Πρεμιέρα για Ολυμπιακό στην Α1 μπάσκετ, αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 9-15 Οκτωβρίου 2014...
Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1, με τον ΟΤΕ TV να καλύπτει αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, ξεκινώντας από τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών την Κυριακή 12 Οκτωβρίου. Το εξαιρετικό αθλητικό πρόγραμμα της εβδομάδας συμπληρώνουν οι αγώνες της εθνικής Ελλάδας απέναντι σε Φινλανδία και Β. Ιρλανδία για τα European Qualifiers, η έναρξη της Football League, τα ΝΒΑ Global games σε διαφορετικά γήπεδα του κόσμου, αλλά και ο μεγάλος τελικός του ATP Masters 1000 της Σαγκάης. Τη θεαματική συνέχεια του Τhe Hunger Games: Φωτιά, με τους Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Λίαμ Χέμσγουορθ, Γούντι Χάρλεσον και Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, θα μπορούν να παρακολουθήσουν σε πρώτη τηλεοπτική προβολή οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στο ΟΤΕ CINEMA 1HD...



...ενώ δεν πρέπει να χάσουν το εξαιρετικό θρίλερ Μάικλ Κλέιτον με τον Τζορτζ Κλούνεϊ για το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στον Αμερικανό ηθοποιό, το 4 φορές βραβευμένο με Όσκαρ Ο Άνθρωπος της Βροχής ή το ξεκαρδιστικό Le Mac από τη Γαλλία σε α’ προβολή στο ίδιο κανάλι.
Για τους φίλους των σειρών, προβάλλεται το 2ο επεισόδιο του 5ου κύκλου Downton Abbey αλλά και του 2ου κύκλου Luther, ενώ ξεκινούν ο 2ος πολυαναμενόμενος κύκλος του Rectify στο Sundance Channel, ο 5ος κύκλος του The Walking Dead και ο 10ος κύκλος του Criminal Minds στo FOX, με την ομάδα να υποδέχεται την Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ.


Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α1, με τον OTE TV να καλύπτει αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Απόλλων Πατρών την Κυριακή 12 Οκτωβρίου (17.00, OTE SPORT 3HD).
Ο ΟΤΕ TV θα καλύψει επίσης την 2η και 3η αγωνιστική των European Qualifiers, με τις αναμετρήσεις Φινλανδία-Ελλάδα το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (21.45, OTE SPORT 1HD) και Ελλάδα-Β. Ιρλανδία την Τρίτη 14 Οκτωβρίου (21.45, OTE SPORT 1HD) να ξεχωρίζουν παράλληλα με σπουδαία ευρωπαϊκά ντέρμπι, όπως Γαλλία-Πορτογαλία το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (21.45, OTE SPORT 2HD) και Πολωνία-Γερμανία την ίδια ημέρα (21.45, OTE SPORT 3HD). Ταυτόχρονα με τις ευρωπαϊκές μονομαχίες στο δρόμο για την τελική φάση της Γαλλίας το 2016, στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV φιλοξενείται η έναρξη της Football League 2014-2015, με την αποκλειστική μετάδοση σε υψηλή ευκρίνεια των ντέρμπι κάθε αγωνιστικής σε 1ο και 2ο όμιλο, όπου συμμετέχουν κορυφαίες και ιστορικές ομάδες, όπως η ΑΕΚ, η Λάρισα, ο Ηρακλής, ο Απόλλων Σμύρνης, ο Ολυμπιακός Βόλου, κ.α., με επιπλέον αγώνες και την απρόβλεπτη εξέλιξη που θα συναρπάσει όλη τη σεζόν, έως και τη διεξαγωγή των πλέϊ-οφ της διοργάνωσης.
Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν στο ΝΒΑ, τα αστέρια του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη, κλέβουν την παράσταση, από διάφορα γήπεδα του κόσμου, όπου φιλοξενούνται τα ΝΒΑ Global games. Ξεχωρίζουν οι αγώνες San Antonio-Fenerbahce στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 11 Οκτωβρίου (19.00, OTE SPORT 3HD), Cleveland Cavaliers-Miami Heat στο Ρίο ντε Τζανέιρο την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, (00.00, OTE SPORT 3HD) και Brooklyn Nets-Sacramento Kings στη Σαγκάη την Κυριακή 12 Οκτωβρίου (08.00, OTE SPORT 3HD) και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο Πεκίνο (14.30, OTE SPORT 3HD). Στον OTE TV συνεχίζονται και οι μεταδόσεις των σπουδαιότερων ευρωπαϊκών διοργανώσεων μπάσκετ με τις αναμετρήσεις της ισπανικής liga Endesa ACB και της ιταλικής Lega basket serie A, ενώ στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το τριήμερο 10, 11 και 12 Οκτωβρίου το ραντεβού για τους φαν της ταχύτητας είναι διπλό, σε τέσσερις και δυο τροχούς. Στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια φιλοξενούνται το Grand Prix της Formula 1 στο Σότσι και το Grand Prix της Ιαπωνίας στην πίστα του Μοτέγκι, με ελεύθερες, χρονομετρημένες δοκιμές και τη μάχη για την καρό σημαία στο OTE SPORT 1HD και το OTE SPORT 2HD αντίστοιχα. Επιπλέον, στο τένις, ξεχωρίζει η ολοκλήρωση του τουρνουά ATP Masters 1000 της Σαγκάης, με τον τελικό να διεξάγεται την Κυριακή 12 Οκτωβρίου (11.30 OTE SPORT 3HD).     

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα σε πρώτη τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD το blockbuster του Φράνσις Λόρενς, The Hunger Games: Φωτιά, συνέχεια του δημοφιλούς franchise, που βρίσκει τους Κάτνις (Τζένιφερ Λόρενς) και Πίτα (Τζος Χάτσερσον), ένα χρόνο μετά τη νίκη τους στους αγώνες πείνας στο στόχαστρο της Κάπιτολ. H ταινία έκανε ρεκόρ εισιτηρίων, τερματίζοντας 4η στο παγκόσμιο box office και είναι από τις τελευταίες ταινίες του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν (Πέμπτη 9/10, 22.00). Πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1 HD κάνει και η περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Looper: Αντιμέτωποι με το Χρόνο με τους Μπρους Γουίλις, Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ και Έμιλι Μπλαντ (Κυριακή 12 Οκτωβρίου, 21.00).
Επίσης σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 2, οι τηλεθεατές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη κωμωδία Le Mac με τον Γάλλο κωμικό Χοσέ Γκαρσία (Δευτέρα 13/10, 22.00,), ενώ στο ίδιο κανάλι δεν πρέπει να χάσουν το βραβευμένο με 4 Όσκαρ κλασικό δράμα του Μπάρι Λέβινσον Ο Άνθρωπος της Βροχής με τους Τομ Κρουζ, Ντάστιν Χόφμαν και Βαλέρια Γκολίνο (Κυριακή 12/10, 22.00), καθώς και την εξαιρετική μεταφορά του Ρωμαίος και Ιουλιέτα από τον Μπαζ Λούρμαν, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και την Κλερ Ντέινς (Τετάρτη 15/10, 22.00).               
Στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στον Αμερικανό ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ, θα προβληθεί το εξαιρετικό θρίλερ Μάικλ Κλέιτον από τον σεναριογράφο της τριλογίας του Bourne, Τόνι Γκίλροϊ, στην πρώτη του σκηνοθεσία. Στον κεντρικό ρόλο ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ενώ συμπρωταγωνιστούν οι Τίλντα Σουίντον (που κέρδισε Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της), ο Τομ Γουίλκινσον και ο Σίντεϊ Πόλακ (Τρίτη 14/10, 22.00).  
Νέες σειρές και κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV. Από τους παραγωγούς του Breaking Bad, βασισμένο στο πρωτότυπο σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ Ρέι ΜακΚίνον και με ένα εξαιρετικό καστ, το Rectify επιστρέφει στο Sundance Channel, μόνο στον ΟΤΕ TV, με τον 2ο πολυαναμενόμενο κύκλο (Πέμπτη 9/10, 23.00). Ξεκινούν ακόμη ο 5ος κύκλος του The Walking Dead (Δευτέρα 13/10, 22.30), με τον Ρικ (Άντριου Λίνκον) και την ομάδα του να οδηγούνται υπό την απειλή όπλων σε ένα βαγόνι-φυλακή, και ο 10ος κύκλος του Criminal Minds στο FOX, με την Τζιν Τρίπλχορν να αποχωρεί και την Τζένιφερ Λοβ Χιούιτ να συμμετέχει στο καστ (Τετάρτη 15/10, 21.30), ενώ στο ίδιο κανάλι έρχεται η νέα αστυνομική σειρά Gang Related με τους Ραμόν Ροντρίγκεζ, Τζέι Χερνάντεζ και RZA (Πέμπτη 9/10, 21.30). 
Το 2ο επεισόδιο του 5ου κύκλου Downton Abbey και του 2ου κύκλου Luther θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV την ερχόμενη Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο ΟΤΕ CINEMA 1HD (21.00 & 22.00 αντίστοιχα) σε πρώτη τηλεοπτική προβολή. 

Το αφιέρωμα του Nat Geo Wild HD στις μαϊμούδες που ζουν στα χιονισμένα βουνά της κεντρικής Ιαπωνίας, Wild Japan: Snow Monkeys, θα προβληθεί σε υψηλή ευκρίνεια την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στις 19.00 στον OTE TV.

Την Ναταλί Ντεσέ, μια από τις σπουδαιότερες σοπράνο της σύγχρονης λυρικής τέχνης, θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στην όπερα «Η υπνοβάτις» του Βιντσέντσο Μπελίνι από τη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου στις 18.00, στο MEZZO.

Τη θρυλική συναυλία του Neil Young, Silver & Gold θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του OTE TV σε υψηλή ευκρίνεια, την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στις 22.00 στο iConcerts HD.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 22 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.