Πρεμιέρες Μαΐου στα κανάλια Novacinema!

Αφιέρωμα στον Σίντνεϊ Πόλακ από τα κανάλια Novacinema!
Blockbusters παραγωγές με μεγάλους πρωταγωνιστές του Hollywood
Μεγάλες παραγωγές του Hollywood έρχονται το Μάιο στα κανάλια Novacinema, σε Α’ τηλεοπτική προβολή και σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου HD. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν άφθονη δράση αλλά και στιγμές γέλιου, παρέα με κορυφαίους πρωταγωνιστές της μεγάλης οθόνης. Ταινίες που προβάλλονται στα κανάλια Novacinema είναι διαθέσιμες για μετέπειτα παρακολούθηση στην υπηρεσία «Nova On Demand», καθώς και από laptop, smartphone και tablet, μέσω της νέας πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.
Ο μήνας αρχίζει με την animation κωμική περιπέτεια «Οι Κρουντς» που ακολουθεί την πρώτη οικογένεια του πλανήτη στο ξεκίνημα ενός μοναδικού ταξιδιού. Ο Άνταμ Σάντλερ επιστρέφει στο σίκουελ της κωμωδίας «Οι Μεγάλοι», που αποδεικνύει ότι οι άντρες δεν ωριμάζουν ποτέ, ενώ οι Βινς Βον και Όουεν Γουίλσον γίνονται «Οι Καταφερτζήδες», σε μια απολαυστική κωμωδία για τον ψηφιακό κόσμο του Ίντερνετ. Ανεπιτήδευτο χιούμορ και τρυφερότητα χαρίζει η κομεντί «Η αδελφή της αδελφής σου» με την Έμιλι Μπλαντ, η οποία συμπρωταγωνιστεί επίσης με τον Κόλιν Φερθ στην ταινία «Η διπλή ταυτότητα του Άρθουρ Νιούμαν».


Ο Χιου Τζάκμαν φέρνει τη δράση στην οθόνη των καναλιών Novacinema, ως «Γούλβεριν», στην ομώνυμη blockbuster περιπέτεια, ενώ «Η Συμμορία των Μάγων», αποτελούμενη από τους Τζέσε Άιζενμπεργκ, Μαρκ Ράφαλο, Γούντι Χάρελσον και Μόργκαν Φρίμαν, καταφέρνει να ληστέψει τα πιο καλά φυλασσόμενα χρηματοκιβώτια διεθνώς. Τέλος, οι Τομ Κρουζ, Μόργκαν Φρίμαν, Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου και Όλγα Κουριλένκο πρωταγωνιστούν στην φουτουριστική περιπέτεια «Oblivion» που διαδραματίζεται σε ένα μετα-αποκαλυπτικό μέλλον με λιγοστούς ανθρώπους να έχουν απομείνει στην καταστραμμένη από τους εισβολείς Γη.
 

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!





Αφιέρωμα στον Σίντνεϊ Πόλακ από τα κανάλια Novacinema!
Ταινίες του Αμερικανού σκηνοθέτη, κάθε Πέμπτη στις 22:00

Τα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 HD παρουσιάζουν το Μάιο, κάθε Πέμπτη στις 22:00, ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Σίντνεϊ Πόλακ. Ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός σκηνοθέτης συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του κινηματογραφικού στερεώματος και είχε την ικανότητα να αποσπά άρτιες ερμηνείες από τους ηθοποιούς που συμμετείχαν στις ταινίες του. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema θα παρακολουθήσουν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της καριέρας του.

Η Νικόλ Κίντμαν γίνεται «Η διερμηνέας» και συμπρωταγωνιστεί με τον Σον Πεν στην πρώτη ταινία του αφιερώματος, που αρχίζει ανήμερα Πρωτομαγιάς. Στις 8/5, οι Ρόμπερτ Ρέντφορντ και Μπάρμπρα Στρέιζαντ θυμίζουν «Τα καλύτερα μας χρόνια», ενώ «Χωρίς δόλο» έρχονται στις 15/5 οι Πολ Νιούμαν και Σάλι Φιλντ. Ακολουθεί στις 22/5 η κωμωδία «Τούτσι» με τους Ντάστιν Χόφμαν και Τζέσικα Λανγκ, ενώ το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στις 29/5 με το θρίλερ «Η φίρμα» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!