Λίβερπουλ-Τσέλσι ζωντανά, αποκλειστικά & σε υψηλή ευκρίνεια στον OTE TV...

Εβδομάδα 06 - 12 Νοεμβρίου 2014...
To ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ Λίβερπουλ-Τσέλσι, η αναμέτρηση Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα για την Football League, τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα και τα ημιτελικά του Κόπα ντο Μπραζίλ σε ποδόσφαιρο, αλλά και οι κορυφαίοι αγώνες Χιούστον Ρόκετς-Σαν Αντόνιο Σπέρς και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ, μαζί με τον αγώνα Ολυμπιακός-Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο μπάσκετ, προσφέρουν συναρπαστικό αθλητικό θέαμα αυτή την εβδομάδα στον ΟΤΕ TV....

...
Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα του βασισμένου στην υποθεση Στρος-Καν Welcome to New York με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ και του μιούζικαλ Jersey Boys από τον Κλιντ Ίστγουντ στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, η προβολή του πολυσυζητημένου Nymphomaniac του Λαρς Φον Τρίερ, με τους Σαρλότ Γκενσμπούρ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ και Σάια ΛαΜπέφ, σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD στις 7 και 14 Νοεμβρίου (Vol I & II), καθώς επίσης του βραβευμένου με Χρυσό Λιοντάρι ντοκιμαντέρ Sacro GRA στο ίδιο κανάλι, ενώ στο OTE CINEMA 2 οι συνδρομητές του OTE TV δεν πρέπει να χάσουν την προβολή του βραβευμένου με 3 Όσκαρ all-time-classic Αλέξης Ζορμπάς του Μιχάλη Κακογιάννη.
Επίσης, παράλληλα με την φεστιβαλική τους πορεία, προβάλλονται στο OTE CINEMA 1HD οι 3 πρώτες μικρού μήκους ταινίες σε συμπαραγωγή OTE TV, Οι Ιδιότητες του Δύο, Paradox και The Noir Project.
Ο 3ος κύκλος του εξαιρετικού Hell on Wheels αρχίζει να προβάλλεται στο Sundance Channel, ενώ ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ αφηγείται την ιστορία της πτώσης του τείχους του Βερολίνου στο ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel Hasselhoff vs. the Berlin Wall.

Εντυπωσιακό θέαμα και σπουδαίες αναμετρήσεις από τις κορυφαίες διοργανώσεις παγκοσμίως, παρουσιάζουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια αυτή την εβδομάδα τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο ντέρμπι της Barclays Premier League, Λίβερπουλ-Τσέλσι (Σάββατο 8 Νοεμβρίου, 14.45 OTE SPORT 1HD), τους αγώνες της τελικής φάσης για το Barclays ATP WORLD TOUR Finals του Λονδίνου, (καθημερινά από την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο OTE SPORT 6HD), τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, τα ημιτελικά του Κόπα ντο Μπραζίλ, (Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, Ατλέτικο Μινέιρο-Φλαμένγκο, 02.00 OTE SPORT 4HD & Σάντος-Κρουζέιρο, 02.00 OTE SPORT 5HD).
Επιπλέον, στο πρόγραμμα των αθλητικών καναλιών OTE SPORT του OTE TV, κυριαρχούν το ντέρμπι της Football League, Ολυμπιακός Βόλου-Λάρισα (Κυριακή 9 Νοεμβρίου, 18.00 OTE SPORT 4HD) και άλλες 3 αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική σε νότιο και βόρειο όμιλο. Στο μπάσκετ, από τις αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Χιούστον Ρόκετς-Σαν Αντόνιο Σπέρς (Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, 03.00 OTE SPORT 3HD) και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μέμφις Γκρίζλις (Σάββατο 8 Νοεμβρίου, 03.00 OTE SPORT 3HD), με τη συμμετοχή των Ελλήνων διεθνών Κώστα Παπανικολάου και Νικ Καλάθη. Στο μπάσκετ ακόμη θα προβληθούν ο αγώνας του Ολυμπιακού με τα Τρίκαλα για την 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (Δευτέρα 10 Νοεμβρίου, 18.00 OTE SPORT 3HD), τα ντέρμπι της Liga Endesa ACB και Lega Basket Serie A, ενώ σούπερ θέαμα προσφέρουν από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, τα Grand Prix της Formula 1 και Moto GP σε Βραζιλία και Ισπανία αντίστοιχα, από την Παρασκευή 7 έως και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.     

Πρεμιέρες, νέους κύκλους σειρών και βραβευμένες ταινίες του κλασικού κινηματογράφου μπορούν να παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema on Demand, όπου κάνουν πρεμιέρα, μεταξύ άλλων, το βασισμένο στην υποθεση Στρος-Καν Welcome to New York του Έιμπελ Φεράρα με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, το νέο μιούζικαλ Jersey Boys για την ιστορία των μελών του διάσημου ροκ συγκροτήματος «The Four Seasons» που υπογράφει ο Κλιντ Ίστγουντ, η κωμωδία Sex Tape με το δίδυμο Κάμερον Ντίαζ και Τζέισον Σίγκελ, αλλά και το ντοκιμαντέρ I Am Ali, που περιλαμβάνει μοναδικά αρχεία βίντεο του ίδιου του αθλητή καθώς επίσης συνεντεύξεις από το στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.  
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD το πολυσυζητημένο Nymphomaniac του πάντα ανατρεπτικού Λαρς Φον Τρίερ, με τους Σαρλότ Γκενσμπούρ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ, Ούμα Θέρμαν και Σάια ΛαΜπέφ. Το 1ο μέρος της ταινίας θα προβληθεί την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 23.15 και το 2ο μέρος την ερχόμενη Παρασκευή, την ίδια ώρα. Στο OTE CINEMA 1 HD, οι συνδρομητές του OTE TV θα μπορούν ακόμη να δουν το πρώτο ντοκιμαντέρ που βραβεύτηκε με Χρυσό Λιοντάρι στη Βενετία, Sacro GRA, για την ανθρωπογεωγραφία του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου G.R.A. της Ρώμης (Πέμπτη 6 Νοεμβρίου, 22.00), καθώς επίσης σε α’ προβολή την ταινία τρόμου Open Grave με τον Σάρλτο Κόπλεϊ (District 9, Elysium) τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στις 21.00.
Επίσης, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να δουν τις 3 πρώτες μικρού μήκους ταινίες σε συμπαραγωγή OTE TV, που κάνουν πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, ενώ συνεχίζουν το φεστιβαλικό τους ταξίδι, Πρόκειται για τις ταινίες Οι Ιδιότητες του Δύο (22.45) του Αχιλλέα Κυριακίδη (Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μαρίσα Τριανταφυλλίδη), Paradox (23.10) της Σουλτάνας Κουμούτση (Θέμις Μπαζάκα, Όμηρος Πουλάκης) και The Noir Project (23.30) του Γρηγόρη Βαρδαρινού (Βαγγέλης Κωστέας, Δημήτρης Τσιλινίκος, Μαρία Χατζηιωάννου).
Το αριστούργημα του Μιχάλη Κακογιάννη, Αλέξης Ζορμπάς, με τους Άντονι Κουίν, Άλαν Μπέιτς και Ειρήνη Παππά, μεταφορά του κλασικού βιβλίου του Νίκου Καζαντζάκη «Βίος και Πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά», θα προβάλει το OTE CINEMA 2, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου στις 22.00. Η ταινία απέσπασε 3 βραβεία Όσκαρ το 1964. Στο ίδιο κανάλι την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου στις 22.00, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν το υποβλητικό πολιτικό θρίλερ Barbara του Γερμανού Κρίστιαν Πέτζολντ, που απέσπασε αργυρή άρκτο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Βερολίνου.
Για τους φίλους των σειρών, ξεχωρίζει η πρεμιέρα στο Sundance Channel του 3ου κύκλου του εξαιρετικού Hell on Wheels, για την κατασκευή του πρώτου αμερικανικού σιδηροδρόμου (Κυριακή 9 Νοεμβρίου, 23.00). Η πλοκή του 3ου κύκλου έχει ως αφετηρία το 1867, ενώ θα ακολουθήσει και 4ος κύκλος για την υποψήφια με Emmy σειρά.
24 χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς στην αμερικανική τηλεόραση και με τις φήμες να κάνουν λόγο για επιστροφή του Ντέιβιντ Λιντς με νέο, 3ο κύκλο, ο ΟΤΕ TV δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθήσουν τον 1ο κύκλο του εμβληματικού Twin Peaks, μέσα από την υπηρεσία OTE TV Club.    
Τη νέα σειρά του Discovery Channel, Property Wars, για τις δημοπρασίες σπιτιών στην Αριζόνα και τον σκληρό ανταγωνισμό ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές, θα μπορούν να παρακολουθήσουν από την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου (00.00) οι συνδρομητές του OTE TV, ενώ στο Animal Planet HD, η νέα συναρπαστική σειρά Cute to Killer, που παρακολουθεί την ενηλικίωση τεσσάρων μικρών λιονταριών στην καρδιά του δάσους της Ζιμπάμπουε στη διάρκεια δύο ετών, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 19.15.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντέιβιντ Χάσελχοφ αναλαμβάνει να οδηγήσει τους τηλεθεατές στην ιστορία και την πτώση του Τείχους του Βερολίνου, μέσα από συνεντεύξεις με παλιούς μυστικούς πράκτορες και πρωταγωνιστές των γεγονότων του 1989, στο ντοκιμαντέρ του National Geographic Channel Hasselhoff vs. the Berlin Wall, που θα προβληθεί σε α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στις 22.00. Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου από τις 22.00, το ίδιο κανάλι θα καλύψει ζωντανά την προσγείωση του διαστημικού σκάφους Rosetta στην επιφάνεια κομήτη, τον οποίο παρακολουθεί εδώ και πολλούς μήνες προκειμένου να αποκαλύψει τα μυστικά του, στην ειδική εκπομπή Comet Catcher: The Rosetta

Τα βραβεία 2014 MTV EMA, από τα μεγαλύτερα και πιο δημοφιλή μουσικά γεγονότα της χρονιάς, που θα αναδείξουν τους κορυφαίους καλλιτέχνες του κόσμου, θα καλύψει ζωντανά το MTV HD, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, για πρώτη φορά από τη Γλασκώβη, ξεκινώντας στις 21.00, με τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί. 
  
Αυτό το μήνα, στο Ε! HD, στη νέα σειρά reality House of Diane von Furstenberg (Κυριακή 9 Νοεμβρίου, 22.00), 10 νέες fashionistas διαγωνίζονται για τη δουλειά των ονείρων τους, να εργαστούν δίπλα στη θρυλική σχεδιάστρια μόδας Νταϊάν φον Φίρστενμπεργκ. Η νικήτρια θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο ως εκπρόσωπος της διάσημης σχεδιάστριας.