O 3ος κύκλος του Ripper Street σε πρώτη προβολή μόνο στον OTE TV…

Εβδομάδα 30 Απριλίου - 6 Μαΐου...
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV ο 3ος κύκλος της σειράς μυστηρίου του BBC Ripper Street, ενώ ολοκληρώνονται οι πρώτοι κύκλοι του Defiance, του Girlfriend’s Guide to Divorce αλλά και του πολυβραβευμένου Orange is the New Black στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Στα αθλητικά, συνεχίζεται η δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με κορυφαία ντέρμπι από Barclays Premier League, όπως Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ, La Liga, όπως Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης, Serie A, όπως Σαμπντόρια-Γιουβέντους, αλλά και Bundesliga, όπως Μπάγερ Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου, ενώ επί ελληνικού εδάφους, η 2η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ επιφυλάσσει σημαντικά παιχνίδια, όπως Ηρακλής-Ολυμπιακός Βόλου, Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ-Παναχαϊκή. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το νέο late-talk show του E!HD The Grace Helbig Show, με παρουσιάστρια την 29χρονη Grace Helbig, η οποία αναδείχθηκε μέσα από το Youtube. Την παγκόσμια ημέρα τζαζ μουσικής γιορτάζει στις 30 Απριλίου το Mezzo με ένα μοναδικό αφιέρωμα, ενώ την 4η Μαίου το Disney XD γιορτάζει την ημέρα Star Wars με ένα πλούσιο May the 4th Be With You αφιέρωμα.
...Λίγες αγωνιστικές πριν τη λήξη των πρωταθλημάτων, ο ΟΤΕ TV φιλοξενεί τα σημαντικότερα παιχνίδια αυτής της εβδομάδας σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία, ενώ σε ελληνικό έδαφος ξεχωρίζει η μάχη της 2ης αγωνιστικής στα πλέι οφ της Football League ΟΠΑΠ.

Στην Barclays Premier League, το ενδιαφέρον στρέφεται στις ομάδες που διεκδικούν τις προνομιούχες θέσεις με στόχο τα ευρωπαϊκά γήπεδα τη σεζόν 2015-2016. Για την 35η αγωνιστική της διοργάνωσης, ξεχωρίζουν οι αγώνες του Σαββάτου 2 Μαΐου Λίβερπουλ-ΚΠΡ (17.00, OTE SPORT 1HD) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ (19.30, OTE SPORT 1HD), ενώ την Κυριακή 3 Μαΐου καθοριστικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος είναι το ντέρμπι Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι (18.00, OTE SPORT 1HD).
Στην Ισπανία, η μάχη του τίτλου συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Δύσκολο έργο για τη «Βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης που το βράδυ του Σαββάτου 02 Μαΐου δοκιμάζεται στην καυτή όπως αναμένεται έδρα της Σεβίλλης για την 35η αγωνιστική της La Liga (21.00, OTE SPORT 2HD), ενώ την ίδια μέρα η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει επίσης εκτός έδρας την ουραγό της βαθμολογίας Κόρντομπα (17.00, OTE SPORT 2HD).
Καθοδόν προς τον 31ο τίτλο της ιστορίας της η «Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου, που το Σάββατο 2 Μαΐου αγωνίζεται εκτός έδρας απέναντι στην Σαμπντόρια (19.00, ΟΤΕ SPORT 1HD). Η Γιουβέντους διανύοντας μια πολύ καλή περίοδο επιθυμεί να κλειδώσει τον τίτλο στην Ιταλία κόντρα στη Σαμπντόρια και μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στη Λάτσιο (ζωντανά στον ΟΤΕ TV) αλλά και με την παρουσία της στους τέσσερις του Τσάμπιονς Λινγκ, να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις υπόλοιπες μάχες της Serie A, ξεχωρίζουν τα Ρόμα-Τζένοα (Κυριακή 3 Μαΐου 13.30, OTE SPORT 1HD) και Νάπολι-Μίλαν (3 Μαΐου, 21.45, OTE SPORT 1HD).
Σπουδαίο ντέρμπι έρχεται και στην Bundesliga. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης (Σάββατο 2 Μαίου, 19.30, OTE SPORT 3HD), με τους «Βαυαρούς» να θέλουν να κλειδώσουν και μαθηματικά την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου στην Γερμανία και τους παίκτες της Λεβερκούζεν να «καίγονται» για τους βαθμούς που θα τους φέρει πιο κοντά στην απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λινγκ για τη σεζόν 2015-2016.
Επί ελληνικού εδάφους, η 2η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ αναμένεται εντυπωσιακή με τις έξι ομάδες να ρίχνονται στη μάχη τη Δευτέρα 4 Μαΐου στον ΟΤΕ TV. Μετά την νίκη του Ηρακλή επί της ΑΕΚ ο «Γηραιός» καλείται να περάσει από την έδρα του Ολυμπιακού Βόλου (18.00, OTE SPORT 1HD), ενώ μετά την ανατροπή και το 2-3 του αγώνα Παναχαϊκή-Λάρισα, οι παίκτες της Λάρισας αντιμετωπίζουν την ομάδα του Απόλλων Σμύρνης (18.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και η ΑΕΚ την Παναχαϊκή που διασταυρώνουν τα ξίφη τους με φόντο την πρόκριση στην Super League (18.00, OTE SPORT3HD).

Με νέους κύκλους σειρών, το φινάλε άλλων κύκλων δημοφιλών σειρών, ταινίες σε πρώτη προβολή, βραβευμένα φιλμ και κινηματογράφο με ιταλικό αέρα μπαίνει ο Μάιος στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV.
Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη 6 Μαΐου στις 21.00 στο OTE CINEMA 1HD ο 3ος κύκλος της σειράς μυστηρίου του BBC, Ripper Street, για τη δράση του Τζακ Αντεροβγάλτη στο βικτωριανό Λονδίνο. Η σειρά, όπου πρωταγωνιστούν οι Μάθιου Μακφέιντεν (Anna Karenina, Οι Τρεις Σωματοφύλακες), Τζερόμ Φλιν (Game of Thrones) και Άνταμ Ρόθενμπεργκ, έχει λάβει 6 υποψηφιότητες για BAFTA και έχει φανατικό κοινό.     
Αυτή την εβδομάδα επίσης ολοκληρώνονται οι πρώτοι κύκλοι του Defiance (Παρασκευή 1 Μαΐου, 21.00), του Girlfriends Guide to Divorce (Τρίτη 5 Μαΐου, 21.00), αλλά και του πολυβραβευμένου Orange is the New Black (Τετάρτη 6 Μαΐου, 22.00) στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.     
Στο ίδιο κανάλι σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, θα προβληθεί το αστυνομικό δράμα Rob the Mob με τους Μάικλ Πιτ, Νίνα Αριάντα και Άντι Γκαρσία, την Πέμπτη 30 Απριλίου στις 21.00.
Στο ΟΤΕ CINEMA 2 αυτή την εβδομάδα, θα προβληθούν το βραβευμένο με 2 Όσκαρ δράμα του Λάσε Χάλστρομ Θέα στον Ωκεανό, με τους Τόμπι Μπαγκουάιρ, Σαρλίζ Θέρον και Μάικλ Κέιν (Κυριακή 5 Μαΐου, 22.00), το βραβευμένο στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ερωτικό δράμα από την Ρουμανία Hooked (Δευτέρα 4 Μαΐου, 22.00), το δράμα εποχής του Φρανσουά Οζόν Angel για τη ζωή της εκκεντρικής Βρετανίδας συγγραφέως Έιντζελ Ντέβερελ, στη ζώνη Ladies First (Τετάρτη 6 Μαΐου, 22.00), ενώ στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στην Ιταλία, θα προβληθούν την Τρίτη 5 Μαΐου το γυρισμένο στην Βερόνα Letters to Juliet με την Αμάντα Σέιφριντ, την Βανέσα Ρεντγκρέιβ και τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ (20.00) και η ιταλική κωμωδία Welcome to the South (22:00).    
Η βραβευμένη με Emmy σειρά Girls, με την υπογραφή της πρωταγωνίστριας Λένα Ντάναμ, επιστρέφει στο FOX Life από Τρίτη 5 Μαΐου στις 23.30, με τις περιπέτειες που επιφυλάσσει η ηλικία των 20 και κάτι σε μία παρέα κοριτσιών.      

Τις πιο τολμηρές, δημιουργικές και περίεργες κατασκευές παρουσιάζει η εκπομπή Building Wild που κάνει πρεμίερα στο National Geographic HD την Δευτέρα 4 Μαίου στις 21.00, ενώ στο Animal Planet HD η νέα σειρά Bahama Blue εξερευνά, με τη βοήθεια προηγμένης τεχνολογίας, τη ζωή στον βυθό της Καραϊβικής θάλασσας από την Τρίτη 5 Μαίου στις 22.00.
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο E!HD το late-talk show The Grace Helbig Show, με παρουσιάστρια την 29χρονη Grace Helbig, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το Youtube. Στην πρώτη της εκπομπή το Σάββατο 2 Μαίου φιλοξενεί τις ηθοποιούς Aisha Tyler και Mamrie Hart και τον DJ Flula (23.30).
Την παγκόσμια ημέρα Star Wars, την Δευτέρα 4 Μαίου, θα μπορούν να γιορτάσουν οι μικροί φίλοι στο Disney XD από τις 15.15, με  το πλούσιο αφιέρωμα May the 4th Be With You, στο πλαίσιο του οποίου θα προβληθούν back to back επεισόδια από το Star Wars Rebels,  το Secrets of the Rebels και το Phineas and Ferb: Mission Star Wars, αλλά και με ακόμη περισσότερη δράση από γνωστούς ήρωες του Disney XD που υποδύονται τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από το Star Wars.
Η σειρά Henry Hugglemonster επιστρέφει στο Disney Junior με τον 2ο κύκλο και ακόμα περισσότερες ξεκαρδιστικές περιπέτειες της αγαπημένης οικογένειας τεράτων (Δευτέρα 4 Μαΐου, 09.25).
Την Πέμπτη 30 Απριλίου, παγκόσμια ημέρα τζαζ μουσικής, το Mezzo γιορτάζει με ένα μοναδικό αφιέρωμα από τις 20.00, όπου οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν θρυλικές εμφανίσεις των Ella Fitzgerald και Oscar Peterson, αλλά εκτελέσεις σύγχρονων θρύλων της τζαζ, όπως οι Wayne Shorter, Mc Coy Tyner, καθώς και νέων καλλιτεχνών (Jon Batiste, Gilad Hekselman).
 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 26 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.