Με μεγάλες πρεμιέρες αποχαιρετούν το 2014 τα Novacinema!

Χριστούγεννα με τις καλύτερες κινηματογραφικές παραγωγές σε HD
 Αυτά τα Χριστούγεννα, «Ο Λύκος της Wall Street» Λεονάρντο ΝτιΚάπριο εισβάλλει στα κανάλια Novacinema, με την οσκαρική blockbuster επιτυχία του Μάρτιν Σκορτσέζε να αποτελεί μία από τις δεκάδες κινηματογραφικές επιτυχίες που θα παρουσιαστούν το Δεκέμβριο, σε Α’ τηλεοπτική προβολή. Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova φορούν τα γιορτινά τους και υποδέχονται μεγάλους αστέρες του Hollywood, όπως τους Μάθιου ΜακΚόναχι, Ράσελ Κρόου, Άντονι Χόπκινς, Έμα Γουάτσον, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Μπιλ Μάρεϊ, Κόλιν Φερθ, Νικόλ Κίντμαν και Πιρς Μπρόσναν...


...Η 1η Δεκεμβρίου αποτελεί την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και τα Novacinema παρουσιάζουν την ταινία «The Normal Heart» της ΗΒΟ με τους Μαρκ Ράφαλο και Τζούλια Ρόμπερτς, που επικεντρώνεται στην εμφάνιση του ιού στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων της Νέας Υόρκης την αυγή της δεκαετίας του ‘80. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία είναι το συγκλονιστικό δράμα «Ο κύκλος των αναμνήσεων», με τους Κόλιν Φερθ και Τζέρεμι Ίρβινγκ να ερμηνεύουν, σε νεαρή και προχωρημένη ηλικία, τον Έρικ Λόμαξ, έναν Βρετανό αξιωματικό που μεταφέρεται σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης των Γιαπωνέζων το 1942.

Τη διάσωση του ζωικού βασιλείου «ενορχηστρώνει» o βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, υποδυόμενος το διάσημο από τη Βίβλο χαρακτήρα του «Νώε», στην ομώνυμη blockbuster ταινία, μια μοναδική επική ιστορία θάρρους και ελπίδας. Την ιδιαίτερη αποστολή να διασώσουν κλεμμένα καλλιτεχνικά αριστουργήματα από τα χέρια των Ναζί και να τα επιστρέψουν στους νόμιμους κατόχους τους, αναλαμβάνει μια επίλεκτη «διμοιρία» ανθρώπων κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, στην blockbuster ταινία «Μνημείων Άνδρες», με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπιλ Μάρεϊ.

Οι πρεμιέρες συνεχίζονται με τον Άαρον Έκχαρτ στην περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Φρανκενστάιν», γεμάτη θανάσιμες αντιπαλότητες και επικές μάχες, καθώς επίσης και με τους Ορλάντο Μπλουμ και Φόρεστ Γουίτακερ στο αστυνομικό θρίλερ «Το Ακρωτήρι της βίας». Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Λονδίνο, διαδραματίζεται η κομεντί «Πέντε δευτερόλεπτα στο κενό» με τον Πιρς Μπρόσναν, ενώ γέλιο θα χαρίσει η Κρίστεν Μπελ ως «Veronica Mars», στην ταινία που μεταφέρει στην οθόνη τη συνέχεια της ομώνυμης νεανικής αστυνομικής σειράς. Το Δεκέμβριο, κάνει επίσης πρεμιέρα η συμπαραγωγή της Νova «Με Χωρίς Γυναίκες», μια κωμωδία με τους Θοδωρή Αθερίδη, Δημήτρη Ήμελλο και Σμαράγδα Καρύδη.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!