«Ξενοδοχείο Grand Budapest»: Η καλύτερη ταινία στις Χρυσές Σφαίρες παίζει στα Novacinema!

Η 72η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών ανέδειξε ως καλύτερη ταινία στην κατηγορία κωμωδία ή μιούζικαλ το «Ξενοδοχείο Grand Budapest», που προβάλλεται ήδη από τα κανάλια Novacinema. Οι περισσότερες από τις ταινίες που ήταν φέτος υποψήφιες στις Χρυσές Σφαίρες, η τελετή των οποίων μεταδόθηκε γι ακόμη μία χρονιά αποκλειστικά από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, θα προβληθούν σε Α’ τηλεοπτική προβολή από τα Novacinema.


...
Επίσης, το βραβείο Β' ανδρικού ρόλου στην κατηγορία τηλεοπτικής σειράς, τηλεταινίας ή μίνι σειράς, κέρδισε ο Matt Bomer για την ερμηνεία του στη ταινία «The Normal Heart» της HBO, που επίσης μεταδίδεται στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Τα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD θα προβάλουν σε μαγνητοσκόπηση την 72η Τελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών, την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 21:00, καθώς επίσης και το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 19:10. Θα είναι επίσης διαθέσιμη από laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO
Η ταινία «Birdman» απέσπασε 2 βραβεία καλύτερου σεναρίου, αλλά και Α’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του Michael Keaton. Η Amy Adams βραβεύτηκε στη κατηγορία Α' γυναικείου ρόλου σε κωμωδία για την ερμηνεία της στην ταινία «Big Eyes», ενώ το βραβείο Β' ανδρικού ρόλου κέρδισε ο J.K. Simmons για την ταινία «Whiplash». Τέλος, ξεχώρισαν οι ταινίες «How to train your Dragon 2» ως καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων και «Leviathan» ως καλύτερη ξενόγλωσση. 
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!