"Nova Highlights: 17 -- 23 Ιουνίου"…

Νέα Ενημέρωση 17/06:  Game of Thrones – Ραντεβού το 2016 στα κανάλια Novacinema... 
 Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova…

.
Τετάρτη 17 Ιουνίου Basket League Play Offs Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:30
«Basket League Άρης-ΠΑΟΚ – 4ος Αγώνας/Θέσεις 3-4 (εάν χρειαστεί)» (Ζ)
O Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον 4ο κατά σειρά αγώνα για τη τρίτη φάση των «μικρών τελικών» της Basket League. Ο αγώνας θα διεξαχθεί μόνο σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει το 3-0 στους αγώνες, ενώ, αν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι, τότε αυτό θα γίνει στην Πυλαία το Σάββατο 20/6.



Τετάρτη 17 Ιουνίου FOX στις 21:30
«Tyrant 2» (Νέος κύκλος)
Ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος του πολιτικού δράματος «Tyrant» έρχεται στο FOX, αμέσως μετά την επίσημη πρεμιέρα της Αμερικής. Ο Μπάρι συνειδητοποιεί σύντομα ότι ο Τζαμάλ δε χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της δικαιοσύνης και του ήθους, κι έτσι συμμαχεί με μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης για να ανατρέψει την τυραννική βασιλεία του. Ωστόσο, αυτή η απόπειρα αποτυγχάνει με αποτέλεσμα να συλληφθεί για προδοσία. Από την άλλη πλευρά, από τη στιγμή που τον εγκατέλειψαν οι δυτικοί «σύμμαχοί» του, ο Τζαμάλ στρέφεται πλέον προς την Ανατολή, προσεγγίζοντας την Κίνα κι ευελπιστώντας να αναδείξει το Αμπουντίν σε παγκόσμια δύναμη. Ωστόσο, εξακολουθεί να βλέπει τον Μπάρι ως απειλή, καθώς ο λαός τον έχει αναδείξει πλέον σε σύμβολο ελευθερίας των εξεγερμένων ενάντια στο τυραννικό καθεστώς.


Πέμπτη 18 Ιουνίου Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 19:30
«Basket League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός – 4ος Αγώνας/Θέσεις 1-2 (εάν χρειαστεί)» (Ζ)
Η σειρά των μεγάλων τελικών για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή στην Basket League μεταφέρεται στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον 4ο αγώνα. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η σειρά έχει λήξει με 3-0 υπέρ κάποιας από τις 2 ομάδες. Εάν χρειαστεί και 5ο παιχνίδι, τότε αυτό θα γίνει την Κυριακή 21/6 στο ΣΕΦ.

Πέμπτη 18 Ιουνίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Palo alto» Πρεμιέρα
Κοινωνική, 2013, Σκηνοθεσία: Τζία Κόπολα, Ηθοποιοί: Έμα Ρόμπερτς, Τζέιμς Φράνκο, Τζακ Κίλμερ
Η ντροπαλή κι ευαίσθητη Έιπριλ νιώθει μια ιδιαίτερη έλξη για το μεγαλύτερο σε ηλικία προπονητή της. Ωστόσο παράλληλα αισθάνεται και μια ιδιαίτερη συμπάθεια για έναν συμμαθητή της, τον Τέντι, ο οποίος είναι ερωτευμένος μαζί της.

Παρασκευή 19 Ιουνίου FOX στις 21:30
«Graceland 2» (Νέος κύκλος)
Ο 2ος κύκλος του «Graceland» έρχεται τον Ιούνιο στο FOX, παρακολουθώντας τη ριψοκίνδυνη ζωή έξι μυστικών πρακτόρων που ζουν μαζί σε ένα παραθαλάσσιο σπίτι στην Καλιφόρνια. Λόγω της διπλής τους ταυτότητας, ζουν μέσα στο ψέμα, προσπαθώντας όμως να διατηρήσουν μια επαφή με την πραγματικότητα. Αυτό γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, όταν ο πρώην νεοσύλλεκτος του FBI Μάικ Γουόρεν επιστρέφει στο Graceland για να ηγηθεί μιας επικίνδυνης αποστολής ενάντια στα καρτέλ. Εν τω μεταξύ, ο Μπριγκς, ο οποίος ανησυχεί ακόμα για την ύπαρξη στοιχείων που τον εμπλέκουν σε μια υπόθεση φόνου, προσπαθεί να βάλει σε μια τάξη τη ζωή του και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του.


Παρασκευή 19 Ιουνίου Νοvacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Μαίρη: Η βασίλισσα του βορρά» - «Mary queen of Scots» (Πρεμιέρα)
Αληθινή ιστορία, 2013, Σκηνοθεσία: Τόμας Ίμπαχ, Ηθοποιοί: Καμίλ Ράδερφορντ, Ροξάν Ντουράν
Η ιστορία της Μαρίας Α΄ της Σκωτίας (1542 - 1587) που υπήρξε Βασίλισσα της Σκωτίας και της Γαλλίας, θυγατέρα και διάδοχος του Βασιλιά της Σκωτίας Ιακώβου Ε΄ και της Μαρίας του Γκιζ.



Παρασκευή 19 Ιουνίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 22:00
     “Quiet please, play”
Η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Novasports ξεφυλλίζει την ιστορία του αρχαιότερου Grand Slam και μας μεταφέρει μεγάλες στιγμές και άγνωστες πτυχές της διοργάνωσης. Μια διαδρομή αναμνήσεων μέσα από αγώνες που σημάδεψαν το τουρνουά και τενίστες που έγραψαν λαμπρή ιστορία στο Wimbledon όπως οι Μ.Μποργκ, Π.Σάμπρας, Μ. Ναβρατίλοβα, Κ.Εβερτ, Ρ.Φέντερερ κ.α.


Σάββατο 20 Ιουνίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται» - «Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day» Πρεμιέρα
Οικογενειακή κωμωδία, 2014, Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Αρτέτα, Ηθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Εντ Όξενμπουλντ
Την παραμονή των δωδέκατων γενεθλίων του, ο Αλεξάντερ περνάει πραγματικά τη χειρότερη μέρα της μέχρι τώρα ζωής του. Η οικογένειά του δεν δείχνει να του συμπαραστέκεται, μέχρι που η κακοτυχία θα μεταδοθεί σε όλα τα μέλη…


Κυριακή 21 Ιουνίου Novasports 1 & Novasports 1 HD στις 18:00
«2nd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament» (Ζ)
Με φετινό σύνθημα το «Go Play» και μετά από την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η πρώτη περσινή διοργάνωση, η Forthnet ετοιμάζει το 3Χ3 FIBA endorsed “2nd Novasports 3X3 Φίλιππος Συρίγος Tournament”, το τριήμερο 19-21 Ιουνίου, στα 6 ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Νέου Ψυχικού. Θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά οι ημιτελικοί αγώνες ανδρών, ο τελικός αγώνας ανδρών καθώς και η τελετή απονομών.

Κυριακή 21 Ιουνίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD στις 22:00
«Step Up All In» (Πρεμιέρα)
Μουσική αισθηματική, 2014, Σκηνοθεσία: Τρις Σάι, Ηθοποιοί: Ράιαν Γκούζμαν, Μπραϊάνα
Έβιγκαν, Άλισον Στόνερ
Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ, η ομάδα του Σον διαλύεται και επιστρέφει στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Ο Σον παραμένει στο ΛοςΆντζελες και όταν μαθαίνει για έναν διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να αποτελέσει ευκαιρία ζωής, αποφασίζει να δηλώσει συμμετοχή. Γι’ αυτό το νέο εγχείρημα συγκεντρώνει μερικούς νέους, ταλαντούχους χορευτές για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα…

Κυριακή 21 και Δευτέρα 22 Ιουνίου Novacinema 1 & Novacinema 1 HD
«True Detective II & The Brink» (Πρώτη προβολή)

Ο πολυαναμενόμενος δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς «True Detective» έρχεται από τις 21 Ιουνίου στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Με ανανεωμένο καστ και το πρωταγωνιστικό δίδυμο Colin Farell και Vince Vaughn, η βραβευμένη με 5 Emmy σειρά της ΗΒΟ θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους, καθώς και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00. Στις 21 Ιουνίου αρχίζει επίσης στα Novacinema 1 και Νοvacinema 1 HD και η νέα κωμική σειρά «The Βrink» της ΗΒO με τον Jack Black και τον Tim Robbins στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 05:30 (ξημερώματα Δευτέρας), ταυτόχρονα με την Αμερική, καθώς επίσης και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 23:10.




ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 16:00 MTV Greece
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ: POPLAND
Η Carla είναι μία έξυπνη, πιστή, χαρισματική και φιλόδοξη 18χρονη που έχει μεγάλα όνειρα. Μεγαλωμένη σε μια μικρή πόλη, μετακομίζει στην μεγάλη πόλη και αναλαμβάνει τη δουλειά των ονείρων της ως παπαράτσι για το Popland.com. Oι καλύτερες φωτογραφίες της είναι εκείνες του Roby, ενός Rockstar και απόλυτου ειδώλου όλων των κοριτσιών. Δεν του αρέσουν οι συνεντεύξεις και απεχθάνεται να τον φωτογραφίζουν.
Κάτι όμως δημιουργείται ανάμεσα στον Roby και στην Carla. Μια έλξη αρκετή ώστε να προσφέρει στην Carla μία VIP πρόσβαση στη ζωή του και να γίνει η αποκλειστική φωτογράφος του. Αυτό και μόνο αρκεί ώστε να “εκτοξεύει” την Carla στην πρώτη θέση στον κόσμο των παπαράτσι. Οι συνάδελφοί της την ζηλεύουν τρομερά και τα κορίτσια ζηλεύουν την VIP πρόσβαση που έχει. Ο μεγάλος ανταγωνισμός βάζει σε κίνδυνο την καριέρα της, αλλά η επιμονή και η αποφασιστικότητά της δεν θα την απογοητεύσουν.

 Game of Thrones – Ραντεβού το 2016 στα κανάλια Novacinema... 
Το συγκλονιστικό φινάλε του 5ου κύκλου που τα είχε …όλα!

Οι τίτλοι τέλους του 5ου κύκλου του Game of Thrones πέσανε ξημερώματα Δευτέρας, όπως πάντα σε μαύρο φόντο. Μία καθόλου τυχαία επιλογή, γιατί το συγκλονιστικό φινάλε του κύκλου άφησε άφωνους τους θεατές, που παρακολουθούσαν τη γεμάτη έκπληξη και τρόμο έκφραση στο πρόσωπό τους να καθρεπτίζεται στις οθόνες τους…

Η σειρά φαινόμενο που έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα. Το τελευταίο επεισόδιο του κύκλου, έσπασε όλες τις μετρήσεις, τόσο στην ταυτόχρονη με την Αμερική μετάδοση τα ξημερώματα της Δευτέρας, όσο και στην prime time προβολή της το βράδυ της ίδιας μέρας. Ακόμα περισσότεροι βέβαια ήταν αυτοί που επέλεξαν να γράψουν το επικό φινάλε στον εξελιγμένο αποκωδικοποιητή Novabox+, προκειμένου προφανώς να το δουν και να το ξαναδούν και ίσως έτσι καταφέρουν να πιστέψουν τι έγινε…

Το φινάλε του 5ου κύκλου αποτελεί το νούμερο ένα θέμα συζήτησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Απόλυτα δικαιολογημένα, καθώς τα είχε όλα! Ανατροπές, εκπλήξεις, αγωνία και φυσικά άλλο ένα …απρόσμενο τέλος. Αν και οι φίλοι της σειράς είναι «υποψιασμένοι» και θεωρούν ότι τίποτα πλέον δεν μπορεί να τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό, ο George RR Martin και η HBO για άλλη μια φορά τα κατάφεραν.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν είδε το τελευταίο επεισόδιο. Αν όμως υπάρχει έστω και ένας, μπορεί να το δει σήμερα στις 22:45 ή την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 22:00 από το Novacinema3 ή το Σάββατο 20 Ιουνίου στις 23:30 στο Novacinema1 και Novacinema1HD. Επίσης, είναι διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO. Για το λόγο αυτό, θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα λεγόμενα spoilers και να πούμε τι έγινε. Το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο στο twitter πάντως που αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα που προκαλούν οι σοκαριστικές ανατροπές του Game of Thrones, μάλλον ήταν αυτό ενός φίλου της σειράς που έγραψε «George RR Martin είναι πλέον επίσημο. Είσαι ο πιο μισητός άνθρωπος στον κόσμο».

Ραντεβού λοιπόν το 2016, για να δούμε τι άλλο μας επιφυλάσσει η σειρά με τις 55 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ, 3 υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες και εκατοντάδες εκατομμύρια φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Φυσικά και ο 6ος κύκλος του Game of Thrones θα προβληθεί αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική …αν και σίγουρα κάποιοι θα θέλαμε ταυτόχρονα με τα γυρίσματα!


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!