Άρωμα τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας με τον αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ στον OTE TV...

Εβδομάδα 5-11 Φεβρουαρίου 2015
Το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στο Φάληρο κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT. O ΟΤΕ TV θα καλύψει την αναμέτρηση με pre και post game εκπομπές και την ζωντανή μετάδοση του αγώνα στο OTE SPORT 4HD. Η κλήρωση ανέδειξε επίσης τα ζευγάρια ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη, Χανιά-Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής-Πανιώνιος, ενώ για την Football League ΟΠΑΠ, η Λάρισα συναντά τη Λαμία 1964.





Ντέρμπι και στην Ισπανία θα απολαύσουν οι συνδρομητές του OTE TV, καθώς Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ Μαδρίτης έρχονται αντιμέτωπες για την 22η αγωνιστική της La Liga, ενώ στην ημτελική φάση περνάει το Copa del Rey και στην φάση των 16 το Coupe de France.
Στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα η πρεμιέρα νέων πολυβραβευμένων σειρών σε Α΄τηλεοπτική προβολή. Την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου έρχονται το Girlfriend’s Guide to Divorce με την Λίζα Έντελσταϊν του «House» και ο 2ος κύκλος του Banshee, ενώ την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου πρεμιέρα κάνουν το πολυαναμενόμενο Fortitude με τους Στάνλεϊ Τούτσι, Σόφι Γκράμπολ και Μάικλ Γκάμπον και το βραβευμένο με 3 Emmy Orange is the New Black. Ο 5ος κύκλος του Walking Dead επιστρέφει με νέα επεισόδια από τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στο FOX, ενώ τον 5ο κύκλο του Mad Men θα προβάλει από την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου το Sundance Channel μόνο στον OTE TV.
Highlight της εβδομάδας είναι η τελετή των βραβείων BAFTA 2015 την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου που θα καλύψει ζωντανά και σε αποκλειστικότητα το OTE CINEMA 1HD, ενώ το OTE CINEMA 2 θα φιλοξενήσει ειδικό αφιέρωμα με παλιές και νέες βραβευμένες ταινίες με αφορμή τα BAFTA.      

Ολυμπιακό και ΑΕΚ έφερε αντιμέτωπους η κλήρωση της Παρασκευής 30 Ιανουαρίου για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Με άρωμα τελικού, η αναμέτρηση «ερυθρολεύκων» και «κιτρινόμαυρων» θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις, με τον Ολυμπιακό να είναι γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στο Φάληρο και την ρεβάνς να διεξάγεται τον Μάρτιο στο ΟΑΚΑ. Ο OTE TV, πιστός στα ραντεβού του με τα μεγάλα ντέρμπι, κινείται ήδη στους ρυθμούς του αγώνα και ετοιμάζει με την δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο μια μεγάλη βραδιά, που θα ξεκινήσει με την pre game εκπομπή στις 18.30, θα συνεχιστεί με την ζωντανή μετάδοση του αγώνα αποκλειστικά στο OTE SPORT 5HD και θα ολοκληρωθεί με την post game εκπομπή στις 21.30
Στις υπόλοιπες συναντήσεις του Κυπέλλου, ο ΟΦΗ κληρώθηκε με τη μαχητική Skoda Ξάνθη, τα Χανιά θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων Σμύρνης και ο Ηρακλής καλείται να περάσει το εμπόδιο του Πανιωνίου και να αποδείξει ότι έχει θέση στα σαλόνια της 1ης κατηγορίας. Επίσης, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 16ης αγωνιστικής της Football League ΟΠΑΠ, ο ΟΤΕ TV θα μεταδώσει ζωντανά την αναμέτρηση Λάρισα-Λαμία 1964 την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου (15.00, ΟΤΕ SPORT 6HD). 
Τα ντέρμπι συνεχίζονται στον ΟΤΕ TV και επί ευρωπαϊκών γηπέδων, με τις Ρεάλ και Ατλέτικο να χωρίζουν τη Μαδρίτη στα δύο. Η αναμέτρηση Blancos και Rojiblancos βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην Ισπανική πρωτεύουσα και οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα την απολαύσουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 17.00 στο ΟΤΕ SPORT 1HD.
Οι αγώνες Κυπέλου κλέβουν την παράσταση και σε Ισπανία και Γαλλία. Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου διεξάγεται η ημιτελική φάση του Copa del Rey με τους αγώνες Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ (21.00, OTE SPORT 2HD) και Μπιλμπάο-Εσπανιόλ (23.00, OTE SPORT 2HD), ενώ το τριήμερο 10, 11 και 12 Φεβρουαρίου στο Coupe de France, για την φάση των 16, τα φώτα στρέφονται στις αναμετρήσεις Ρεντ Σταρ-Σεντ Ετιέν (Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, 22.00, OTE SPORT 5HD), Παρί Σεν Ζερμέν-Ναντ (Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, 22.00, OTE SPORT 5HD) και Μετς-Μπρεστ (Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, 20.45, OTE SPORT 2HD).

Νέες πολυβραβευμένες σείρες και νέοι κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, ενώ την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου τα φώτα πέφτουν στο Royal Opera House του Λονδίνου για την τελετή των βραβείων BAFTA 2015 που θα προβάλει ζωντανά και σε αποκλειστικότητα ο OTE TV.  
Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των κριτικών, το βραβευμένο με 3 Emmy και 2 SAG Orange is the New Black για τις γυναικείες φυλακές, έρχεται από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου (22.00) στο ΟΤΕ CINEMA 1HD. Την ίδια μέρα στις 21.00, κάνει πρεμιέρα και το πολυαναμενόμενο Fortitude με τους Στάνλεϊ Τούτσι, Σόφι Γκράμπολ, Μάικλ Γκάμπον και Κρίστοφερ Εκλεστον, για ένα έγκλημα που αναστατώνει μία μικρή πόλη στον αρκτικό κύκλο. Μία μέρα νωρίτερα, την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου αρχίζει στο OTE CINEMA 1HD (21.00) η σειρά Girlfriend’s Guide to Divorce με την Λίζα Έντελσταϊν («House»), ενώ ακολουθεί επίσης σε Α΄προβολή ο 2ος κύκλος του Banshee (22.00).
Τη νέα ζώνη Friday Fiction με σειρές φαντασίας εγκαινιάζει από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή το ΟΤΕ CINEMA 1HD. Θα προβληθούν οι φουτουριστικές σειρές Defiance που μας μεταφέρει στο 2046 όπου άνθρωποι και εξωγήινοι συμβιώνουν στη Γη (23.00) και το Dominion για τον πόλεμο μεταξύ αγγέλων και ανθρώπων (00.00).
Πρεμιέρα επίσης κάνουν στο FOX η συνέχεια του 5ου κύκλου του Walking Dead (Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου, 22.30) και στο Sundance Channel ο 5ος κύκλος του Mad Men (Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 23.00).
Την τελετή των Βραβείων Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2015 (BAFTA), που θα αναδείξουν τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, θα μεταδώσει ζωντανά, σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη, το OTE CINEMA 1HD την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου από τις 23.30 και με υπότιτλους το ΟΤΕ CINEMA 2 τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου στις 22.00. Με αφορμή τα BAFTA, το ΟΤΕ CINEMA 2 θα φιλοξενήσει ένα πλούσιο αφιέρωμα με βραβευμένες ταινίες κάθε μέρα στις 22.00. Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζουν η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα ρομαντική κομεντί Avanti! του Μπίλι Γουάιλντερ με τον Τζακ Λέμον (Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου), το βραβευμένο στις Κάνες Κυνήγι με τον Μαντς Μίκελσεν (Κυριακή 8 Φεβρουαρίου) και το το Million Dollar Baby του Κλιντ Ίστγουντ με τα 4 Όσκαρ (Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου).           

Με τον 3ο κύκλο επιστρέφει στο National Geographic Channel η σειρά Ultimate Survival Alaska, που παρουσιάζει 12 νέους συμμετέχοντες στον πιο σκληρό αγώνα επιβίωσης, με θερμοκρασίες που φτάνουν τους -48 βαθμούς κελσίου, παγωμένες πλαγίες, άγριους θηρευτές και επικίνδυνες διαδρομές (Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, 21.00).
Επίσης, τον 2ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς Car S.O.S, όπου ο Τιμ Σόου και ο Φαζ Τάουνσεντ αναπαλαιώνουν κλασικά αυτοκίνητα που βρίσκονται εγκαταλειμμένα σε γκαράζ σπιτιών, θα προβάλει το National Geographic HD από την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου (21.50).


Ζωντανά από το κόκκινο χαλί των 57ων βραβείων Grammy στο Staples Center του Λος Άντζελες θα καλύψει το E!HD το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου. Παρουσιαστής των βραβείων, για 4η συνεχόμενη χρονιά, θα είναι ο ράπερ LL Cool J. H μετάδοση θα αρχίσει από τις 01.00, ενώ την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 22.00, στην εκπομπή Fashion Police, η  Κάθι Γκρίφιν μαζί με  τους Μπραντ Γκορέσκι, Κέλι Όσμπορν και Τζιουλιάνα Ράνσιτς θα σχολιάσουν τις εμφανίσεις των σταρ.


Το Finding Nemo, μια από τις πιο επιτυχημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, θα προβάλει το Disney XD το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στις 12.00.