Ένα συναρπαστικό καλοκαίρι ξεκινά στα κανάλια Novacinema!

Μοναδικές πρεμιέρες Α’ προβολής με τα πιο λαμπρά κινηματογραφικά αστέρια
 Το καλοκαίρι αρχίζει στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova με τα πιο υπέροχα κινηματογραφικά βράδια και με πολλούς από τους κορυφαίους αστέρες του Hollywood να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Τζεφ Μπρίτζες, Μέριλ Στριπ, Μπρους Γουίλις, Τζέσικα Άλμπα, Μίκι Ρουρκ, Νικόλ Κίντμαν, Τιμ Ροθ, Ρις Γουίδερσπουν, Μαριόν Κοτιγιάρ, Μπιλ Μάρεϊ, Ναόμι Γουοτς, είναι κάποιοι από τους αστέρες που θα παρελάσουν τον Ιούνιο σε ταινίες που έρχονται στα κανάλια Novacinema σε Α΄ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε κανάλι και θα είναι διαθέσιμες μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO. ...
...Οι συνδρομητές των Novacinema θα μεταφερθούν μέχρι το λαμπερό Λας Βέγκας και θα «χορέψουν» στους ρυθμούς της blockbuster ταινίας «Step Up All In», που αποτελεί την πέμπτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Step Up», με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκούζμαν και Μπραϊάνα Έβιγκαν.

«O φύλακας της μνήμης» του Φίλιπ Νόις, μια εξαιρετική περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με τους Τζεφ Μπρίτζες και Μέριλ Στριπ, που βασίζεται στο best-seller «Ο Δωρητής», παρουσιάζει ένα ιδεατό κόσμο, χωρίς πολέμους, εγκληματικότητα, πόνο και αδικία. Οι Μπρους Γουίλις, Μίκι Ρουρκ και Τζέσικα Άλμπα πρωταγωνιστούν στη δεύτερη ταινία της σειράς μυθιστορημάτων «Sin City», με τίτλο «Αμαρτωλή πόλη: Η κυρία θέλει φόνο», όπου 5 αστυνομικές ιστορίες του Φρανκ Μίλλερ «ζωντανεύουν» με φόντο μια πόλη όπου οι ζωές σκληρών ανδρών και μοιραίων γυναικών συναντιούνται σε σκοτεινές διαδρομές. Ένταση και αγωνία χαρίζει επίσης το βραβευμένο, στα Διεθνή Φεστιβάλ Βερολίνου και Αθήνας, θρίλερ «’71» με τον εκφραστικό Τζακ Ο’ Νελ, που διαδραματίζεται στη Βόρεια Ιρλανδία, σε μια εποχή όπου οι συγκρούσεις κλιμακώνονται και ο φόβος για πόλεμο εντείνεται.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν επιστρέφει τον Ιούνιο στην οθόνη των καναλιών Novacinema ως «Γκρέϊς του Μονακό», σε ένα καλογυρισμένο φιλμ που είναι βασισμένο στην αληθινή ιστορία της σταρ του Hollywood που έγινε πριγκίπισσα του Μονακό μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ, που στην ταινία υποδύεται ο Τιμ Ροθ. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα είναι επίσης η κοινωνική ταινία «Ένα γενναίο ψέμα» με πρωταγωνίστρια την Ρις Γουίδερσπουν, που ακολουθεί μια ομάδα νεαρών Σουδανών προσφύγων, από την κόλαση του πολέμου στην πατρίδα τους μέχρι τις ΗΠΑ. Με τρόπο λιτό και βαθιά ανθρώπινο προσεγγίζει το σκληρό θέμα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη η κοινωνική ταινία «Δυο ημέρες, Μία νύχτα», με την Μαριόν Κοτιγιάρ να αποσπά οσκαρική υποψηφιότητα για την αφοπλιστική ερμηνεία της.

Από το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema, δεν λείπει ποτέ η κωμωδία. Τον Ιούνιο… «Η κακή μέρα από το πρωί φαίνεται» σε μια απολαυστική οικογενειακή κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Στιβ Καρέλ, ενώ ένας άλλος διάσημος κωμικός, ο Μπιλ Μάρεϊ πρωταγωνιστεί στην αυστραλιανής παραγωγής κομεντί «St. Vincent: Ο αγαπημένος μου Άγιος». Ο Μπιλ Μάρεϊ υποδύεται έναν ιδιόρρυθμο βετεράνο πολέμου, τζογαδόρο και αλκοολικό, που αναλαμβάνει να φροντίσει το 12χρονο γειτονόπουλο του έναντι αμοιβής. Στην ταινία που προτάθηκε για δύο βραβεία Χρυσής Σφαίρας πρωταγωνιστούν επίσης οι Ναόμι Γουότς και Μελίσα ΜακΚάρθι.