"Nova Highlights":Κινηματογραφική δράση τον Απρίλιο στα Novacinema!...

Τον Απρίλιο, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova προσφέρουν ένα συναρπαστικό θέαμα στους συνδρομητές τους, μέσα από ταινίες που έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν ταινίες με τεράστια εισπρακτική επιτυχία, όπως «Χ-Μen: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος», «Φύλακες του Γαλαξία» και «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες». Οι συνδρομητές των Novacinema απολαμβάνουν ταινίες που θέλουν, όποτε θέλουν μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand και όπου και αν βρίσκονται μέσω της υπηρεσίας Nova GO.



... Ο Χιου Τζάκμαν κλέβει την παράσταση στις εντυπωσιακές σκηνές δράσης της ταινίας «Χ-Μen: Ημέρες ενός ξεχασμένου μέλλοντος», την έβδομη της γνωστής σειράς ταινιών με σκηνοθέτη τον Μπράιαν Σίνγκερ, που παρουσιάζει την απόλυτη ομάδα των μεταλλαγμένων υπερηρώων σε έναν ανελέητο πόλεμο επιβίωσης του είδους. Οι υπερήρωες συνεχίζουν τη δράση τους στους «Φύλακες του Γαλαξία» της Marvel, μια εκπληκτική διαστημική περιπέτεια που διαθέτει αρκετά κωμικά στοιχεία και μια δυνατή ομάδα πρωταγωνιστικών χαρακτήρων. Ένα μυστικό πράκτορα της CIA με μερικούς μόνο μήνες ζωής μπροστά του εξαιτίας μια ανίατης ασθένειας, υποδύεται ο Κέβιν Κόστνερ στην ταινία «3 Μέρες Διορία», χαρίζοντας έντονη δράση, μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.
Στο εξαιρετικό γουέστερν «Μέχρι το τέλος» που διαδραματίζεται στην άγρια αμερικάνικη δύση του 1854, ο Τόμι Λι Τζόουνς σκηνοθετεί και παίζει μαζί με δύο από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του Hollywood, τις Χίλαρι Σουάνκ και Μέριλ Στριπ. Οι Τζέιμς Φράνκο και Κέιτ Χάντσον πρωταγωνιστούν στην αστυνομική ταινία δράσης «Άπληστοι Γείτονες», που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μάρκους Σάκεϊ, ενώ οι Ρις Γουίδερσπουν και Κόλιν Φερθ πρωταγωνιστούν στην ταινία μυστηρίου «Τα δεσμά του διαβόλου», που βασίζεται στην αληθινή ιστορία εξαφάνισης τριών αγοριών, η οποία το 1993 συγκλόνισε ολόκληρη την αμερικανική κοινωνία. Τέλος, για τους μικρούς τηλεθεατές, έρχεται την Κυριακή του Πάσχα το απολαυστικό sequel της Disney, «Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες», με τις φωνές των Γιώργου Καπουτζίδη και Ντορέττας Παπαδημητρίου.
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!