Οι επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος μόνο στον OTE TV...

Εβδομάδα 23-29 Απριλίου... 
Συναρπαστική ποδοσφαιρική δράση επί ελληνικού και ευρωπαϊκού εδάφους θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT. Ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης και SKODA Ξάνθη-Ηρακλής, ενώ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας αναμετρώνται Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ και Αρμίνια Μπίλεφελντ -Βόλφσμπουργκ. Στην Barclays Premier League τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι των πρωτοπόρων Άρσεναλ και Τσέλσι και στην Serie A το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις Ίντερ-Ρόμα, Τορίνο-Γιουβέντους και Γιουβέντους-Φιορεντίνα.

...Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του οσκαρικού Whiplash στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand. Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, οι φίλοι των σειρών δεν πρέπει να χάσουν το φινάλε του πρώτου κύκλου του εξαιρετικού Fortitude με φόντο τον αρκτικό κύκλο, ενώ η δράση κορυφώνεται και στο πολυβραβευμένο Orange is the New Black, την sci-fi σειρά Defiance αλλά και την κομεντί Girlfriends Guide to Divorce με την Λίντα Έντελσταϊλ, που βρίσκονται στο προτελευταίο επεισόδιο των πρώτων τους κύκλων αυτή την εβδομάδα. Στο ΟΤΕ CINEMA 2 το αφιέρωμα στα Σαιξπηρικά έργα ολοκληρώνεται με το οσκαρικό Ερωτευμένος Σαίξπηρ και το σκοτεινό Κοριολανός σε σκηνοθεσία Ρέιφ Φάινς.  

Ώρα Κυπέλλου σε Ελλάδα και Γερμανία αυτή την εβδομάδα στον OTE TV, με τους επαναληπτικούς αγώνες της ημιτελικής φάσης στην Ελλάδα αλλά και τα ημιτελικά στο DFP-Pokal. Την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 18.30 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Απόλλων Σμύρνης (OTE SPORT 1HD), μετά το 0-3 υπέρ των ερυθρόλευκων του πρώτου αγώνα, ενώ στις 21.30 θα ακολουθήσει η αναμέτρηση SKODA Ξάνθη-Ηρακλής, με τον πρώτο αγώνα να έχει σκορ 0-1 υπέρ της Ξάνθης (OTE SPORT 1HD).
Στην Γερμανία, την επανάληψη του περσινού τελικού Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ για την ημιτελική φάση του Γερμανικού Κυπέλλου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV. Την Τρίτη 28 Απριλίου θα προβληθεί η μάχη για το πρώτο εισιτήριο του τελικού στο DFP-Pokal Μπάγερν Μονάχου-Ντόρτμουντ (21.30, OTE SPORT 3HD) και την Τετάρτη 29 Απριλίου η 2η αναμέτρηση φέρνει αντιμέτωπους Αρμίνια Μπίλεφελντ και Βόλφσμπουργκ (21.30, OTE SPORT 5HD).
Επί ευρωπαϊκού εδάφους, τα Πρωταθλήματα σε Αγγλία και Ιταλία συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση στα αθλητικά κανάλια του OTE TV. Στην Barclays Premier League, ξεχωρίζει το ντέρμπι των πρωτοπόρων Άρσεναλ και Τσέλσι, που διεξάγεται την Κυριακή 26 Απριλίου (18.00, OTE SPORT 1HD), ενώ το καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος παιχνίδι Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προβληθεί ζωντανά λίγες ώρες νωρίτερα (15.00, OTE SPORT 1HD) στο πλαίσιο διεξαγωγής της 34ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λινγκ. Επίσης, δύο αναμετρήσεις που θα φέρουν σε ισορροπία τις αγωνιστικές στην Αγγλία διεξάγονται μεσοβδόμαδα. Την Τρίτη 28 Απριλίου η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλ (21.45, OTE SPORT 1HD) από την 33η αγωνιστική, ενώ την Τετάρτη 29 Απριλίου η Λέστερ υποδέχεται την Τσέλσι (21.45, OTE SPORT 3HD) στον εξ αναβολής αγώνα της 27ης αγωνιστικής.
Με διπλή αγωνιστική, τα ντέρμπι της Serie A πρωταγωνιστούν στα κανάλια ΟΤΕ SPORT αυτή την εβδομάδα. Η διεξαγωγή της 32ης και 33ης αγωνιστικής κρύβουν μάχες σπουδαίου βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Το Σάββατο 25 Απριλίου ξεχωρίζει το παιχνίδι Ίντερ-Ρόμα (21.45, OTE SPORT 1HD) και την Κυριακή 26 Απριλίου οι αναμετρήσεις Τορίνο-Γιουβέντους (16.00, OTE SPORT 2HD) και Νάπολι-Σαμπντόρια (21.45, OTE SPORT 1HD). Την Τρίτη 28 Απριλίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν τον αγώνα μεταξύ Ουντινέζε και Ίντερ (21.45, OTE SPORT 6HD) ή ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι της Serie A, Γιουβέντους-Φιορεντίνα, που θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά την Τετάρτη 29 Απριλίου (21.45, ΟΤΕ SPORT 4HD).

Κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα η δράση στις σειρές που προβάλλει σε αποκλειστικότητα ο ΟΤΕ TV, ενώ οσκαρικά φιλμ, blockbusters, κλασικές ρομαντικές κομεντί αλλά και αγαπημένες ταινίες βασισμένες σε σαιξπηρικά έργα συμπληρώνουν το πλούσιο πρόγραμμα στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand του ΟΤΕ TV.
Το εξαιρετικό δράμα του Ντάμιεν Σαζέλ Whiplash για την φοίτηση ενός φιλόδοξου ντραμίστα της τζαζ (Μάιλς Τέλερ) δίπλα σε έναν τελειομανή καθηγητή (Τζέι Κέι Σίμονς), που κέρδισε 3 Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και Μεγάλο Βραβείο στο Sundance, κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand.
Στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου του Fortitude, που ξετυλίγει μία σκοτεινή ιστορία εγκλήματος με φόντο τις παγωμένες αρκτικές εκτάσεις την Τετάρτη 29 Απριλίου (21.00), ενώ η δράση κορυφώνεται στο βραβευμένο με 3 Emmy Orange is the New Black (Τετάρτη 29 Απριλίου, 22.00), το απολαυστικό Girlfriends Guide to Divorce (Τρίτη 28 Απριλίου, 21.00) και το sci-fi Defiance (Παρασκευή 24 Απριλίου, 23.00), που φθάνουν λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου με το προτελευταίο επεισόδιο, ενώ η νέα σειρά τρόμου From Dusk Till Dawn, με την υπογραφή των Ταραντίνο και Ροντρίγκεζ, συνεχίζεται με το 2ο επεισόδιο (Παρασκευή 24 Απριλίου, 00.00).     
Στο ίδιο κανάλι, θα προβληθούν επίσης το ανεξάρτητο φιλμ από την Αυστραλία Dead Europe, βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χρήστου Τσιόλκα, με φόντο την Ελλάδα και μια Ευρώπη που παρακμάζει (Α’ τηλεοπτική προβολή, Πέμπτη 23 Απριλίου, 21.00), το blockbuster Iron Man 3 με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Κυριακή 26 Απριλίου, 21.00) και το βασισμένο στην αληθινή ιστορία απαγωγής της Νατάσα Κάμπους 3096 Μέρες (Δευτέρα 27 Απριλίου, 21.00).  
Στο ΟΤΕ CINEMA 2 ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα το αφιέρωμα στον Σαίξπηρ, με την προβολή του βραβευμένου με 7 Όσκαρ Ερωτευμένος Σαίξπηρ και του σκοτεινού Κοριολανός σε σκηνοθεσία Ρέιφ Φάινς, με τον ίδιο και τον Τζέραλντ Μπάτλερ, την Τρίτη 28 Απριλίου στις 19:45 και τις 22.00 αντίστοιχα, ενώ το all time classic Pretty Woman θα έχουν την ευκαιρία να (ξανα)απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV την Τετάρτη 29 Απριλίου (22.00), στη ζώνη Ladies First.    
Ιδέες και οδηγίες που μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί αντιμέτωπος με κινδύνους (πχ τυφώνας, κατολίσθηση), παρουσιάζει η νέα σειρά του Discovery Channel, So You Think You'd Survive?, που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 22.00.
Την ιστορία της κατασκευής και λειτουργίας του μεγαλύτερου επιτεύγματος στην ιστορία της επιστήμης, του διαστημικού τηλεσκόπιου Hubble, παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel Hubble’s Cosmic Journey, το Σάββατο 25 Απριλίου στις 21.00. Στο ίδιο κανάλι  την Κυριακή 26 Απριλίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε την εξελικτική πορεία των ανθρώπων σε κυρίαρχο είδος του πλανήτη, μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ Mankind from Space που χρησιμοποιεί εντυπωσιακά ψηφιακά εφέ.
Σε ένα ταξίδι μέχρι την άκρη της Γης, εκεί οι όπου Άνδεις υψώνονται πάνω από ένα τόπο ακραίων φυσικών υπερβολών μας μεταφέρει το ντοκιμαντέρ του Nat Geo Wild HD Battlefield Patagonia την Κυριακή 26 Απριλίου (21.00).
Good Work είναι η νέα σειρά του E!HD, όπου ο Ru Paul (Drag Race), o Dr. Terry Dubrow του Botched και η ηθοποιός Sandra Vergara, αδελφή της Σοφία, σχολιάζουν τις πλαστικές επεμβάσεις των διασήμων στο Χόλιγουντ. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Απριλίου στις 23.00.  
Πρεμιέρα κάνει στο Nickelodeon η νέα παιδική σειρά Henry Danger για τον Χένρι, ένα 13χρονο αγόρι που κρυφά εργάζεται ως βοηθός του υπερήρωα Captain Man, με όνομα Kid Danger (Σάββατο 25 Απριλίου, 20.00), ενώ στο Disney XD αρχίζει να προβάλλεται η νέα οικογενειακή σειρά Kirby Buckets με πρωταγωνιστή τον Κέρμπι, έναν μαθητή σχολείου που ονειρεύεται να γίνει διάσημος σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων και μπλέκεται σε απίστευτες περιπέτειες όταν τα σχέδιά του αρχίζουν να ζωντανεύουν (Σάββατο 25 Απριλίου, 09.00).