Δεκέμβριος με Nova Christmas και οι εορταστικές ζώνες των Novacinema…

Δεκέμβριος με Nova Christmas, ταξίδια, έρωτες και μαγικές στιγμές για μικρούς και μεγάλους...
Ο πιο εορταστικός μήνας του έτους έρχεται στα κανάλια Novacinema, προσφέροντας ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση. Κάθε Τετάρτη στις 22:00, τα ταξίδια των Novacinema 1 και Novacinema 1 HD στον παγκόσμιο κινηματογράφο οδηγούν τους συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova από την πανέμορφη Γαλλία μέχρι την συναρπαστική Αμερική. Παράλληλα η χριστουγεννιάτικη ζώνη Nova Christmas, έρχεται από το Σάββατο 20/12 έως την Κυριακή 4/1 και θα είναι η καλύτερη συντροφιά για σας και τους φίλους σας...

...
Χριστούγεννα με τις κινηματογραφικές ζώνες των Novacinema!
Τα παιδιά απολαμβάνουν σχολικές διακοπές με ταινίες κινουμένων σχεδίων από το Novacinema 4, κάθε Παρασκευή στις 21:00, ενώ στο εορταστικό πρόγραμμα του καναλιού προβάλλονται δυνατές ιστορίες αγάπης, κάθε Σάββατο στις 21:00. Στην αντίπερα όχθη, για τους λάτρεις των ταινιών τρόμου συνεχίζονται οι «Bloody Fridays» προβολές στο Novacinema 3, κάθε Παρασκευή στις 23:00.

«Μια Βραδιά στο Σαιν Τροπέ» θα περάσουν οι συνδρομητές των Novacinema στην κινηματογραφική ζώνη «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου», που ταξιδεύει επίσης στις Φιλιππίνες με τη «Μοιραία Στιγμή» του Σον Έλις, μια αστυνομική ταινία που έρχεται σε Α’ προβολή, αλλά και στη Νέα Υόρκη με την υπέροχη κομεντί «Frances Ha», για την οποία η Γκρέτα Γκέργουιγκ ήταν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Α’ γυναικείου ρόλου. Η κάθε εβδομάδα κλείνει χαρούμενα για τους μικρούς τηλεθεατές, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν «Cinema για παιδιά» με τις ταινίες κινουμένων σχεδίων «Περπατώντας με τους δεινόσαυρους», «Ψυχρά κι Ανάποδα», «Αεροπλάνα» και «Ο μύθος της λίμνης», με τις τρεις πρώτες να προβάλλονται μεταγλωττισμένες στα ελληνικά.

Η αγάπη έρχεται στο τέλος για αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, όπως ο Πάνος Βλάχος και η Κατερίνα Γερονικολού, οι οποίοι ερωτεύονται στην blockbuster συμπαραγωγή της Nova «Love Ιn Τhe Εnd», με την οποία ξεκινούν οι προβολές Δεκεμβρίου στην κινηματογραφική ζώνη «Date Night». Ακολουθούν οι ταινίες «Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος», «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και «Κολλημένη με την Τζέιν Όστιν». Τέλος, στη ζώνη «Bloody Fridays», τα κανάλια Novacinema ανεβάζουν την αδρεναλίνη των συνδρομητών τους στα ύψη με δυνατές ταινίες τρόμου, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την παραγωγή «Οι τελευταίες μέρες στον Άρη», που θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!


Η χριστουγεννιάτικη ζώνη Nova Christmas…
Η χριστουγεννιάτικη ζώνη Nova Christmas, από το Σάββατο 20/12 έως την Κυριακή 4/1, θα είναι η καλύτερη συντροφιά για σας και τους φίλους σας. Μη χάσετε κάθε βράδυ στις 21.00 αγαπημένες παιδικές ταινίες και στη συνέχεια τα πιο σημαντικά blockbuster αλλά και τους καλύτερους υπερήρωες της χρονιάς!