"Nova Highlights: 28 Ιουνίου - 06 Ιουλίου"…

Νέα Ενημέρωση 25/06:
«Μαγεία στο σεληνόφως», έρχεται στα κανάλια Novacinema! …με την υπογραφή του Γούντι Άλεν  
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…

.

«Μαγεία στο σεληνόφως», έρχεται στα κανάλια Novacinema!
…με την υπογραφή του Γούντι Άλεν

Η «Μαγεία στο σεληνόφως» είναι η πρεμιέρα της Κυριακής 5 Ιουλίου, στις 22:00 στα κανάλια Novacinema1 και Novacinema1HD. Μετά τη συγκλονιστική «Θλιμμένη Τζάσμιν», ο Γούντι Άλεν επανέρχεται στη μεγάλη οθόνη με μία ακόμα ρομαντική κομεντί, με τον βραβευμένο με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Κόλιν Φερθ, την υποψήφια για τα αντίστοιχα βραβεία Έμα Στόουν και την επίσης βραβευμένη με Όσκαρ Μάρσια Γκέι Χάρντεν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ταινία θα μεταφέρει τους συνδρομητές των καναλιών Novacinema στη δεκαετία του ’20 στην καλοκαιρινή Γαλλική Ριβιέρα, όπου ο σνομπ και κυνικός διάσημος ταχυδακτυλουργός Στάνλεϊ (Κόλιν Φερθ) καλείται να «ξεσκεπάσει» μία νεαρή μέντιουμ (Έμα Στόουν), η οποία ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με τον «άλλο κόσμο».

Ο «γνωστός» Γούντι Άλεν βάζει την υπογραφή του περιγράφοντας έναν ακόμα «ανταγωνιστικό» έρωτα, φροντίζοντας να δηλώσει για άλλη μια φορά τα δικά του «πιστεύω». Μέσα από μακροσκελείς διαλόγους με τις χαρακτηριστικές ατάκες του Γούντι Άλεν και φυσικά κάτω από ήχους τζαζ, όπως πάντα, ο βραβευμένος με 4 Όσκαρ και μετρ του είδους δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα.

Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και  Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!



ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16:00 MTV Greece
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: POPLAND
Η Carla είναι μία έξυπνη, πιστή, χαρισματική και φιλόδοξη 18χρονη που έχει μεγάλα όνειρα. Μεγαλωμένη σε μια μικρή πόλη, μετακομίζει στην μεγάλη πόλη και αναλαμβάνει τη δουλειά των ονείρων της ως παπαράτσι για το Popland.com. Oι καλύτερες φωτογραφίες της είναι εκείνες του Roby, ενός Rockstar και απόλυτου ειδώλου όλων των κοριτσιών. Δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις και απεχθάνεται να τον φωτογραφίζουν.
Κάτι όμως δημιουργείται ανάμεσα στον Roby και στην Carla. Μια έλξη αρκετή ώστε να προσφέρει στην Carla μία VIP πρόσβαση στη ζωή του και να γίνει η αποκλειστική φωτογράφος του. Αυτό και μόνο αρκεί ώστε να “εκτοξεύει” την Carla στην πρώτη θέση στον κόσμο των παπαράτσι. Οι συνάδελφοί της την ζηλεύουν τρομερά και τα κορίτσια ζηλεύουν την VIP πρόσβαση που έχει. Ο μεγάλος ανταγωνισμός βάζει σε κίνδυνο την καριέρα της, αλλά η επιμονή και η αποφασιστικότητά της δεν θα την απογοητεύσουν. 


Κυριακή 28 Ιουνίου Νοvasports 2 & Novasports 2 HD στις 21:00
«FINA World League Πόλο Ανδρών - Τελικός» (Ζ)
O τελικός του πόλο ανδρών για το FINA World League διεξάγεται απόψε. Στο τουρνουά που πραγματοποιείται στο Μπέργκαμο της Ιταλίας συμμετέχουν όλες οι.. παραδοσιακές δυνάμεις της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, όπως η Ουγγαρία, η Κροατία, η Σερβία και φυσικά η οικοδέσποινα Ιταλία.


Κυριακή 28 Ιουνίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Sin city: Η κυρία θέλει φόνο» - «Sin city: A dame to kill for» (Πρεμιέρα)
Αστυνομικό θρίλερ, 2014,  Σκηνοθεσία: Φρανκ Μίλερ, Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, Ηθοποιοί: Μπρους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ, Τζέσικα Άλμπα, Τζος Μπρόλιν, Τζότζεφ ΓκόρντονΛέβιτ
Με φόντο την αμαρτωλή πόλη Μπέιζιν Σίτι, οι απεγνωσμένοι αναζητούν εκδίκηση και μοιραίες γυναίκες και αδίστακτοι δολοφόνοι διασταυρώνονται στο διάσημο κλαμπ Pecos.


Δευτέρα 29 Ιουνίου Νοvacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 21:00
 «Μπάμπι 2: Ο πρίγκιπας του δάσους» - «Bambi II»
Οικογενειακή κιν. σχεδίων, 2006, Σκηνοθεσία: Μπράιαν Πίμενταλ, Με τις φωνές των: Πάτρικ Στιούαρτ, Αλεξάντερ Γκουλντ, Κιθ Φέργκιουσον
Ο μικρός πρίγκιπας του δάσους, το ελαφάκι Μπάμπι, έχει χάσει τη μητέρα του. Με το τέλος του χειμώνα ο πατέρας του αναλαμβάνει να του μάθει τα μυστικά της επιβίωσης, αλλά και το
πώς θα αναλάβει βασιλικά καθήκοντα στο μέλλον…



Δευτέρα 29 Ιουνίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 15:00
«Wimbledon 2015 – 1η Μέρα Λεπτό προς Λεπτό» (Ζ)
Το σπουδαιότερο αθλητικό event του φετινού καλοκαιριού έρχεται αποκλειστικά και ζωντανά στα κανάλια Novasports, τα οποία πρωτοπορούν και προσφέρουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την απευθείας και αποκλειστική εξέλιξη όλων των αγώνων του Wimbledon και στα επτά τηλεοπτικά courts!

Τρίτη 30 Ιουνίου Nickelodeon στις 19:35
«Νίκι, Ρίκι, Ντίκι, & Νταν» (Νέο επεισόδιο)
Η οικογενειακή σειρά του Nickelodeon «Νίκι, Ρίκι, Ντίκι, & Νταν» παρουσιάζει τη ζωή των τετράδυμων αδελφών Χάρπερ, τεσσάρων δεκάχρονων παιδιών που έχουν μόνο δύο κοινά στοιχεία: τα γενέθλιά τους και τους γονείς τους. Μπορεί να έχουν την ίδια ηλικία, αλλά διαθέτουν τέσσερις μοναδικές προσωπικότητες κι έτσι οι διαφωνίες ανάμεσά τους είναι συνηθισμένες! Ο Ρίκι είναι ο έξυπνος, ο Ντίκι είναι ο «cool», ο Νίκι ο περίεργος και η Νταν είναι γεννημένη αρχηγός. Άλλωστε είναι και η… μεγαλύτερη, έστω και κατά τέσσερα μόλις δευτερόλεπτα! Η αδερφική αντιπαλότητα είναι δεδομένη, ωστόσο και οι τέσσερις ξέρουν πως τίποτα δεν είναι ισχυρότερο από την οικογένεια!

Τετάρτη 1 Ιουλίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 15:00
«Wimbledon 2015 – 3η Μέρα» (Ζ)
Οι ρακέτες έχουν πάρει ήδη φωτιά και οι μάχες στο φετινό Wimbledon αναμένονται συγκλονιστικές! Παρακολουθήστε στη σημερινή 3η μέρα όλους τους αγώνες από το κεντρικό court του τουρνουά και δείτε τα μεγάλα ονόματα να αγωνίζονται στην προσπάθειά τους να μην πέσουν θύματα.. εκπλήξεων!

Πέμπτη 2 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Ας γίνουμε μπάτσοι» - «Lets be cops» Πρεμιέρα
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Λουκ Γκρίνφιλντ, Ηθοποιοί: Τζέικ Τζόνσον, Ντέιμον Γουέγιανς, Άντι Γκαρσία, Νίνα Ντόμπρεφ
Δύο φίλοι αποφασίζουν για πλάκα να παραστήσουν τους αστυνομικούς και πραγματικά περνούν καλά. Όμως, όταν θα έρθουν αντιμέτωποι με αληθινούς μαφιόζους, θα βρεθούν μπλεγμένοι!

Παρασκευή 3 Ιουλίου Discovery Channel στις 23:00
«Τροχοί εκτός ελέγχου» (Νέα σειρά)
Λάτρεις των αυτοκινήτων, κακοί οδηγοί και άνθρωποι εθισμένοι στην αδρεναλίνη βγαίνουν εκτός ελέγχου! Δείτε μία μοναδική συλλογή από απίστευτες στιγμές που κατέγραψαν οι κάμερες, όπως θεαματικές συγκρούσεις σε αυτοκινητόδρομους, ένα απίστευτο ατύχημα 3 αυτοκινήτων που τελειώνει με... μπαλόνια, καθώς και μερικά αυτοσχέδια άλματα που κόβουν την ανάσα! Επίσης, υλικό από κάμερα ασφαλείας με πρωταγωνιστή έναν «κακό» Άγιο Βασίλη που προκαλεί χάος σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων! Αυτά και άλλα πολλά στη νέα σειρά του Discovery Channel «Τροχοί εκτός ελέγχου»!


Παρασκευή 3 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Sex tape: Μια τρελή βραδιά» - «Sex tape»
Κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Τζέικ Κάσνταν, Ηθοποιοί: Κάμερον Ντίαζ, Τζέισον Σίγκελ, Ρομπ Κόρντρι
Στην αρχή της γνωριμίας τους, ο Jay και η Annie είχαν μια παθιασμένη σχέση. Δέκα χρόνια μετά, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και η ερωτική τους ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση. Έτσι, αποφασίζουν να γυρίσουν τη δική τους ερωτική ταινία…

Σάββατο 4 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 15:00
«Wimbledon 2015 – 6η Μέρα Λεπτό προς Λεπτό» (Ζ)
Η πρώτη εβδομάδα του φετινού τουρνουά Wimbledon ολοκληρώνεται σήμερα με την 6η μέρα των αγώνων. Το Wimbledon μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία και οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς η αυριανή μέρα δεν έχει αγώνες. Τα κανάλια Novasports  πρωτοπορούν και προσφέρουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την απευθείας και αποκλειστική εξέλιξη όλων των αγώνων του Wimbledon και στα επτά τηλεοπτικά courts!


Σάββατο 4 Ιουλίου Νοvacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
 «Το μαγικό σπίτι» - «The house of magic» (Πρεμιέρα)
Οικογενειακή κιν. σχεδίων, 2013, Σκηνοθεσία: Ζερεμί Ντεγκρισόν, Μπεν Στάσεν, Με τις φωνές των: Τζορτζ Μπάμπιτ, Μάρεϊ Μπλου, Γκραντ Τζορτζ/ (στην ελ. μεταγλ.) Εβελίνα Αραπίδη, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Κώστα Δαρλάση
Ένα βροχερό βράδυ, ο εγκαταλελειμμένος γάτος Θάντερ βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μάγου Λορέντζο. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομπότ και γκατζετάκια. Όταν ο μάγος θα αρρωστήσει, όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν το αρχοντικό που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη τον Θάντερ.

Κυριακή 5 Ιουλίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Μαγεία στο σεληνόφως» - «Magic in the moonlight» (Πρεμιέρα)
Αισθηματική κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν, Ηθοποιοί: Κόλιν Φερθ, Έμα Στόουν, Μάρσια Γκέι Χάρντεν
Δεκαετία του '20: Βρισκόμαστε στη Γαλλική Ριβιέρα κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Ένας Άγγλος υπερόπτης -αλλά συγχρόνως γοητευτικότατος- μάγος θα θελήσει να αποκαλύψει την απάτη μιας υποτιθέμενης μέντιουμ, της γλυκιάς Σοφί…

Τρίτη 7 Ιουλίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 15:00
«Wimbledon 2015 – Προημιτελικά Γυναικών Λεπτό προς Λεπτό»
Το σπουδαιότερο αθλητικό event του φετινού καλοκαιριού μπαίνει στην τελική ευθεία. Στους σημερινούς προημιτελικούς γυναικών απολαύστε την προσπάθεια των κορυφαίων αθλητριών στο τένις για μια θέση στην «χρυσή» τετράδα του τουρνουά.

Δευτέρα 6 Ιουλίου FOX στις 21:30
«The Americans 3» (Νέος κύκλος)
Η σειρά «The Americans» επιστρέφει στο FOX με τον 3ο κύκλο επεισοδίων. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από το γάμο δύο πρακτόρων της KGB, του Φίλιπ και της Ελίζαμπεθ Τζένινγκς, που υποδύονται τους Αμερικανούς και ζουν στα προάστια της Ουάσινγκτον, λίγο μετά την εκλογή του Ρόναλντ Ρέιγκαν στο προεδρικό αξίωμα. Η κάλυψή τους απειλείται καθώς ο γείτονας και οικογενειακός τους φίλος Σταν Μπίμαν είναι πράκτορας του FBI κι έχει αφιερώσει τη ζωή του στην ανακάλυψη των Σοβιετικών πρακτόρων που δρουν στην Αμερική. Οι συγκρούσεις μεταξύ του Φίλιπ και της Ελίζαμπεθ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς δεν μπορούν να συμφωνήσουν ως προς το μέλλον της κόρης τους, από τη στιγμή που η KGB κατέστησε σαφές ότι θέλει να την επιστρατεύσει.