλουν την επική σειρά πλέον ταυτόχρονα με την Αμερική.

Η σειρά Silicon Valley επίσης προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική από τα κανάλια Novacinema, και φέτος απέσπασε 7 υποψηφιότητες, μεταξύ αυτών της καλύτερης κωμικής σειράς. Επιπλέον ξεχώρισε η σειρά Boardwalk Empire που έχει προταθεί σε 10 κατηγορίες, ενώ ανάμεσα στις υποψηφιότητες βρίσκονται και οι σειρές Black Sails & Gotham που προβάλλονται με επιτυχία από τα κανάλια Novacinema.

Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας (TV) διεκδικούν βραβείο οι ταινίες Bessie, Grace of Monaco, Hello Ladies: The Movie και Nightingale που θα προβληθούν από τα Novacinema την προσεχή περίοδο. Επίσης στη κατηγορία μίνι σειρά ξεχωρίζουν η Olive Kitteridge με 13 συνολικά υποψηφιότητες και η μίνι σειρά Houdini με 7.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!





Πέμπτη 16 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 22:00
«Φιλικός Αγώνας Ποδοσφαίρου»
H προετοιμασία των ομάδων ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και τα κανάλια Novasports σας δίνουν την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου των ομάδων.

Πέμπτη 16 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Μαζί… με το ζόρι» - «Blended» (Πρεμιέρα)
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Φρανκ Κοράτσι, Ηθοποιοί: Άνταμ Σάντλερ, Ντρου Μπάριμορ, Γουέντι ΜακΛέντον-Κόβεϊ, Κέβιν Νίλον
Ύστερα από ένα καταστροφικό ραντεβού στα τυφλά, οι Λόρεν και Τζιμ δεν θέλουν να δουν ο ένας τον άλλον ποτέ ξανά! Όταν όμως οργανώσουν και οι δύο, εντελώς τυχαία, τις ίδιες οικογενειακές διακοπές με τα παιδιά τους, θα συναντηθούν σε ένα πολυτελές θέρετρο…

Παρασκευή 17 Ιουλίου Novacinema 3 στις 23:00
«Finders keepers» (Πρεμιέρα)
Τρόμου, 2014, Σκηνοθεσία: Αλεξάντερ Γιέλεν, Ηθοποιοί: Τζέιμι Πρέσλι,Στιβ Όστιν
Μια χωρισμένη μητέρα έχει να αντιμετωπίσει την εμμονή της μικρής κόρης της με μια κούκλα, την οποία άφησαν πίσω τους οι προηγούμενοι ένοικοι του καινούργιου τους σπιτιού...

Σάββατο 18 Ιουλίου Νοvacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Χελωνονιντζάκια» - «Teenage: Mutant ninja turtles» (Πρεμιέρα)
Δράσης επ. φαντασίας, Σκηνοθεσία: Τζοναθαν Λίμπεσμαν, Ηθοποιοί: Μέγκαν Φοξ, Γουίλιαμ Φίχτνερ, Γουίλ Άρνετ
Νέα Υόρκη: Ο σατανικός Σρέντερ και η συμμορία του σταδιακά αποκτούν τον απόλυτο έλεγχο της πόλης, από την αστυνομία μέχρι τους πολιτικούς, στοχεύοντας στην απόλυτη οικονομική κυριαρχία τους. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο μέχρι τη στιγμή που τέσσερις μεταλλαγμένες χελώνες, εξπέρ των πολεμικών τεχνών, αποφασίζουν να παρέμβουν…


Κυριακή 19 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Θεέ μου, τι σου κάναμε» - «Serial (bad) weddings» (Πρεμιέρα)
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν, Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Φρεντρίκ Μπελ, Ελοντί Φοντάν
H Mαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι Γάλλων καθολικών αστών, που έχουν τέσσερις κόρες. Οι τρεις από αυτές, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, έχουν παντρευτεί ξένους άντρες - έναν Εβραίο, έναν Άραβα κι έναν Κινέζο. Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σαρλ, οι γονείς της είναι πολύ χαρούμενοι θεωρώντας ότι επιτέλους θα αποκτήσουν έναν Γάλλο γαμπρό. Μόνο που η Λορ έχει παραλείψει να τους αναφέρει μία σημαντική λεπτομέρεια…

Δευτέρα 20 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 22:30
Αθλητική ταινία - «Η ζωή του Λιονέλ Μέσι»
Παρακολουθήστε μία ταινία αφιερωμένη στον μεγάλο Αργεντίνο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι. Δείτε την πορεία από τα πρώτα του βήματα ως ποδοσφαιριστής έως την καταξίωση του παγκοσμίως στα γήπεδα.

Δευτέρα 20 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο History
American Pickers 7 (Νέος κύκλος)
Αυτόν το μήνα, υποδεχθείτε τους επαγγελματίες «συλλέκτες» Μάικ και Φρανκ, μέσα από τον 7ο κύκλο της σειράς που έρχεται στις οθόνες σας από τη συχνότητα του History. Ειδικοί επί των αντικών και γνώστες της ιστορίας των πολιτισμών, ο Μάικ και ο Φρανκ αναζητούν κρυμμένους «θησαυρούς» που σε άλλους θα περνούσαν απαρατήρητοι. Οι δύο «συλλέκτες» διασχίζουν τις κωμοπόλεις της Αμερικής για να διασώσουν «σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα» που έχουν στην κατοχή τους συνηθισμένοι άνθρωποι, των οποίων οι ιστορίες ανοίγουν ένα παράθυρο στον τρόπο ζωής των Αμερικανών και στην ιστορία τους. Η σειρά ακολουθεί τις περιπέτειές τους, δίνοντάς σας την ευκαιρία να διεισδύσετε σε αυτή την ελάχιστα γνωστή πλευρά της επιχείρησης των αντικών.

Τρίτη 21 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 13:00
«Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου ICC Ρόμα-Μάντσεστερ Σ.» (Ζ)
Τα κανάλια Novasports, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, μεταδίδουν ζωντανά τις αναμετρήσεις του International Champions Cup που έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στα αποκαλούμενα «φιλικά προετοιμασίας». Το σημερινό ματς ανάμεσα στη Ρόμα και την Μάντσεστερ Σίτι διεξάγεται στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Τετάρτη 22 Ιουλίου Novasports 3 στις 12:00
«Τένις ATP World Tour 250 – Skistar Swedish Open» (Ζ)
Στη Σουηδία μεταφέρεται η σειρά τένις για το ATP World Tour 250. Η σημερινή είναι η τρίτη μέρα του τουρνουά περσινός νικητής του οποίου αναδείχτηκε ο Αργεντίνος Pablos Cuevas.
Τετάρτη 22 Ιουλίου Νοvacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 23:35
 «Αμαρτωλή πόλη: Η κυρία θέση φόνο» - «Sin city: A dame to kill for»
Αστυνομικό θρίλερ, 2014, Σκηνοθεσία: Φρανκ Μίλερ, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ
Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ, Τζέσικα Άλμπα, Τζος Μπρόλιν, Τζότζεφ Γκόρντον – Λέβιτ
Με φόντο την «Αμαρτωλή πόλη» Μπέιζιν Σίτι, οι απεγνωσμένοι αναζητούν εκδίκηση και μοιραίες γυναίκες και αδίστακτοι δολοφόνοι διασταυρώνονται στο διάσημο κλαμπ Pecos.

Πέμπτη 23 Ιουλίου Νοvasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:00
«UEFA Europa League ΠΑΟΚ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ» (Ζ)
H ευρωπαϊκή περιπέτεια του ΠΑΟΚ ξεκίνησε νωρίς φέτος. «Ο Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την κροατική Λοκομοτίβα στον αγώνα ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.


Πέμπτη 23 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ο γκρινιάρης της Νέας Υόρκης» - «The angriest man in Brooklyn»
«Ο γκρινιάρης της Νέας Υόρκης» - «The angriest man in Brooklyn»
Κομεντί, 2914 , Σκηνοθεσία: Φιλ Άλντεν Ρόμπινσον, Ηθοποιοί: Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μίλα Κούνις, Πίτερ Ντινκλέιτζ
Ο Henry Altmann, πάντοτε γκρινιάρης και θυμωμένος με όλο τον κόσμο, περιμένει ανυπόμονα τη γιατρό Sharon Gill στο γραφείο της. Η Sharon, που περνά την δική της κακή μέρα, ανακοινώνει στον Henry ότι έχει εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Αυτά τα νέα θυμώνουν περισσότερο τον Henry, που απαιτεί να μάθει πόσος χρόνος του μένει. Αντιμέτωπη με τις φωνές και τις προσβολές του, η Sharon χωρίς να το πολυσκεφθεί του λέει ότι έχει 90 λεπτά ζωήςΠαρασκευή 24 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Καλημέρα αλά Ιταλικά» - «Buona giornata» (Πρεμιέρα)
Κωμωδία, 2012, Σκηνοθεσία: Κάρλο Βαντσίνα, Ηθοποιοί: Ντιέγκο Αμπαταντουόνο, Λίνο Μπάνφι
Το χρονικό μιας ημέρας στην Ιταλία. Μιας ημέρας με ανθρώπους της Ιταλίας του σήμερα, μια «εικόνα» των Ιταλών με τις συνήθειές τους και με τα ελαττώματά τους. Η ταινία σας ταξιδεύει, μέσα από ξεκαρδιστικές καταστάσεις, στο Μιλάνο, στη Ρώμη, στη Νάπολη, στη Βερόνα, στη Φλωρεντία, στο Μπάρι και στην Ποτέντσα.
Παρασκευή 24 Ιουλίου Discovery Channel στις 23:00
Τροχοί εκτός ελέγχου, Νέο επεισόδιο
Λάτρεις των αυτοκινήτων, κακοί οδηγοί και άνθρωποι εθισμένοι στην αδρεναλίνη βγαίνουν εκτός ελέγχου! Δείτε μία μοναδική συλλογή από απίστευτες στιγμές που κατέγραψαν οι κάμερες, όπως θεαματικές συγκρούσεις σε αυτοκινητόδρομους, ένα απίστευτο ατύχημα 3 αυτοκινήτων που τελειώνει με... μπαλόνια, καθώς και μερικά αυτοσχέδια άλματα που κόβουν την ανάσα! Επίσης, υλικό από κάμερα ασφαλείας με πρωταγωνιστή έναν «κακό» Άγιο Βασίλη που προκαλεί χάος σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων! Αυτά και άλλα πολλά στη νέα σειρά του Discovery Channel «Τροχοί εκτός ελέγχου»!

Σάββατο 25 Ιουλίου Νοvacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«For better or for worse» (Πρεμιέρα)
Αισθηματική κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Μαρίτα Γκάμπριακ, Ηθοποιοί: Λίζα Γουέλτσελ, Αντόνιο Κούπο
Η Wendy επιστρέφει δυναμικά στη δουλειά της, έπειτα από μια περίοδο βαθιάς θλίψης, μετά το θάνατο του συζύγου της. Η εταιρία οργάνωσης γάμων την οποία διευθύνει συνεχίζει να είναι από τις πιο επιτυχημένες στην πόλη. Τι θα συμβεί όμως όταν ένας δικηγόρος, ο Marco, που ειδικεύεται σε διαζύγια θα ανοίξει γραφείο ακριβώς στη διπλανή πόρτα;

Κυριακή 26 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 15:30
Αθλητική ταινία «Γιόχαν Κρόιφ: 40 χρόνια στην Καταλονία»
H ποδοσφαιρική φυσιογνωμία του Γιόχαν Κρόιφ ξεδιπλώνεται μέσα από την αθλητική αυτή ταινία που περιγράφει μέρες και έργα από τη σταδιοδρομία του «ιπτάμενου Ολλανδού» στην Μπαρτσελόνα.

Κυριακή 26 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«The equalizer» (Πρεμιέρα)
Αστυνομική δράσης, 2014, Σκηνοθεσία: Αντουάν Φουκουά, Ηθοποιοί: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Μάρτον Τσόκας, Κλόι Μόρετζ
Ο Robert McCall προσπαθεί να προσαρμοστεί σε πιο ήρεμους ρυθμούς ζωής και να απωθήσει από το μυαλό του πρόσωπα και καταστάσεις από το ζοφερό παρελθόν. Όταν όμως ο McCall γνωρίζει την Teri, μια νεαρή κοπέλα που είναι υποχείριο Ρώσων μαφιόζων, θα αποφασίσει να εγκαταλείψει την ήσυχη ζωή του…

Δευτέρα 27 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 15:00
«Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου ICC Ρεάλ Μαδρίτης-Ιντερ» (Ζ)
Τα κανάλια Novasports, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, μεταδίδουν ζωντανά τις αναμετρήσεις        του International Champions Cup που έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στα αποκαλούμενα «φιλικά προετοιμασίας». Το σημερινό ματς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ιντερ διεξάγεται στην Κίνα.
Δευτέρα 27 Ιουλίου Fox στις 21:30
«The Americans 3» (Πρεμιέρα επεισοδίου)
Η σειρά «The Americans» επιστρέφει στο FOX με τον 3ο κύκλο επεισοδίων. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από το γάμο δύο πρακτόρων της KGB, του Φίλιπ και της Ελίζαμπεθ Τζένινγκς, που υποδύονται τους Αμερικανούς και ζουν στα προάστια της Ουάσινγκτον, λίγο μετά την εκλογή του Ρόναλντ Ρέιγκαν στο προεδρικό αξίωμα.
Τρίτη 28 Ιουλίου Novacinema 2 στις 21:00
 «Μπάμπι 2: ο Πρίγκιπας του δάσους» - «Βambi II»
Οικογενειακή κινουμένων σχεδίων, 2006, Σκηνοθεσία: Μπράιαν Πίμενταλ, Με τις φωνές των: Πάτρικ Στιούαρτ,Αλεξάντερ Γκουλντ, Κιθ Φέργκιουσον
Ο μικρός πρίγκιπας του δάσους, το ελαφάκι Μπάμπι, έχει χάσει τη μητέρα του. Με το τέλος του χειμώνα ο πατέρας του αναλαμβάνει να του μάθει τα μυστικά της επιβίωσης, αλλά και το πώς θα αναλάβει βασιλικά καθήκοντα στο μέλλον…

Τρίτη 28 Ιουλίου FOX Life στις 21:50
«Devious Maids» (Πρεμιέρα επεισοδίου)
Οι δολοφονίες και οι δολοπλοκίες είναι χαρακτηριστικά του «Devious Maids», της νέας σειράς του FOX Life που εκτυλίσσεται στις επαύλεις των πλουσιότερων και ισχυρότερων οικογενειών του Μπέβερλι Χιλς. Σε ένα μέρος όπου τα μέλη του υπηρετικού προσωπικού είναι εξίσου ευφυή, πνευματώδη, υπερφίαλα και σατανικά με τα αφεντικά τους, η ταξική πάλη γίνεται τόσο διασκεδαστική και «βρόμικη» όσο ποτέ άλλοτε. Γιατί στο Μπέβερλι Χιλς, όποιος γνωρίζει τα βρόμικα μυστικά των γύρω του είναι και ο πιο ισχυρός.


Τετάρτη 29 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 03:00
«Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου ICC Τσέλσι-Μπαρτσελόνα» (Ζ)
Τα κανάλια Novasports, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, μεταδίδουν ζωντανά τις αναμετρήσεις        του International Champions Cup που έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στα αποκαλούμενα «φιλικά προετοιμασίας». Το σημερινό ματς ανάμεσα στην Τσέλσι και την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα διεξάγεται ξημερώματα Τετάρτης στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Τετάρτη 29 Ιουλίου στο Disney Channel στις 14:55
«Ζήτω η μουσική» (Αφιέρωμα)
Η μουσική έχει την τιμητική της τον Ιούλιο στο Disney Channel. Γιορτάστε το καλοκαίρι με ένα εκπληκτικό μουσικό αφιέρωμα, καθημερινά από τις 14:55, και απολαύστε τα αγαπημένα σας βίντεο κλιπ, καθώς και μοναδικά επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών «Όστιν & Άλι», «Τζέσι» και «Lolirock».

 Πέμπτη 30 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 15:00
  «Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου ICC Ρεάλ Μαδρίτης-Μίλαν» (Ζ)
Τα κανάλια Novasports, για δεύτερη διαδοχική χρονιά, μεταδίδουν ζωντανά τις αναμετρήσεις        του International Champions Cup που έχει δημιουργήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στα αποκαλούμενα «φιλικά προετοιμασίας». Το σημερινό ματς ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μίλαν διεξάγεται στην Κίνα.
                                                                                              
Πέμπτη 30 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Η Λέσχη της Κομψής Αλητείας» - «The Riot Club» (Πρεμιέρα)
Θρίλερ, 2014, Σκηνοθεσία: Λόνε Σέρφιγκ, Ηθοποιοί: Μαξ Άιρονς, Ντάγκλας Μπουθ, Σαμ Κλάφλιν
Δύο αριστοκρατικής καταγωγής πρωτοετείς φοιτητές της Οξφόρδης, πολύ διαφορετικοί ως χαρακτήρες, «στρατολογούνται» από τα μέλη του Riot Club, μιας διαβόητης για τις ακραίες πλ...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Παρασκευή 31 Ιουλίου Novacinema 3 στις 23:00
«Οι επιζήσαντες» - «The Remaining»(Πρεμιέρα)
Τρόμου, 2014,Σκηνοθεσία: Κέισι Λα Σκάλα, Ηθοποιοί: Τζόνι Πάκαρ, Σον Σίπος
Είναι η μέρα του γάμου του Dan και της Skylar. Οι καλύτεροί τους φίλοι είναι όλοι εκεί: ο κουμπάρος Jack, η παράνυμφος Allison, o φωτογράφος Tommy και όλοι οι καλεσμένοι τους. Κι ενώ όλα κυλούν αρμονικά, ξαφνικά πλήθος ανθρώπων σωριάζονται νεκροί. Αυτή είναι η πρώτη μιας σειράς καταστροφών που κλιμακώνονται…

Σάββατο 1 Αυγούστου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Διαζύγιο αλά Γαλλικά» - «Divorce a la francaise» (Πρεμιέρα)
Κωµωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Ντοροτέ Σεµπά, Ηθοποιοί: Ζεραλντίν Νακάς, Κιµ Ρόσι Στιούαρτ
Η Αριάν και ο Νίνο δεν ήταν ποτέ ένα κλασικό ζευγάρι. Παντρεύτηκαν φορώντας τζιν και ζούσαν ευτυχισµένα κι αντισυµβατικά, µέχρι την ηµέρα που συνειδητοποίησαν πως η αγάπη τους δεν ήταν τόσο δυνατή, ώστε να τους κάνει να ξεπεράσουν τις σηµαντικές διαφορές του χαρακτήρα τους. ∆ύο χρόνια αργότερα, η Αριάν αποφασίζει ότι θέλει να µετακοµίσει µόνιµα και να παντρευτεί στην Αµερική, µε τον καινούριο της αγαπηµένο, Κρίστεν. Όµως, η διαδικασία διαζυγίου διαρκεί πέντε χρόνια στην Ιταλία, ενώ στη Γαλλία µόλις οχτώ ηµέρες, οπότε ο Νίνο συµφωνεί να δεχτεί το διαζύγιο µόνο αν περάσουν την τελευταία εβδοµάδα τους ως παντρεµένοι στο Παρίσι…

Kυριακή 2 Αυγούστου Νο«Ο Λαβύρινθος » - «The Maze Runner» (Πρεμιέρα)
Περιπέτεια επιστ. φαντασίας, 2014, Σκηνοθεσία: Γουές Μπολ, Ηθοποιοί:  Ντίλαν Ο’ Μπράιεν, Τόµας Μπροντί–Σάνγκστερ, Γουίλ Πούλτερ, Κάγια Σκοντελάριο
Ο νεαρός Τόµας, χωρίς να θυµάται τίποτε από το παρελθόν του, ξυπνά σε µια περικυκλωµένη από πανύψηλα τείχη κοιλάδα, σε µία άγνωστη κοινότητα όπου υπάρχουν και άλλοι νεαροί άνδρες. Αφού συνειδητοποιούν ότι είναι όλοι τους παγιδευµένοι, θα ενώσουν τις δυνάµεις τους, όχι µόνο για να ξεφύγουν από το λαβύρινθο αλλά για να λύσουν το µυστήριο και να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τους έφερε εκεί.

Δευτέρα 3 Αυγούστου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 20:25
«Το Μαγικό Σπίτι» - «The house of magic» (Πρεμιέρα)
Οικογενειακή κιν. σχεδίων, 2013, Σκηνοθεσία: Ζερεµί Ντεγκρισόν, Μπεν Στάσεν, Με τις φωνές των: Τζορτζ Μπάµπιτ, Μάρεϊ Μπλου, Γκραντ Τζορτζ/ (στην ελ. µεταγλ.) Εβελίνα Αραπίδη, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Κώστα ∆αρλάση
Ένα βροχερό βράδυ, ο εγκαταλελειµµένος γάτος Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μάγου Λορέντζο. Ο µάγος µοιράζεται το σπίτι του µε αµέτρητα ζωάκια, ροµπότ και γκατζετάκια. Όταν ο µάγος θα αρρωστήσει, όλοι µαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν το αρχοντικό που κινδυνεύει να πουληθεί, µε πρωτεργάτη τον Θάντερ.

Τρίτη 4 Αυγούστου FOX στις 21:30
«Beauty and the Beast 3» (Νέος κύκλος επεισοδίων)
Μετά το επεισοδιακό φινάλε του 2ου κύκλου, ο Βίνσεντ και η Κάθριν μπορούν πλέον να σταματήσουν να κρύβουν τη σχέση τους. Οι δυο τους ετοιμάζονται να συζήσουν και οι προκλήσεις τη νέα σεζόν αφορούν στο κατά πόσο θα καταφέρουν να διαχειριστούν τους εξωγενείς παράγοντες και να παραμείνουν ενωμένοι. Ο 3ος κύκλος, ο οποίος έρχεται στις οθόνες σας τον Αύγουστο, εστιάζει στην οικογένεια, αφού η Χέδερ Τσάντλερ αποκτά πιο σημαντικό ρόλο, ενώ γνωρίζουμε και δύο θείες της Κάθριν.