Καλή Χρονιά με τον OTE TV…

Ο OTE TV συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ «Μία Οικογενειακή Υπόθεση» για την οικογένεια Ξυλούρη... 
Εβδομάδα 1-7 Ιανουαρίου 2015...
Το εορταστικό πρόγραμμα στον ΟΤΕ TV συνεχίζεται την Πρωτοχρονιά με ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, νέους κύκλους σειρών, κρίσιμους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα και νέες σειρές ντοκιμαντέρ…
...
Στα αθλητικά ξεχωρίζουν οι μεταδόσεις από την 3η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, που περνάει στη νοκ άουτ φάση, Κέρκυρα-ΠΑΟΚ, Φωστήρας-Ολυμπιακός, ΑΕΚ-Ατρόμητος και Χανιά-Παναθηναϊκός, ενώ κορυφαίες συναντήσεις από Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία θα προβάλουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλη ευκρίνεια τα κανάλια OTE SPORT, όπως Τότεναμ-Τσέλσι, Bαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης, Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους-Ίντερ...

Στα κινηματογραφικά κανάλια, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν την live τηλεοπτική παραγωγή του κλασικού μιούζικαλ Peter Pan Live! με τους Άλισον Γουίλιαμς και Κρίστοφερ Γουόκεν στο OTE CINEMA 1HD ή το εξαιρετικό animation Η Ταινία Lego, που θεωρείται από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, στο Village Cinema, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. Ξεχωρίζουν ακόμη στα κανάλια OTE CINEMA το sci-fi έπος των Τομ Τίκβερ και αδελφών Γουατσόφσκι Cloud Atlas με τους Τομ Χανκς και Χάλι Μπέρι, το all-star Love Actually με τους Κίρα Νάιτλι, Χιου Γκραντ και Λίαμ Νίσον, αλλά και η εμβληματική κωμωδία του Μπλέικ Έντουαρντς Το Πάρτι με τον Πίτερ Σέλερς.
Πρεμιέρα κάνουν αυτή την εβδομάδα στο FOX οι νέοι κύκλοι σειρών των σειρών The Americans και Elementary, ενώ η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα σειρά μυστηρίου Top of the Lake θα προβληθεί στο OTE CINEMA 1HD με back2back προβολές επεισοδίων. Οι νέες σειρές Alaskan Bush People, Strangest Weather on Earth, Storm Rider και Eat: The Story of Food κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV.

Ο OTE TV συμπαραγωγός του ντοκιμαντέρ «Μία Οικογενειακή Υπόθεση» για την οικογένεια Ξυλούρη... 
Το ντοκιμαντέρ της Αγγελικής Αριστομενοπούλου, Μία Οικογενειακή Υπόθεση, για την μουσική παράδοση της οικογένειας Ξυλούρη από την Κρήτη έως την Αυστραλία, στηρίζει ως συμπαραγωγός ο ΟΤΕ TV.  
Μέσα από τις συμπαραγωγές του, ο ΟΤΕ TV στηρίζει και το ελληνικό ντοκιμαντέρ που αναδεικνύει την ιστορία και τις παραδόσεις της χώρας μας, τη γεωγραφία και τον πολιτισμό, όπως και τη σύγχρονη ζωή στην Ελλάδα.    
Με γυρίσματα στην Κρήτη, την Αυστραλία και το Βέλγιο, το Μία Οικογενειακή Υπόθεση ακολουθεί την σπουδαία μουσική παράδοση της οικογένειας Ξυλούρη. Η ταινία επικεντρώνεται στον Ψαρογιώργη, τον κατά κόσμο Γιώργο Ξυλούρη, που περιοδεύει στην Κρήτη και σε όλο τον κόσμο, τραγουδώντας και παίζοντας λαούτο. Είναι ο συνεχιστής μιας σπουδαίας μουσικής παράδοσης, η γέφυρα που ενώνει τον πατέρα του, τον διάσημο λυράρη Ψαραντώνη και τον θείο του, τον θρυλικό Νίκο Ξυλούρη, με τη νέα γενιά και ειδικότερα με τα τρία παιδιά του, Νίκο, Αντώνη και Απολλωνία, που σπουδάζουν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.
Σύμφωνα με την σκηνοθέτη της ταινίας, Αγγελική Αριστομενοπούλου, «είναι ένα ντοκιμαντέρ για τη δύναμη της οικογένειας και της μουσικής. Είναι η ιστορία μίας μοναδικής μουσικής παράδοσης και των ανθρώπων που την κουβαλούν».

Το Μία Οικογενειακή Υπόθεση, σε παραγωγή Anemon Productions, κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 8 Ιανουαρίου 2015 και θα προβληθεί σε κινηματογράφους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και, φυσικά, της Κρήτης, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει διεθνή πορεία στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Στον ΟΤΕ TV, η ταινία θα προβληθεί σε α’ τηλεοπτική προβολή μέσα στο 2015.