MTV και Nickelodeon: Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών καλωσορίζουν το 2015...

MTV και Nickelodeon Highlights Ιανουαρίου 2015...
Καθώς το video teaser της νέας reality σειράς του MTV "Growing Up Greek", πέτυχε το στόχο του να πολυδιαφημιστεί πριν τη πρεμιέρα του στο Αμερικάνικο MTV! Το οποίο φωτίζει στιγμές από τον τρόπο ζωής μιας διαφορετικής γενιάς, νεαρών Ελλήνων ομογενών της Αμερικής και αναμένεται και στο Ελληνικό MTV (σύντομα στις οθόνες σας)... Από την άλλη οι ελληνικές εκδόσεις του MTV και Nickelodeon, καλωσορίζουν το 2015 με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέους κύκλους σειρών, ανάμεσα τους η νέα reality σειρά του MTV "Acapulco Shore", θα θερμάνει τους δέκτες σας σε λατινοαμερικάνικους ρυθμούς... Παράλληλα η περιφερειακή έκδοση Θεσσαλονίκης "nickelodeon+", απέκτησε και υπηρεσίες ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος μετά τη πρόσφατη ψηφιακή μετάβαση στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω της Digea (δίαυλος 56), με τέλεια ποιότητα εικόνας και ήχου...
Nicolas A.

MTV και Nickelodeon Highlights Ιανουαρίου 2015
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιανουάριο στις ελληνικές εκδόσεις ψυχαγωγικών καναλιών "MTV Greece και Nickelodeon", μέσω των δορυφορικών συνδρομητικών πλατφορμών "Nova (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (η περιφερειακή έκδοση Θεσσαλονίκης "nickelodeon+", πρόσφατα απέκτησε και υπηρεσίες ηλεκτρονικού οδηγού προγράμματος μέσω της Digea)...
Nicolas A.




MTV Highlights Ιανουαρίου 2015...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Ιανουαρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού MTV...

ACAPULCO SHORE
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ 01:00 – ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ 01:00


Το MTV παρουσιάζει το “Acapulco Shore", την 1η Λατινοαμερικάνικη εκδοχή της μεγαλύτερης επιτυχίας του MTV, του "Jersey Shore". Παρακολουθεί τις ζωές 8 νεαρών Μεξικανών που ζουν μέσα και γύρω από ένα θέρετρο στην παραλία της πόλης του Acapulco.

Δράμα, φιλία και αμέτρητα πάρτι, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά όλων των εκδοχών των Shores και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το “Acapulco Shore".


FINDING CARTER
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:30 – κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ στις 23:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ στις 23:10, τεταρτη ΣΤΙΣ 22:00, ΠΕΜΠΤΗ στις 23:10, παρασκευη στις 20:00, ΣΑΒΒΑΤΟ στις 21:00 & κυριακη στισ 23:00


Η σειρά “Finding Carter είναι ένα οικογενειακό δράμα που επικεντρώνεται στην Carter, μια έφηβη κοπέλα που νομίζει ότι έχει την τέλεια ζωή. Όμως μια νύχτα, μετά από μία αστυνομική έφοδο στο πάρτι του γυμνασίου της, μαθαίνει ότι η γυναίκα που πιστεύει ότι είναι η βιολογική της μητέρα, στην πραγματικότητα την απήγαγε όταν ήταν μικρό παιδί.

Η Carter επιστρέφει στην βιολογική της οικογένεια και πρέπει να μάθει να ζει με τα καινούργια δεδομένα, ενώ παράλληλα θέλει να επανενωθεί με την Lori, την γυναίκα που την απήγαγε. Ωστόσο, η βιολογική της, η Elizabeth, είναι αποφασισμένη να βρει την Lori και να την τιμωρήσει για την απαγωγή του παιδιού της στην ηλικία των 3 χρονών.



16 + PREGNANT SEASON 5
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00 – κάθε ΠΕΜΠΤΗ στις 22:00
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στις 24:00


Το «16 and Pregnant» είναι μια ωριαία σειρά ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στο καυτό θέμα της εφηβικής εγκυμοσύνης. Κάθε επεισόδιο καλύπτει μια πεντάμηνη περίοδο της ζωής μιας έφηβης, καθώς αυτή κατευθύνεται προς την ενηλικίωση και ενώ ζει την εφηβεία της - με όλα τα χαρακτηριστικά που τη διέπουν - όσο είναι έγκυος. Κάθε ιστορία παρουσιάζει με διαφορετική ματιά τις ποικίλες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έφηβες έγκυες: γάμος, υιοθεσία, κοινωνικά σχόλια, οικονομικά προβλήματα, αποφοίτηση από το σχολείο κ.α. Αντιμέτωπες με αποφάσεις και ζητήματα ενηλίκων, αυτά τα κορίτσια είναι αναγκασμένα να θυσιάσουν τα χρόνια της εφηβείας τους και τις εμπειρίες του λυκείου. Παρόλα αυτά υπάρχει κάτι αισιόδοξο. Είναι αφοσιωμένες στο να πετύχουν στη ζωή τους και να προσφέρουν το καλύτερο στα μωρά τους.




Nickelodeon Highlights Ιανουαρίου 2015... 
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Ιανουαρίου έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

Ο ΜΠΛΕΙΖ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ (BLAZE AND THE MONSTER MACHINES)
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:05
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:05 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 08:30

“Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του” είναι μια διαδραστική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, και τον οδηγό του, ένα οκτάχρονο αγόρι, τον AJ, και τις περιπέτειές τους στην Axle City. Στην Axle City, το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Είναι ένας πρωταθλητής στην πίστα και ένας ήρωας στους δρόμους. Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι αυτός από τον οποίο θα ζητήσουν βοήθεια, γιατί ξέρουν ότι ο Μπλέιζ μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Είναι το ταχύτερο φορτηγό στην πόλη! Χρησιμοποιώντας τις επιστημονικές γνώσεις του, ο Μπλέιζ μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε πρόκληση. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αυτός μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε μηχανή και να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημα.


Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΡΑ ΒΙΒΛΙΟ 3: ΑΛΛΑΓΗ (THE LEGEND OF KORRA BOOK 3: CHANGE)- ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:15
ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗΣΤΙΣ 17:15

 
Στο 3ο βιβλίο, η δράση διαδραματίζεται κυρίως στο Βασίλειο της Γης, ένα από τα τέσσερα μεγαλύτερα έθνη.  Γίνεται η επανεμφάνιση της airbending μεταξύ των ανθρώπων όλων των άλλων εθνών. Η μεγαλύτερη κόρη του  Toph, η Lin  Beifong, και ο ηλικιωμένος πλέον Zuko, ο βασικός χαρακτήρας από την αρχική σειρά, είναι μεταξύ των ηρώων που θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην συγκεκριμένη σεζόν.

Η ιστορία ξεκινάει δύο εβδομάδες μετά το τέλος του 2ου βιβλίου και περιγράφει τις αλλαγές που προκληθήκαν από την ενεργειακή μετατόπιση του πλανήτη λόγω της Harmonic Convergence και της μάχης της Korra με τον Σκοτεινό Avatar.

Paw Patrol SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 08:55
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 08:55 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 09:45

Καμία δουλειά δεν είναι πολύ μεγάλη και κανένα κουτάβι δεν είναι πολύ μικρό!

Το PAW Patrol είναι μία προσχολικής σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλή ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσουν την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί – πυροσβέστης έως τον Τσέις, το σκυλί – αστυνομικό και τον Σκάι που πιλοτάρει ελικόπτερα, το κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και ικανότητα, αλλά συνολικά η ομάδα, χαρακτηρίζεται για την μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.

Όλα τα κουτάβια έχουν σκυλόσπιτα που μετατρέπονται σε σούπερ οχήματα και τσαντάκια που τα βοηθούν να χειριστούν οποιοδήποτε πρόβλημα – όπως το να βοηθήσουν γατάκια που βρίσκονται σε κίνδυνο, ή να σώσουν ένα τρένο από μία κατολίσθηση! Και δεν έχει σημασία πόσο χρονοβόρα είναι η κάθε αποστολή, η ομάδα πάντα βρίσκει χρόνο για παιχνίδι, για γέλιο, και για … ξύσιμο του αυτιού του Ryder.



EVERY WITCH WAY
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:35
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19:35 & ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΙΣ 19:30
 
Με μια πρώτη ματιά, η Emma φαίνεται ένα συνηθισμένο 14χρονο κορίτσι που μετακομίζει με τον πατέρα της σε μία νέα πόλη, αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά, κάθε άλλο παρά συνηθισμένη είναι. Οι πρόγονοι της Emma ήταν πανίσχυρες μάγισσες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η μητέρα της πέθανε πριν καταφέρει να πει στην Emma ή στον πατέρας της όλη την αλήθεια για την καταγωγή της. Όταν μετακομίζουν στο νέο τους σπίτι, περίεργα πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν στην Emma. Σύντομα ανακαλύπτει ότι είναι μέρος ενός μαγικού κόσμου, γεμάτο μάγισσες.
Κοντά στο νέο σπίτι της Emma, το ίδιο συμβαίνει και με το δημοφιλέστερο κορίτσι του σχολείου, την Maddie. Όμως οι μαγικές δυνάμεις της Maddie εκδηλώνεται με πολύ διαφορετικό τρόπο από ό, τι της Emma. Η Maddie δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η Emma και εκτός αυτού είναι μία κακιά μάγισσα. Και των δύο οι πρόγονοι ήταν μάγισσες, αλλά σε αντίθεση με την Maddie, η Emma δεν έχει τη μητέρα της για να της εξηγήσει τα παράξενα πράγματα που συμβαίνουν γύρω της. Πρέπει να τα καταλάβει μόνη της.
Έχουν και κάτι άλλο κοινό τον Daniel - τον όμορφο αρχηγό της ομάδας κολύμβησης και γείτονα της Emma που τυγχάνει να είναι και ο εν διαστάσει φίλος της Maddie. Ο Daniel ερωτεύεται την Emma με την πρώτη ματιά. Τόσο η Emma όσο και η Maddie, είναι πρόθυμες να πολεμήσουν για το αγόρι που αγαπούν και να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους - ακόμη και την μαγεία - για να κερδίσουν την καρδιά του Daniel.

Αλλά με τον καιρό, η Emma μαθαίνει να ελέγχει τις δυνάμεις της και ανακαλύπτει ότι είναι η εκλεκτός (η πιο ισχυρή μάγισσα που γεννήθηκαν ποτέ). Όμως, ο κακός διευθυντής του σχολείου, θέλει να κλέψει τις μαγικές δυνάμεις από την Emma και την Maddie. Άραγε θα ενώσουν τις δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τον ισχυρό εχθρό, επιλέγοντας την συμφιλίωση ή θα προτιμήσουν να επιβληθούν η μία στην άλλη;